ROB OG LIZ' TIDLØSE BRYLLUP I NYC.

Fortæl os historien om, hvordan I mødtes.
Så overlad det til de sociale medier at lege amor... ja, på en måde. Jeg mødte et par venner på college, da jeg var ved at læse op til eksamen på biblioteket, og vi fandt sammen på sociale medier. Kort efter kom der et fjollet billede af Rob på Facebook, og alligevel var jeg helt forelsket!

På det tidspunkt drev Rob en sneakerbutik i centeret sammen med mine nye venner fra biblioteket. Jeg var tilfældigvis ved at shoppe, og vores ven (hans forlover) sagde hurtigt: "OMG Rob arbejder i dag, lad os gå, så du endelig kan møde ham". Vi løb over til Champs, og der var han så sandelig! Han var så sød med det samme, men jeg vidste, at han ikke ville spørge om mit nummer, så jeg spurgte ham om hans, og resten er historie!

Hvad er historien om din forlovelse?
Den sommer kom min familie fra Mexico på besøg. Jeg skulle se min bedstemor for første gang, siden jeg var 4 år gammel ~ det var en stor begivenhed. Den dag ville jeg tage dem med til et af mine yndlingspizzasteder - Porta. Da vi ankom, ville min bedstemor åbenbart se stranden, og jeg gik selvfølgelig med til det, for jeg siger ikke nej til min bedstemor! Så vi tager over til strandpromenaden, og Rob og jeg tager en masse Snaps. Pludselig kommer en tilfældig fotograf hen til os og påstår, at han arbejder for "Asbury Park Press", og at de var på strandpromenaden og tog billeder af lokale med flot mode. Alle, der kender mig, ved, at jeg aldrig ville sige nej til et foto - så vender jeg mig om og ser min mor græde. Jeg vender mig om igen, og der stod Rob på knæ! Jeg kunne ikke tro, at det her var sket, jeg var i komplet chok! Intet kommer forbi mig, men at bruge billeder var en god afledningsmanøvre. Alle på strandpromenaden klappede, og bagefter tog Rob og jeg en forlovelsessession på Asbury Park Boardwalk. Seriøst en af de bedste dage i mit liv!

Fortæl os om jeres bryllupsplanlægning.
Så planlægningsprocessen var ret nem! Da jeg arbejder med events, ville jeg ikke have noget med stress at gøre, og heldigvis kendte jeg nogle ret fantastiske mennesker, som kunne gøre processen meget nemmere! Jeg havde sådan et smukt rum, som det var, og jeg havde ikke brug for meget for at gøre det specielt. Jeg vidste, at jeg ville inkorporere min mexicanske arv i brylluppet, så min kusine bestilte specialfremstillede "papel picado" (mexicanske bannere), som havde vores initialer og hjerter i dem. Hun sendte mig også omkring 50lb af mexicansk slik til min slikstation, som var et stort hit!

Kagen- Lavet i dette fantastiske bageri i New Jersey, som jeg arbejdede i som teenager - Elisa's Pastry Shoppe i Lakewood, NJ. Naturligvis skulle vi have vores kage derfra, fordi de er de absolut bedste! Vi endte med at få en Nutella-fyldt kage i syv lag og en ombre aqua grøn fondant udenpå.

Blomster - Dette var nok den sværeste del. At søge på Pinterest var som at dykke ned i et ormehul af blomsterarrangementer. Jeg henvendte mig hurtigt til mine venner hos Floral Studios. Thomas var fantastisk at arbejde sammen med, og han gjorde processen super nem. Jeg viste ham den stemning, jeg gik efter, og den type blomster, jeg ønskede at se i arrangementerne. Jeg er også besat af pæoner, og han sørgede for, at jeg havde disse skønheder i min buket!

Hvor tæt arbejdede I sammen med jeres koordinator op til jeres bryllup? Vi arbejdede med Tyler " the wedding extraordinaire" fra begyndelsen og helt frem til dagen før! Han var så nem at arbejde med og han var på toppen af alt, herunder ting, som jeg ikke engang tænkte på.

