April Molina, Guest Services Supervisor, Alcatraz City Cruises

April Molina, geboren en getogen in San Francisco, heeft haar ideale baan gevonden als supervisor gastendiensten voor Alcatraz City Cruises. Ze werkt al 15 jaar voor het bedrijf en deelt haar passie voor haar stad en haar rijke geschiedenis met de duizenden gasten die ze dagelijks ontmoet.

Wat is het eerste wat je doet als je 's morgens wakker wordt?

Ik zet mijn wekker uit, dan aai ik mijn reddingshond en kat - zij helpen me de ochtend goed te beginnen. Ik bid ook voor een goede en veilige dag voor ons allemaal en geniet van een koffie en een broodje ontbijt.

Hoe zou u een typische dag in uw functie omschrijven?

Als ik aankom, maak ik de kassa klaar voor de dag door de kaartverkoop te controleren, rapporten uit te printen, enz. We helpen dagelijks ongeveer 4.000 tot 5.000 gasten bij de landing.

Als u wilt dat onze gasten één ding meenemen tijdens hun ervaring, wat zou dat dan zijn?

Alcatraz heeft het meest fantastische uitzicht op San Francisco, en het is vrij uniek en zal nog vele jaren bestaan. Veel mensen vertellen me dat ze hier als kind kwamen, en nu nemen ze hun kinderen mee op een tour door Alcatraz.

Welke geweldige ervaring heeft deze baan voor jou gecreëerd?

Mensen uit de hele wereld ontmoeten is geweldig. Ik vind het heerlijk om de verschillende accenten van de mensen te horen en de verschillende kledingstijlen te zien. Ze zijn enthousiast zodra ze aankomen bij Pier 33, en ik word enthousiast met hen!

Als gasten uw stad bezoeken, wat is dan een plaatselijke plek die u graag wilt zien?

Alcatraz, de Rock, natuurlijk - het is een schat aan geschiedenis. Ik raad ook Chinatown aan; er zijn veel winkels en restaurants.

Wat doe je buiten het werk?

Ik help met de zorg voor mijn 99-jarige moeder, die ook geboren en getogen is in San Francisco. Ik doe ook graag thuisprojecten zoals schilderen en tuinieren. Gelukkig zijn er YouTube-tutorials!

Beschrijf in drie woorden de stad waar je werkt.

Mooi, vriendelijk en uniek.