KARINA OG ASRESH'S SANGEET FEJRING

Det er nogle gange svært at tro, at par mødes i det virkelige liv ved en tilfældighed, eller det, som nogle kalder skæbnen.

For dette par begyndte det hele på dansegulvet og udviklede sig til en smuk rejse. Følg Karina og Asresh, mens de fortæller om, hvordan de mødte hinanden, deres internationale frieri og deres Sangeet-fest på en Hornblower Yacht.

Hvordan mødte I to hinanden?

Jeg dansede med en gruppe venner og fik øje på Asresh i den anden ende af klubben. Jeg smugkiggede fra den anden side af lokalet, mens jeg dansede, og han begyndte at gøre det samme - det føltes meget Bollywood-agtigt. Efter et stykke tid mærkede jeg et tryk på min skulder og vendte mig om for at se, ikke Asresh, men hans ven. Han sagde: "Det er min ven - han synes, du er smuk, og han vil gerne danse med dig." Jeg sagde: "Okay!", og resten er historie.

Hvad er historien om din forlovelse?

Vi havde talt om ægteskab i det år, der gik forud for vores forlovelse. Vi ønskede, at vores familier skulle møde hinanden først personligt, da familien er vigtig for os begge. Det var der, hvor vi drøftede tanken om, at min familie og jeg skulle flyve til Indien for at møde hans familie. Og mødet mellem familierne blev til en slags forlovelsesfest!

Asresh, hvordan foreslog du mig det?

Jeg vidste, at jeg ville have vores familier til at være der for at fejre det med os, efter at jeg havde friet, så jeg planlagde en ferierejse til Indien. Jeg havde reserveret en smuk udendørs privat cabana ud mod havet til os to. Jeg mødte op på hendes værelse med roser og fulgte hende ned til cabanaen. Vi så solnedgangen og talte om vores fremtid. Det var der, jeg gik ned på knæ og friede! Det var en smuk aften, og himlen var med på den med en smuk solnedgang.

Karina, vidste du, at han ville spørge dig om noget?

Det gjorde jeg på nogle måder, men jeg vidste ikke, hvordan han ville gøre det, eller hvornår han ville gøre det præcist. Inden jeg fløj til Indien, sørgede jeg for, at mine negle var nymanicureret, haha.

Hvordan var det at arbejde sammen med jeres bryllupskoordinator fra Hornblower?

Polly Lugo var super sød! Hun tjekkede ind flere gange og hjalp os med nogle dekorationer for at give bordene et ekstra farvespil. Hun var til rådighed for at hjælpe, når vi havde spørgsmål, store eller små.

Hvordan følte du dig, da du kom om bord til dit arrangement?

Jeg var ret nervøs, da jeg ikke er en af dem, der nyder at være i centrum for opmærksomheden, og det er Asresh heller ikke. Men efter at jeg var kommet om bord og havde set alle have det sjovt, begyndte jeg at slappe af og nyde festen! Udsigten var fantastisk, og jeg følte mig virkelig levende.

Fortæl os om jeres bryllupsplanlægning til jeres Sangeet-fest.

Min søster havde overrasket Asresh og mig med en bådfest, da vi blev genforenet. Det var så sjovt, at vi begyndte at overveje at lave et arrangement på en båd til brylluppet. Vi fandt Hornblower Cruises & Events og gik derfra. Vi vidste, at det var det perfekte sted! Derfra manglede vi kun en DJ, god mad og drikkevarer. Det var en ret nem proces!

Fik du alle til at danse?

Åh ja! Som bruden og en, der elsker at danse, følte jeg, at det var min pligt at komme ud på dansegulvet og have det sjovt med alle. Og hold da op, hvor er det sjovt at danse på en båd med Golden Gate og de funklende lys fra Berkeley og San Francisco omkring sig!

Hvad fik dig til at vælge en båd frem for et sted på land?

Vi ønskede, at vores bryllup skulle være anderledes! Jeg har aldrig været til eller set et bryllupsarrangement på en båd. Vi vidste, at vores gæster ville elske at være på bugten og få en oplevelse, der er anderledes end andre bryllupsarrangementer. Vi fik så mange komplimenter fra vores gæster, der fortalte os, hvor unik og sjov aftenen var!

Var der nogle særlige øjeblikke, der stak ud fra jeres arrangement?

At gå under Golden Gate Bridge efter mørkets frembrud var helt sikkert et øjeblik, der står i min erindring. Det føltes så surrealistisk og smukt! Du kan bestemt ikke få en sådan udsigt fra andre steder.

Endelig, hvad er et ord, du ville bruge til at beskrive dit bryllupsarrangement om bord?

Glædelig!

Fotografi: One Productions Haus og Hornblower Cruises & Events

Musik: DJ Sneh Entertainment (Hornblower Cruises and Events)

Blomster: Blomster: Ashby Flowers (Hornblower Cruises and Events)

Yacht: Empress Hornblower

Anmod om et skræddersyet tilbud til dit bryllup

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. De obligatoriske felter er markeret med *