Krijg de inside scoop over het plannen van een bruiloft met Hornblower Cruises & Events van onze ervaren weddingplanner Kristie Bryant. Zeg "Ja" tegen een bruiloft die helemaal om jullie draait.

Naam: Kristie Bryant
Titel: Wedding Sales Manager
Bedrijfsnaam: Hornblower Cruises & Evenementen

Hoe en wanneer ben je begonnen in de trouwbranche?
Ik ben in 1998 begonnen in de trouwbranche. Ik was altijd de planner voor feesten en bijeenkomsten van vrienden en familie. Dat leidde tot een obsessie voor trouwtijdschriften. Toen realiseerde ik me dat dit goed bij me zou passen. Ik geef toe, het duurde niet lang voordat ik verliefd werd op de romantiek en de gekke, kleine details van bruiloften! Ik ben een echt meisje. Het eerste wat ik deed toen ik erover dacht om me met bruiloften bezig te houden, was naar een bruidsbazaar gaan. Daar pikte ik een stukje informatie op waarvan ik dacht dat het geweldig zou zijn voor mijn eigen bruiloft. Het was de informatie voor Hornblower Cruises. Ik werd lid van de Association of Bridal Consultants, ontmoette huwelijksplanners, liep stage bij de besten en 2 jaar later begon ik mijn carrière bij Hornblower. Dan 6 jaar later kwam eindelijk mijn huwelijksdroom uit toen ik mijn eigen huwelijk had op ons jacht "High Spirits"!

Maak deze zin af: "Ik hou van bruiloften omdat..."
Het liefdesverhaal van elk koppel is anders.

Op welk moment in het planningsproces kom je in het leven van het gelukkige paar?
Ik werk vanaf het begin met hen samen en help met alles, van bloemen tot eten tot entertainment en bijna alles daartussenin. Het leuke aan Hornblower is dat koppels hun huwelijk kunnen aanpassen zoals ze willen. Als ze de hele planning zelf willen doen, prima! Of we kunnen optreden als een "one-stop shop" om zoveel mogelijk stress uit het proces te halen. Mijn doel, ongeacht de grootte of omvang van het huwelijk, is om echt te luisteren naar wat het koppel wil en hen dan te helpen hun dromen waar te maken. Bij Hornblower zeggen we, "we creëren geweldige ervaringen", en dat is absoluut waar.

Welke speciale accenten biedt uw locatie die anderen niet hebben?
We hebben jachten! Ons meest historische jacht is de "High Spirits", gebouwd in 1929 en gerestaureerd in 1985. Er is niets anders zoals zij, ze is prachtig.
Maar echt, al onze boten zijn speciaal - daarom kiezen mensen van over de hele wereld Hornblower-San Diego voor hun bruiloft. Een extra bonus is dat onze jachtkapiteins de ceremonies uitvoeren, en er is niet veel romantischer dan dat.

Hoeveel bruiloftsgasten kan uw locatie herbergen?
Tot 1.000.

Waar is het verborgen juweel op uw terrein?
De abdij! Het is zeker niet "verborgen", maar veel mensen rijden er langs en weten niet wat het is tot ze binnen zijn; het is prachtig. De meeste mensen leggen geen verband tussen Hornblower en The Abbey, en we zitten al 30 jaar in dit gebouw.

Wat zouden mensen verbaasd zijn te weten over uw locatie?
We doen al onze eigen catering, en onze culinaire afdeling creëert de meest fantastische menu's. In feite is menu planning mijn favoriete onderdeel van het helpen van een koppel bij het plannen van hun perfecte dag. We kunnen alles aanpassen wat je maar kunt bedenken. We hebben alles gedaan, van decadente vijfgangendiners met sorbet tussen de gangen door tot een gastronomisch "comfort food" diner met gerechten als gebakken truffelmacaroni en kaas tot een vintage carnaval thema met corn dogs en karamel appel martini's.

Wat is het meest voorkomende dat jullie van klanten horen nadat ze hun bruiloft bij jullie hebben gehad?
Naast lovende woorden over ons eten, krijgen we de meeste complimenten over ons personeel. Mensen zeggen altijd hoe warm, vriendelijk en professioneel iedereen is. De meeste van onze medewerkers werken al jaren bij ons en weten hoe belangrijk het is om bruidsparen op hun gemak te stellen op hun belangrijkste dag. We zijn er echt trots op dat we de Finest Service Award van het San Diego Convention & Visitors Bureau verschillende jaren op rij hebben gewonnen, maar het betekent evenveel voor ons als we weten dat onze klanten een geweldige ervaring hebben gehad met Hornblower.

Wat is de bloem waar je nooit genoeg van krijgt?
Felgekleurde tulpen. Het is echt jammer dat ze er maar kort zijn in de lente.

Wat is de perfecte trouwdag cocktail?
Champagne cocktail! Leuk, feestelijk, klassiek, creatief - een zekere winnaar.

Welk advies zou u geven aan een stel dat net begint met het plannen van hun bruiloft?
De locatie is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft! Ik zeg altijd dat je een trouwlocatie moet kiezen waar je echt van houdt, die je aanspreekt. Uiteindelijk zul je daar zo blij mee zijn.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.