ROB EN LIZ'S TIJDLOZE BRUILOFT IN NY.

Vertel ons het verhaal over hoe jullie elkaar ontmoet hebben.
Laat het maar aan sociale media over om cupido te spelen... nou ja, soort van. Ik ontmoette een paar vrienden die in de bibliotheek zaten te blokken voor hun examens, en we maakten contact via social media. Kort daarna kwam er een maffe foto van Rob op Facebook, maar ik was helemaal in zwijm!

Op dat moment beheerde Rob een sneakerwinkel in het winkelcentrum met mijn nieuwe vrienden van de bibliotheek. Ik was toevallig aan het winkelen en onze vriend (zijn beste man) zei snel: "OMG Rob werkt vandaag, laten we gaan zodat je hem eindelijk kunt ontmoeten". We renden naar Champs en daar stond hij! Hij was meteen zo lief, maar ik wist dat hij mijn nummer niet ging vragen, dus vroeg ik hem om zijn nummer en de rest is geschiedenis!

Wat is het verhaal van jullie verloving?
Die zomer kwam mijn familie uit Mexico op bezoek. Ik zou mijn oma voor het eerst sinds ik 4 jaar oud was weer zien. Die dag wilde ik ze meenemen naar een van mijn favoriete pizzeria's, Porta. Eenmaal aangekomen wilde mijn oma blijkbaar het strand zien en ik stemde natuurlijk in, want ik zeg geen nee tegen mijn oma! Dus gingen we naar de promenade en Rob en ik namen veel foto's. Plotseling komt er een willekeurige fotograaf naar ons toe die beweert dat hij voor de "Asbury Park Press" werkt en dat ze op de promenade foto's maken van de plaatselijke bevolking met geweldige mode. Iedereen die mij kent weet dat ik nooit nee zou zeggen tegen een foto - dan draai ik me om en zie mijn moeder snikken. Ik draai me om en daar zat Rob op één knie! Ik kon niet geloven dat dit gebeurde, ik was compleet in shock! Niets ontgaat me, maar foto's gebruiken was een geweldige afleidingstactiek. Iedereen op de promenade applaudisseerde en daarna maakten Rob en ik een verlovingssessie op de Asbury Park Boardwalk. Echt een van de beste dagen van mijn leven!

Vertel ons over de planning van je huwelijk.
De planning was vrij eenvoudig! Omdat ik in de evenementenbranche werk, wilde ik niets te maken hebben met stress en gelukkig kende ik een aantal fantastische mensen die het proces veel gemakkelijker konden maken! Ik had al zo'n mooie ruimte en had niet veel nodig om het speciaal te maken. Ik wist dat ik mijn Mexicaanse afkomst in de bruiloft wilde verwerken, dus mijn nicht bestelde op maat gemaakte "papel picado" (Mexicaanse banieren), met onze initialen en hartjes erin. Ze stuurde me ook ongeveer 50 pond Mexicaans snoep voor mijn snoepstation, wat een groot succes was!

De taart- Gemaakt bij deze ongelooflijke bakkerij in New Jersey, waar ik als tiener werkte - Elisa's Pastry Shoppe in Lakewood, NJ. Uiteraard moest onze taart daar vandaan komen, want ze zijn de allerbeste! We kregen uiteindelijk een taart met Nutella in zeven lagen en een ombre aquagroene fondant buitenkant.

Bloemen- Dit was waarschijnlijk het moeilijkste deel. Zoeken op Pinterest was als duiken in een wormgat van bloemstukken. Ik wendde me snel tot mijn vrienden bij Floral Studios. Thomas was geweldig om mee te werken en hij maakte het proces super makkelijk. Ik liet hem de sfeer zien waar ik voor ging en het soort bloemen dat ik in de arrangementen wilde zien. Ik ben ook geobsedeerd door pioenen en hij zorgde ervoor dat ik deze schoonheden in mijn boeket had!

Hoe nauw werkte u samen met uw coördinator tot aan uw bruiloft? We werkten met Tyler "the wedding extraordinaire" vanaf het begin tot de dag ervoor! Hij was zo makkelijk om mee te werken en hij zat overal bovenop, ook met dingen waar ik niet eens aan dacht.

