AMANDA OG SHELBY'S SYDLIGE CALIFORNIEN BRYLLUP.

Hvert par har en unik historie om deres rejse fra fremmede til turtelduer. Nogle gange sker det på et øjeblik, andre gange tager det tid for kærligheden at slå rødder. For dette par fra det sydlige Californien startede det i et klasseværelse på et college - bare venner, troede de - men de friske økonomistuderende oplevede hurtigt, at venskabet blomstrede op til ægte kærlighed. Følg Amanda og Shelby, mens de mødes, bliver forelskede og planlægger deres drømmebryllup om bord på en Hornblower-yacht.

Hvordan mødte I to hinanden?
Shelby og jeg mødte hinanden på college i et avanceret økonomikursus. Det var mit første diskussionskursus, og jeg sad uden at vide det lige bag ham. Vi snakkede om vores andre økonomikurser og fandt ud af, at vi havde samme hovedfag, men at han var et år foran mig. Shelby bad om mit telefonnummer den dag, og hver dag derefter kom han for at studere med mig i forelæsningssalen. Vi blev rigtig gode venner og studerede ofte sammen; han var min bedste ven på campus.

Shelby inviterede mig ud et par gange, og de første par gange sagde jeg nej. Jeg var nervøs, fordi vi var så tætte venner, og det ville jeg ikke have, at en date skulle ændre det. Til sidst sagde jeg ja, og jeg fandt ud af, at jeg var helt vild med hans selskab som en date. Vores første date var en middag på Elephant Bar og derefter en drive-in-biograf (men det regnede!). Selv om jeg var tøvende over for at gå ud med Shelby, havde jeg stadig den sædvanlige nervøsitet ved første date: "Vil vi kunne enes?" og "Hvad nu hvis vi ikke har noget at tale om!". Men det viste sig, at det var nemt at føre en samtale, fordi vi allerede var venner, så det var klart, at vi kunne lide hinanden.

Fortæl os historien om jeres forlovelse
Amanda: Shelby havde planlagt en weekendtur til San Diego. Tidligere har han ikke været den bedste til at planlægge ting - han lavede middagsreservationer, men gemte den forkerte dato, og han mistede bekræftelser. Så jeg var lidt bekymret, da jeg hørte, at han havde planlagt en hel weekend uden min hjælp.

Men han klarede sig godt! Han hentede mig til en weekend med overraskelser på Catalina Island og fortalte mig om nogle af dem, da vi satte sejl: power snorkeling, elcykler rundt på øen og ziplining!

Dagen var fantastisk, men udmattende, så vi tog en lur sidst på eftermiddagen, og lige da jeg var ved at falde i søvn, sneg Shelby sig udenfor. Han vendte tilbage minutter senere med et banke på døren, og ærligt talt var jeg irriteret over, at han ikke havde sin værelsesnøgle med sig, da han gik ud. Så jeg rejste mig op for at lukke ham ind, og i stedet for at se Shelby ved døren fandt jeg et glas med et kort på gulvet. Det var den første ledetråd til en skattejagt - det var så sødt!

Jeg skiftede hurtigt pyjamas ud og tog hotellets taxa til midten af øen for at finde det første spor. Efter et par minutter så jeg en gul stjerneformet ballon og endnu en mason jar. Jeg fulgte ni spor mere på denne måde, løb op og ned ad bakker, frem og tilbage over øen, og så nåede jeg endelig frem til det sidste spor, hvor Shelby bad mig møde ham i Lover's Cove.

Da jeg nåede frem til ham, græd jeg, fordi jeg vidste: "Nu er det nu! Dette er det øjeblik, jeg har ventet på hele mit liv." Shelby gik ned på knæ og friede til mig. Jeg græd stadig, for jeg har aldrig været lykkeligere i mit liv. Og selvfølgelig sagde jeg "Ja!"

Shelby: Selv om Amanda har boet i Californien i over 10 år, havde hun aldrig været på Catalina Island. Hun er også lidt af en vovehals og ville gerne prøve ziplining, så jeg tænkte: "Hvorfor ikke kombinere de to ting?".

