April Molina, tilsynsførende for gæstetjenester, Alcatraz City Cruises

April Molina er født og opvokset i San Francisco og har fundet sit ideelle job som supervisor for gæstetjenesterne på Alcatraz City Cruises. Hun har arbejdet for selskabet i de sidste 15 år og deler sin passion for sin by og dens rige historie med de tusindvis af gæster, hun møder dagligt.

Hvad er det første, du gør, når du vågner om morgenen?

Jeg slukker for min vækkeur og klapper min redningshund og min kat - de hjælper mig med at starte morgenen rigtigt. Jeg beder også for en god og sikker dag for os alle sammen og nyder en kaffe og en morgenmadssandwich.

Hvordan vil du beskrive en typisk dag i din stilling?

Når jeg ankommer, gør jeg billetsalget klar til dagen ved at tjekke billetsalget, udskrive rapporter osv. Vi hjælper dagligt mellem 4 000 og 5 000 gæster ved landgangen.

Hvis du ønsker, at vores gæster skal tage én ting med sig fra deres oplevelse, hvad skulle det så være?

Alcatraz har den mest fantastiske udsigt over San Francisco, og det er helt unikt og vil eksistere i mange år endnu. Mange mennesker fortæller mig, at de kom her som børn, og nu tager de deres børn med på en rundtur på Alcatraz.

Hvilken fantastisk oplevelse har dette job skabt for dig?

Det er ret fantastisk at møde mennesker fra hele verden. Jeg elsker at høre folks forskellige accenter og se de forskellige tøjstilarter. De er begejstrede, så snart de ankommer til Pier 33, og jeg bliver begejstret sammen med dem!

Når gæster besøger din by, hvad er et lokalt sted, som du elsker og som er et "must see"?

Alcatraz, The Rock, er selvfølgelig en skatkammer af historie. Jeg anbefaler også Chinatown; der er masser af shopping og restauranter.

Hvad laver du uden for dit arbejde?

Jeg hjælper med at passe min 99-årige mor, som også er født og opvokset i San Francisco. Jeg kan også godt lide at lave projekter i hjemmet, f.eks. malerarbejde og anlægsarbejde. Gudskelov for YouTube-vejledninger!

Beskriv den by, du arbejder i, med tre ord.

Smuk, venlig og unik.