In diesem Beitrag vorgestellt
Weiter erforschen
San Diego, Kalifornien
Unverzichtbar San Diego
Mehr erforschen
City Cruises Dolphin Watching Adventure Cruises highlight baleen whales in San Diego, especially Gray Whales and Blue Whales, which seasonally travel along the San Diego coastline. This page features Humpback Whales, Minke Whales, and Fin Whales that are also commonly spotted during these whale watch cruises.
All whales are cetaceans— a group of marine mammals that includes all dolphins, porpoises, and whales. Cetaceans have a single or double blowhole (nostril/s) on top of their head, two front flippers, and tail flukes that they move up and down to swim through the water.
Baleen whales are in the Scientific Order Mysticeti. Unlike toothed whales, baleen whales have a double blowhole and rows of baleen hanging down from each side of their upper jaw. These whales use their baleen for filtering tiny, clustered prey from the water. Baleen whales also tend to be much larger than toothed whales.
Visit our Gray Whale Page and Blue Whale Page to discover more about these two species. Below, you can learn about some of the other baleen whale species you may see during a City Cruises whale watch cruise.
Ihr Walbeobachtungsabenteuer beginnt heute mit City Cruises San Diego
Wenn Sie die Gegend um San Diego besuchen, sollten Sie die einmalige Gelegenheit nutzen, die majestätische Schönheit von Grauwalen, Blauwalen und verspielten Seelöwen in ihrem natürlichen Lebensraum bei einem Whale & Dolphin Watching Adventure zu erleben. Egal, ob Sie ein Naturliebhaber, ein Fotograf oder einfach nur auf der Suche nach einem unvergesslichen Ausflug sind, eine Kreuzfahrt entlang der Küste San Diegos bietet die perfekte Mischung aus Spannung und Bildung. Schließen Sie sich City Cruises San Diego an und erleben Sie die beste Seelöwen- und Walbeobachtungsfahrt im Großraum Los Angeles und entdecken Sie, wovon alle Welt bei diesem unglaublichen Meeresabenteuer spricht.
Buckelwal
Megaptera novaeangliae
BESCHREIBUNG:
These graceful baleen whales are mostly dark gray to dark brown with varying amounts of white on their flippers, flukes, and belly. They have long, wing-like flippers and a small, irregularly-shaped dorsal fin. Adults are about as long as a school bus or up to 50 feet long (15.2 meters) and weigh up to 40 tons (36,287 kilograms). Females grow larger than males.
VERBREITUNG & LEBENSRAUM:
Buckelwale sind in allen Weltmeeren zu finden.
ERNÄHRUNG:
Humpback whales are carnivores—they only eat meat. They strain large amounts of tiny clustered prey, including krill (a shrimp-like crustacean), small schooling fish, pelagic or swimming crabs, and squid out of the water using their baleen.
REPRODUKTION:
Die Weibchen bringen ein einziges Kalb (Baby) zur Welt, das etwa ein Jahr lang gesäugt wird.
VERHALTEN:
Buckelwale sind einzeln oder in Gruppen von 2 oder mehr Tieren unterwegs oder auf Nahrungssuche. Buckelwale gehören zu den akrobatischsten Walen und machen häufig Flossenschläge (sie heben ihre Flossen aus dem Wasser, bevor sie tauchen), Brüche, Spyhop, Flipper Slap und Lobtail/Tailslap.
PREDATOREN:
Orcas/ killer whales are the only natural predators of humpbacks
The markings on the underside of a humpback’s flukes are as individual as a fingerprint. Researchers use photos of the flukes to catalog and identify humpbacks in a population. Humpbacks often feed by lunging for food at the surface or underwater. Another exciting method these great whales use to feed is bubble netting, where one humpback surrounds a school of fish with a net of bubbles that it releases from their blowholes. Then several whales surface through the trapped fish with their mouths wide open.
Finnwal/ Finnwal
Balaenoptera physalus
BESCHREIBUNG:
Fin whales are long and sleek with a V-shaped head. They are mostly gray with a white belly. They have a pronounced, falcate (curved back) dorsal fin. Adults are about as long as 2 school buses or up to 85 feet long (26 meters) and weigh up to 80 tons (72,575 kilograms). Females grow larger than males.
VERBREITUNG & LEBENSRAUM:
Finnwale sind in allen Ozeanen der Welt zu finden.
ERNÄHRUNG:
Finnwale sind Fleischfresser - sieernähren sich ausschließlich von Fleisch. Sie nutzen ihre Barten, um große Mengen winziger Beutetiere wie Krill (ein garnelenartiges Krustentier), kleine Fischschwärme und Tintenfische aus dem Wasser zu ziehen.
REPRODUKTION:
Die Weibchen bringen ein einziges Kalb (Baby) zur Welt, das etwa ein Jahr lang gesäugt wird.
VERHALTEN:
Finnwale werden einzeln oder in Gruppen von 2 oder mehr Finnwalen oder anderen Bartenwalarten angetroffen. Sie schwimmen selten und brechen nur selten. Gelegentlich sieht man sie beim Fressen an der Wasseroberfläche.
PREDATOREN:
Orcas/ killer whales are the only natural predators of fin whales .Fin whales have asymmetrical coloration. The right side of their jaw is white, while the left side is dark. The abrupt contrast between the dark and light parts of the fin whale’s right jaw may startle prey into a tighter cluster when the whale hunts. Fin whales are nicknamed the “greyhounds of the sea” and can reach speeds of 23 mph (37 kph) for short bursts of time.
Zwergwal
Balaenoptera acutorostrata
BESCHREIBUNG:
These small, baleen whales are sleek with a V-shaped head. They are mostly black with light chevron-shaped gray markings and a white belly and a white band on each flipper. They also have a pronounced, falcate (curved back) dorsal fin. Adults are about 26 to 33 feet (8 to 10 meters) long and weigh up to 10 tons (9,072 kilograms). Females grow larger than males.
VERBREITUNG & LEBENSRAUM:
Zwergwale sind weltweit in allen Ozeanen zu finden, obwohl sie in den Tropen selten sind.
ERNÄHRUNG:
Minke whales are carnivores—they only eat meat. They use their baleen to strain large amounts of tiny clustered prey including krill (a shrimp-like crustacean) and small schooling fishes, out of the water.
REPRODUKTION:
Die Weibchen bringen ein einziges Kalb (Baby) zur Welt, das etwa 6 Monate lang gesäugt wird.
VERHALTEN:
Minke whales are usually found by themselves, but occasionally travel in small groups of 2 to 6 whales. Occasionall,y they are seen in small groups of up to 4 whales. Some minkes are curious and will approach boats while others can be shy and difficult to spot. Minke whales occasionally breach.
PREDATOREN:
Orcas/ killer whales are the only natural predator of minke whales. The white bands on the minke whale’s flippers are called “minke mittens”. These minke mittens may be used to startle and concentrate prey while the whale is hunting.
Eine tolle Zeit mit City Cruises San Diego
Buchen Sie eine Walbeobachtungstour zu den Bartenwalen in San Diego! Erhalten Sie hautnahe Einblicke und lehrreiche Momente von erfahrenen Kapitänen und ehrenamtlichen Naturforschern des San Diego Natural History Museum. Genießen Sie die komfortabelste Yacht in San Diego für Walbeobachtungen auf dem offenen Meer. Klicken Sie hier für hilfreiche Tipps zur Walbeobachtung und häufig gestellte Fragen.

Original Post Date: März 6, 2019
In diesem Beitrag vorgestellt
Weiter erforschen
San Diego, Kalifornien
Unverzichtbar San Diego
Mehr erforschen