Vi snorklede, cyklede og kørte med zipline gennem Catalina Island, og så var vi trætte (det viser sig, at det virkelig tager hårdt på en at flyve gennem luften med 40 mph), så vi gik tilbage til værelset for at tage en lur før middagen. Mens Amanda døsede, sneg jeg mig væk for at arrangere skattejagten - hver ledetråd var forbundet med en vigtig milepæl i vores forhold.

Efter jeg friede, og vi gik tilbage til byen, var jeg så spændt, fordi jeg havde en anden overraskelse til Amanda: begge vores familier var der for at fejre vores forlovelse!

Fortæl os om jeres bryllupsplanlægning.
Vi shoppede lidt rundt, fordi jeg ikke kunne beslutte, om jeg ville have et bådbryllup eller et mere rustikt bryllup. Men da vi først satte foden på bryllupsbådene, vidste vi, at det var præcis, hvad vi ville have. Shelby og jeg har tilbragt meget tid i Newport Beach til datoer, så stedet er specielt for os. Vi tog på et Hornblower dinner cruise for at se et arrangement i aktion, og det solgte os virkelig - vi havde det så sjovt med at spise lækker mad og lytte til god musik, plus at alt personalet var så venligt! Vi e-mailede Christina den næste dag og fortalte hende, at vi var klar til at underskrive en kontrakt! Den all-inclusive-pakke vi valgte var virkelig fantastisk - den indeholdt kage, blomster, DJ, mad og barservice.

Et af de første skridt var at plukke vores blomster. Vi valgte Lavonne's i Newport Beach og kunne sende nogen til at hente alle buketter, boutonnieres og corsager i god tid, så vi kunne have dem med til bryllupsbillederne på hotellet.

Derefter var der kagesmagning - noget, vi var så spændte på! Vi har begge en sød tand, så vi nød virkelig at prøve forskellige kager, og det var så nemt at arbejde med Rossmoor Pastries! De havde flere forskellige kageudstillinger, og vi var i stand til at få den perfekte kage til vores bryllup - en dulce de leche- og chokoladekage.

For at fastlægge vores middagsmenu tog vi en kort dag fra vores arbejdsuge for at spise frokost på en af Hornblowers lystbåde. Det var dejligt, fordi det kun var os to sammen med kokken, som kom med forskellige menupunkter, som vi kunne vælge imellem. Vi kunne smage forretter, salater, hovedretter og desserter og derefter lægge sidste hånd på vores menu lige der. Alt det mad, vi smagte, var så lækkert, og kokken tog virkelig hensyn til vores og vores gæsters behov, smag og allergier.

Det var nemt at finde en fotograf. Min storesøster var blevet gift to år tidligere og havde hyret Stephanie Joy Photography. Shelby og jeg kunne begge virkelig godt lide hendes arbejde, så det var en selvfølge at vælge Stephanie til at fotografere vores bryllup. Hun tilbyder også en fantastisk pakke: to fotografer, en forlovelsesfotografering og hele bryllupsdækning hele dagen. Stephanie skabte endda vores invitationer til at gemme datoen!

Som musik valgte vi DJ Kelli Kel. Jeg husker stadig denne ene aften, hvor vi sad i telefonen i omkring 30-45 minutter med hende og diskuterede al den musik, vi ønskede at få spillet i de forskellige faser af festen. Hun forstod virkelig vores vision. Shelby og jeg har forskellig musiksmag - han kan lide 80'er rock, og jeg kan lide country. Men DJ Kelli Kel var i stand til at arbejde sammen med os om at lave en playliste, der passede til os begge. Vi spillede endda nogle polkaer for min polske familie, hvilket var meget sjovt, og selv om nogle gæster ikke kunne polkaer, var de der alligevel! Det er overflødigt at sige, at dansegulvet aldrig var tomt, og vi havde endda tanter og onkler, som normalt ikke danser, derude! Det var fantastisk!

Hvad tiltrak dig til Hornblowers Endless Dreams yacht?
Shelby: Så snart jeg trådte på en bryllupsyacht, vidste jeg "det var her, vi skulle holde vores bryllup - på vandet, med solnedgangen som baggrund - hvad mere kan man ønske sig?".