Hvor har du købt din kjole? Hvem har også lavet dit hår og makeup?
Sjovt faktum - jeg lejede faktisk begge mine kjoler hos White Collections. Det er en service, som de udelukkende gør på henvisningsbasis - så lad dem vide, at jeg sendte dig - hehe! De var super imødekommende med min tidsplan. Jeg sendte dem et par looks, jeg tænkte på, og de trak omkring (7) forskellige kjoler under min aftale, og jeg valgte de to første, jeg prøvede på! Hver kjole blev ændret i ugen op til mit bryllup og passede som en handske. Alt tilbehør var inkluderet, såsom slør og smykker, og de tilbyder også andre tjenester, tjek det ud. En anden cool ting var de ekstra stykker, jeg kunne tilføje til mine looks. For eksempel havde blondekjolen til ceremonien et ekstra tylskørt og et bælte med rhinsten som supplement til blonderne, og jeg tilføjede en bolerojakke med smukke knapper ned ad ryggen til den stropløse kjole. Efter al dansen var jeg glad for, at jeg kunne tage den af og danse natten lang!

Mit hår blev sat af Bianca hos Lock and Shade. Bianca og hendes team var super imødekommende med min tidsplan og kom over til huset og færdiggjorde både mit og min brudepiges hår, med masser af tid til at nå færgen til NYC!

Makeup blev udført af Flex Murdaa NYC. Hun var ekstremt professionel og fulgte mine anvisninger om at holde min makeup naturlig. Jeg var overrasket over, hvordan min makeup formåede at holde sig intakt hele aftenen uden retoucher, mens jeg mødte regn, tårer og ødelagde den på dansegulvet!

Liz, hvad tænkte du på, da du gik ned ad kirkegulvet?
Jeg var ærligt talt så nervøs og overvældet over, at jeg ville træde på min kjole og falde - alle øjne på mig. Jeg tror, jeg besvimede lidt. Jeg er glad for, at vi besluttede at se hinanden, før vi gik ned ad kirkegulvet, for jeg er en grædende person!!! Men jeg havde et øjeblik, hvor jeg tænkte: "Wow, nu er det nu - han skal være min mand" (noget, jeg vidste ville ske efter vores første date).

Rob, hvad tænkte du, da du så Liz første gang?
Heldigvis havde vi et "first look" før selve ceremonien, så jeg kunne få de tårevædet øjne ud af vejen. Sandheden er, at jeg var ret syg på bryllupsdagen, og på dette tidspunkt tænkte jeg bare, at jeg ikke måtte hoste og ødelægge ceremonien.

Hvad var jeres bryllupssang?
Skinny Love af Bon Iver. Man kan sige, at han var et tema gennem hele brylluppet. Vi ønskede at gøre ting ud af boksen og originale. Jeg gik også ned ad kirkegulvet til Holocene af Bon Iver!

Hvad var det bedste råd, du har fået fra familiemedlemmer om ægteskab?
Lær af andre mennesker, men føl ikke behov for at sammenligne dit liv eller dit ægteskab med andres. Guds plan for dit liv er unik.

Endelig, hvad er et ord, du ville bruge til at beskrive din bryllupsdag?
Tidløs

Blomster:Floral Studio NY
Kjole: White Collection Bridal Atelier
Hår: Bianca hos Lock & Shade
Makeup: Flexmurdaa
Cake: Kage: Elisa's Pastry Shoppe
Båd: Hornblower Hybrid

Stay tuned for our upcoming posts where we will be featuring real weddings on City Cruises vessels across all our ports!

A City Cruises wedding is truly a departure from the ordinary. We would love to chat with you about your unique wedding and browse our wedding packages at any of our ports: San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach, or Newport Beach. Or fill out the form below and one of our dedicated wedding coordinators will help you get started.

Request a Custom Quote for your Wedding.