Hvis du synes, at det lyder ret godt at arbejde i en virksomhed, hvor det handler om at have det sjovt, spise mad og sejle rundt i verdens bedste by, så har du ret! Men det kræver en masse forskellige mennesker med alle mulige forskellige baggrunde og historier at få det hele til at gå op i en højere enhed og skabe fantastiske minder for alle, der kommer om bord. Lige fra food service-fagfolk og kokke til administrativt personale og helt frem til vores dæksfolk og kaptajnerne, der styrer vores yachter.

Det gør det til et endnu mere spændende sted at arbejde, så vi tænkte, at det ville være en god idé at dele nogle af historierne om de mange interessante medlemmer af Hornblower-besætningen.

Der har aldrig været nogen tvivl om, at kaptajn Mark Philipps altid ville blive det første menneske i Hornblower , for borgmester Bill de Blasio omtalte ham som værende direkte fra Central Casting . Men da vi stillede ham et par spørgsmål, fik vi til gengæld en fantastisk historie, som vi bare måtte lade ham fortælle selv.

Tak fordi du delte det med os, kaptajn Mark.

-

Min familie

Min far tjente i den britiske Royal Navy som øverstbefalende officer. Han tjente under hele Anden Verdenskrig, indtil han gik på pension i 1950. Min bedstefar, kaptajn John Philipps, startede en søredningsvirksomhed i USA i 1946 med et tilskud fra de allierede styrker fra USA. I 1951 kom min far med i familievirksomheden.

Min far mødte min mor ved en indsamling for sårede søofficerer og sømænd fra udenlandske krige i den amerikanske flåde. Mor var en indfødt amerikaner fra Brooklyn, NY. Mor var klummeskribent for et lokalt magasin, der hed LIFE Magazine. Min bedstefar Dominick, fra min mors side, var soldat i den italienske hær og udvandrede til USA i midten af 1930'erne, hvor han mødte min bedstemor i Brooklyn. Min mors familie drev et bageri i Little Italy, NYC.

Min mor og far blev gift i maj 21, 1953. Far var 15 år ældre end min mor. Kort efter flyttede mor og far til Detroit og startede et bjærgningsfirma omkring Lake Michigan. Den 3. juli 1957 var jeg den næstfødte af fire søskende. I 1960 flyttede mor og far tilbage til New York. Min bedstefar på min fars side overdrog familievirksomheden til min far på grund af helbredsproblemer. Et par år senere døde bedstefar. Min mors far "Grandpa Dominick" bagte sin sidste bage i 1971.

Jeg havde den bedste barndom, man kan ønske sig. Jeg var velsignet med den bedste mor og far, bedsteforældre, brødre, søster, kusiner, fætre, tanter, onkler, slægtninge osv.

Mit liv

Da jeg var tre år gammel, flyttede min familie fra Detroit til New York. Jeg voksede op i Brooklyn, hvor jeg tilbragte det meste af min ungdom på havnefronten. Min familie har altid været involveret i den maritime industri. Min far og hans brødre ejede og drev en meget stor maritim bjærgningsvirksomhed, som betjente både Atlanterhavskysten, Golfkysten og Stillehavskysten. Derfor har jeg altid været i nærheden af store skibe i havklassen, kranpramme og dykkerudstyr. Som årene gik, fik jeg den bedste uddannelse, da jeg var omgivet af professionelle søfolk og fik praktisk træning i mine tidlige leveår.

Da jeg var 18 år gammel, startede jeg min egen virksomhed inden for søfartsindustrien, og som 21-årig kunne jeg købe min første fiskerbåd til festfiskeri.

I januar 1982 giftede jeg mig med min soulmate. Min kone Margaret Hun er min bedste veninde, partner og mor til mine to smukke døtre.