Waar heb je je jurk vandaan? En wie deed je haar en make-up?
Leuk weetje, ik heb mijn beide jurken gehuurd bij White Collections. Dit is een service die ze uitsluitend doen op basis van verwijzing - dus laat ze weten dat ik je gestuurd heb. Ze waren super meegaand met mijn schema. Ik stuurde ze een paar looks waar ik aan dacht en ze trokken ongeveer (7) verschillende jurken aan tijdens mijn afspraak en ik ging voor de eerste twee die ik probeerde! Elke jurk werd aangepast in de week voorafgaand aan mijn bruiloft en paste als een handschoen. Alle accessoires waren inbegrepen, zoals de sluier en sieraden en ze bieden ook andere diensten aan, kijk maar eens. Ook leuk waren de extra stukken die ik aan mijn uiterlijk kon toevoegen. De kanten jurk voor de ceremonie had bijvoorbeeld een extra tule rok en een strass riem om het kant aan te vullen en ik voegde een bolero jasje toe met mooie knopen op de rug bij de strapless jurk. Na al het dansen was ik blij dat ik het kon uittrekken en de hele nacht kon dansen!

Mijn haar werd gedaan door Bianca bij Lock and Shade. Bianca en haar team waren super meegaand met mijn schema en kwamen langs om zowel mijn haar als dat van mijn bruidsmeisje af te werken, met genoeg tijd om de ferry naar NYC te halen!

De make-up werd gedaan door Flex Murdaa NYC. Ze was uiterst professioneel en volgde mijn aanwijzingen om mijn make-up natuurlijk te houden. Ik was verbaasd hoe mijn make-up de hele avond intact bleef zonder enige retouches, terwijl ik te maken kreeg met regen, tranen en afbraak op de dansvloer!

Liz, wat ging er door je hoofd toen je door het gangpad liep?
Ik was eerlijk gezegd zo nerveus en overweldigd dat ik op mijn jurk zou stappen en alle ogen op mij gericht zouden zijn. Ik denk dat ik een black-out had. Ik ben blij dat we besloten hebben elkaar te zien voordat we naar het altaar liepen, want ik ben een huiler!!! Maar ik had wel een moment dat ik dacht "Wow, dit is het - hij wordt mijn man" (iets waarvan ik wist dat het zou gebeuren na ons eerste afspraakje).

Rob, wat ging er door je hoofd toen je Liz voor het eerst zag?
Gelukkig deden we een "first look" voor de eigenlijke ceremonie, dus ik kon die betraande ogen wegwerken. Om eerlijk te zijn, ik was behoorlijk ziek op de dag van de bruiloft en op dat moment dacht ik: hoest niet en verpest de ceremonie niet.

Wat was jullie huwelijkslied?
Skinny Love van Bon Iver. Je kunt zeggen dat hij een thema was door de bruiloft heen. We wilden dingen out of the box en origineel doen. Ik liep ook door het gangpad op Holocene van Bon Iver!

Wat was het beste advies dat u van familieleden kreeg over het huwelijk?
Leer van andere mensen, maar voel niet de behoefte om je leven of je huwelijk te vergelijken met dat van anderen. Gods plan voor jouw leven is uniek.

Tot slot, wat is één woord dat u zou gebruiken om uw trouwdag te beschrijven?
Tijdloos

Bloemen: Floral Studio NY
Jurk: White Collection Bridal Atelier
Haar: Bianca bij Lock & Shade
Make-up: Flexmurdaa
Taart: Elisa's Pastry Shoppe
Boot: Hornblower Hybrid

Stay tuned for our upcoming posts where we will be featuring real weddings on City Cruises vessels across all our ports!

A City Cruises wedding is truly a departure from the ordinary. We would love to chat with you about your unique wedding and browse our wedding packages at any of our ports: San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach, or Newport Beach. Or fill out the form below and one of our dedicated wedding coordinators will help you get started.

Request a Custom Quote for your Wedding.