本篇文章中的特色

继续探索

加州圣地亚哥

圣地亚哥的本质

探索更多

City Cruises Dolphin Watching Adventure Cruises highlight baleen whales in San Diego, especially Gray Whales and Blue Whales, which seasonally travel along the San Diego coastline. This page features Humpback Whales, Minke Whales, and Fin Whales that are also commonly spotted during these whale watch cruises.

All whales are cetaceans— a group of marine mammals that includes all dolphins, porpoises, and whales. Cetaceans have a single or double blowhole (nostril/s) on top of their head, two front flippers, and tail flukes that they move up and down to swim through the water.

Baleen whales are in the Scientific Order Mysticeti. Unlike toothed whales, baleen whales have a double blowhole and rows of baleen hanging down from each side of their upper jaw. These whales use their baleen for filtering tiny, clustered prey from the water. Baleen whales also tend to be much larger than toothed whales.

Visit our Gray Whale Page and Blue Whale Page to discover more about these two species. Below, you can learn about some of the other baleen whale species you may see during a City Cruises whale watch cruise.

在圣地亚哥地区游览时,利用独特的机会目睹灰鲸、蓝鲸和嬉戏的海狮在其自然栖息地的壮丽美景,是一次不可错过的观鲸和观豚探险之旅。无论您是自然爱好者、摄影发烧友,还是只想寻找一次难忘的郊游,圣地亚哥海岸游轮都能让您将刺激与教育完美融合。加入圣地亚哥城市游轮,探索大洛杉矶地区最棒的海狮和鲸鱼观赏游轮,发现这个令人难以置信的海洋探险中人人都在谈论的东西。

人们在船头观看鲸鱼冲撞和俯冲。

座头鲸
巨型座头鲸

说明:

These graceful baleen whales are mostly dark gray to dark brown with varying amounts of white on their flippers, flukes, and belly.  They have long, wing-like flippers and a small, irregularly-shaped dorsal fin. Adults are about as long as a school bus or up to 50 feet long  (15.2 meters) and weigh up to 40 tons (36,287 kilograms). Females grow larger than males.

范围和栖息地:

座头鲸遍布全球各大洋。

饮食

Humpback whales are carnivores—they only eat meat. They strain large amounts of tiny clustered prey, including krill (a shrimp-like crustacean), small schooling fish, pelagic or swimming crabs, and squid out of the water using their baleen.

再现:


雌性会产下一只小牛(婴儿),哺乳期约为一年。

行为:

座头鲸有单独活动的,也有 2 头或 2 头以上成群活动或觅食的。座头鲸是最善于杂技表演的鲸类之一,它们经常鳍状飞行(下潜前将鳍举出水面)、冲撞、窥视、鳍拍击和龙尾/尾拍击。

PREDATORS:


Orcas/ killer whales are the only natural predators of humpbacks

The markings on the underside of a humpback’s flukes are as individual as a fingerprint. Researchers use photos of the flukes to catalog and identify humpbacks in a population. Humpbacks often feed by lunging for food at the surface or underwater. Another exciting method these great whales use to feed is bubble netting, where one humpback surrounds a school of fish with a net of bubbles that it releases from their blowholes.  Then several whales surface through the trapped fish with their mouths wide open.

长须鲸

Balaenoptera physalus

说明:


Fin whales are long and sleek with a V-shaped head. They are mostly gray with a white belly. They have a pronounced, falcate (curved back) dorsal fin. Adults are about as long as 2 school buses or up to 85 feet long  (26 meters) and weigh up to 80 tons (72,575 kilograms). Females grow larger than males.

范围和栖息地:

长须鲸遍布全球各大洋。

饮食

长须鲸是肉食动物--它们只吃肉。它们用鲸须将大量的小猎物(包括磷虾(一种类似虾的甲壳类动物)、成群的小鱼和乌贼)拽出水面。

再现:

雌性会产下一只小牛(婴儿),哺乳期约为一年。

行为:

发现长须鲸时,它们或单独行动,或由 2 头或更多长须鲸或其他须鲸组成的群体旅行或觅食。长须鲸很少发出鞭炮声或破浪声。偶尔会看到它们在水面上觅食。

PREDATORS:

Orcas/ killer whales are the only natural predators of fin whales .Fin whales have asymmetrical coloration. The right side of their jaw is white, while the left side is dark. The abrupt contrast between the dark and light parts of the fin whale’s right jaw may startle prey into a tighter cluster when the whale hunts. Fin whales are nicknamed the “greyhounds of the sea” and can reach speeds of 23 mph (37 kph) for short bursts of time.

小须鲸
小须鲸 小须鲸

说明:

These small, baleen whales are sleek with a V-shaped head. They are mostly black with light chevron-shaped gray markings and a white belly and a white band on each flipper. They also have a pronounced, falcate (curved back) dorsal fin. Adults are about 26 to 33 feet (8 to 10 meters) long and weigh up to 10 tons (9,072 kilograms). Females grow larger than males.

范围和栖息地:

小须鲸遍布全球各大洋,但在热带地区很少见。

饮食

Minke whales are carnivores—they only eat meat. They use their baleen to strain large amounts of tiny clustered prey including krill (a shrimp-like crustacean) and small schooling fishes, out of the water.

再现:

雌性会产下一只小牛(婴儿),哺乳期约为 6 个月。

行为:

Minke whales are usually found by themselves, but occasionally travel in small groups of 2 to 6 whales. Occasionall,y they are seen in small groups of up to 4 whales. Some minkes are curious and will approach boats while others can be shy and difficult to spot. Minke whales occasionally breach.

PREDATORS:

Orcas/ killer whales are the only natural predator of minke whales. The white bands on the minke whale’s flippers are called “minke mittens”. These minke mittens may be used to startle and concentrate prey while the whale is hunting.

与圣地亚哥城市游轮共度美好时光

预订观鲸之旅,在圣地亚哥观赏须鲸!由圣地亚哥自然历史博物馆的专家船长和志愿博物学家为您提供近距离观赏鲸鱼的机会,并为您带来教育意义。乘坐圣地亚哥最舒适的游艇在大洋中观鲸。点击此处查看观鲸帮助提示和常见问题。

观鲸
原始发布日期:2019 年 3 月 6 日

本篇文章中的特色

继续探索

加州圣地亚哥

圣地亚哥的本质

探索更多

留下回复

您的电子邮件地址将不会被公布。 必须填写的字段被标记为*。