I 1983 voksede min virksomhed, og jeg havde tre skibe i min flåde. I 1984 gik jeg sammen med en anden operatør og startede et dinner/charter yacht, der opererede fra Sheepshead Bay i Brooklyn. Vi fik stor succes. I 1988 voksede vi til en virksomhed med to fartøjer. Jeg solgte mine festbåde og brugte al min indtjening og tid på at opbygge VIP Yacht Cruises. Som årene skred frem, flyttede vi i 1990 vores virksomhed til Battery Park City, World Financial Center i North Cove Marina i New York. Vi var den eneste kommercielle operatør i North Cove Marina i årevis. I 1998 voksede vi til en virksomhed med fem skibe. I 2000 voksede vi til otte skibe i Weehawken NJ, Marco Island FL, Miami FL og Greenwich CT.

Min karriere gik rigtig godt. Jeg levede den amerikanske drøm. Det hele ændrede sig den 11. september 2001. Min virksomhed var placeret i World Financial Center, en blok væk fra de katastrofale begivenheder den 11. september 2001.

Jeg brugte de næste ni år på at forsøge at overleve i erhvervslivet. I 2010 var jeg nødt til at overgive mig. Jeg mistede alt. Økonomien kom aldrig tilbage til at kunne bære en så stor virksomhed, som min partner og jeg havde bygget op.

I løbet af mine mange år i branchen har jeg mødt mange forskellige mennesker og værdsætter hvert eneste øjeblik. Jeg har nydt livets frugter og har også delt dem med andre. Den viden, jeg har høstet i årenes løb, er uvurderlig.

Jeg er virkelig taknemmelig for min nærmeste familie, de fulgte i min ungdoms fodspor, og en familie, der beder sammen, bliver sammen. Min kone var - og er - min klippe, min styrke, som holdt mig stærk. Mine døtre var hos min kone og mig i alle deres unge og tidlige voksenår, ligesom jeg også var hos min familie. Selv om jeg aldrig fik en søn til at føre familiens maritime arv videre, er det min ældste datter Connie, der fører arven videre. Hun er kaptajn og har været ansat på Staten Island Ferry, DOT-drift i de sidste ti år. Hvilken overvældende følelse en far kan have af at udveksle signaler og kommunikere over VHF-radioen med en anden kaptajnskammerat, sin datter. Jeg er virkelig velsignet. Min yngre datter Michelle har også tilbragt det meste af sine unge og voksne år på vandet. Michelle fandt ud af, at en karriere på finansmarkederne var den rigtige retning for hendes fremtid. Michelle havde oprindeligt sat sit kompas til en dag at overtage familievirksomheden, men livet endte med at tilbyde hende en anden kurs.

Michelle afholder stadig arrangementer på højt niveau om bord på yachter i NY havn til alle lejligheder.

Ny begyndelse

I 2010 begyndte jeg en ny karriere i den kommercielle maritime industri. Jeg vendte tilbage til mine rødder i slæbebådsindustrien, offshore transport og bjærgning. Jeg blev ansat hos McAllister Towing & Transportation, Staten Island. Jeg rejste over hele Atlanterhavskysten, den Mexicanske Golf, Lake Ontario, Canada. Jeg havde en god karriere hos McAllister. Det er et godt firma at arbejde for; de bekymrer sig om deres besætninger og fartøjer.

I juni 2012 fik jeg kontakt med Hornblower Cruises & Events i New York. De var lige begyndt at starte deres NYC-aktiviteter på Pier 40 i West Village. Jeg blev tilbudt stillingen som direktør for maritime operationer. Siden jeg blev medlem af Hornblower-familien, er jeg virkelig glad for at være tilknyttet et fantastisk firma. Jeg vil fejre mit fjerde år hos Hornblower til juni i år. Jeg ser frem til en lang karriere hos dem.

Det er min skæbne, som jeg håber på. Hornblower er vokset til at være en vigtig konkurrent i søfartsindustrien. Jeg håber, at mit professionelle bidrag til denne store virksomhed vil være til gavn for dem. Jeg er virkelig taknemmelig for den støtte, som virksomheden yder til alle, og jeg ser frem til mange flere succesfulde år med Hornblower.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.