Amanda: Da jeg var ung, blev min tante og onkel gift på en båd. Det var sådan en uforglemmelig oplevelse, og jeg kan huske, at jeg som voksen tænkte, at mit bryllup helt sikkert ville blive på en yacht.

Shelby, det første kig var så sødt. Hvad tænkte du, da du så Amanda i sin kjole for første gang?
Jeg tænkte, hvor smuk hun så ud. Fra hendes hår til hendes makeup til den smukke hårpynt, alt var perfekt sammensat.

Shelby, hvad tænkte du, da du så Amanda gå ned ad kirkegulvet?
Jeg var både nervøs og spændt. Jeg ville være sikker på, at alt gik efter planen, og at jeg sagde alle de rigtige ord.

Amanda, hvordan havde du det, da du gik ned ad kirkegulvet?
Jeg var lidt nervøs! Vi havde allerede lavet vores første kig, så jeg behøvede ikke at bekymre mig om de nerver, men jeg kan ikke lide at have en masse opmærksomhed på mig, og alle vores familie og venner var der og kiggede på os. Jeg var også fokuseret på ikke at græde. Vi havde skrevet vores egne løfter, og jeg var bange for, at jeg ville begynde at græde, da jeg hørte Shelbys, og at jeg ikke ville kunne komme igennem mine. Heldigvis holdt jeg mig sammen og husker, at jeg tænkte, at jeg var så glad og spændt på at se alle vores ideer blive ført sammen på vores bryllupsdag. Men vigtigst af alt husker jeg, at jeg tænkte, at jeg ikke kunne vente med at tilbringe resten af mit liv med denne mand.

Hvor tæt arbejdede I sammen med jeres bryllupskoordinator fra Hornblower?
Vi sendte konstant e-mails eller ringede til Christina med spørgsmål. Vi besøgte båden flere gange for at vise vores forældre stedet, måle ting til vores DIY-dekorationer osv. Hver gang vi besøgte den, var Christina så glad og glad for at hjælpe. Det var fantastisk at arbejde med hende; hun hjalp os virkelig med at sammensætte det smukkeste bryllup.

Hvad var din favoritdel af dagen?
Shelby: Efter vores første dans kunne Amanda og jeg snige os væk til et par minutters alenetid på dækket. Der var intet sted, jeg hellere ville have været end på vandet med min brud ved min side og en old fashioned i hånden.

Amanda: Som Shelby sagde, var en af mine yndlingsdele af dagen at få to minutter til at flygte op på taget af yachten med min nye mand - det var så fredfyldt deroppe. Men jeg elskede også at se alle mine venner og familie på samme sted. Da det meste af min familie bor på østkysten, er det sjældent, at alle kan samles på samme tid.

Hvad var det bedste råd, du har fået fra familiemedlemmer om ægteskab?
Kompromis er nøglen.

Endelig, hvad er et ord, du ville bruge til at beskrive din bryllupsdag?
Amanda: Perfekt.

Shelby: Supercalifragilisticexpialidocious. Det var bare for sjov, lad være med at sætte den ind. "Sjov" ville være godt!

Fotografi: Stephanie Joy Photography: Stephanie Joy Photography
Kjole: Alfred & Angelo
Jakkesæt: Hugo Boss (South Coast Plaza)
Hår & Makeup: Elizabeth Hickman
Blomster: Hickickman: Blomster: LaVonne's Florist
Cake: LaVonne's Blomster Rossmoor Pastries
Music: Rossmoor Rossmoors Pastors: Rossmoors Pastors DJ Kelli Kel
Endeløse drømme yacht: Hornblower Cruises & Events.

Stay tuned for our upcoming posts where we will be featuring real weddings on Hornblower yachts across all of our ports!

Et Hornblower-bryllup er virkelig en afvigelse fra det sædvanlige. Vi vil meget gerne tale med dig om dit unikke bryllup, se vores bryllupspakker på en af vores havne: Vi tilbyder vores bryllupstilbud i alle vores havne i San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach eller Newport Beach. Eller udfyld formularen nedenfor, så vil en bryllupskoordinator fra Hornblower hjælpe jer i gang.

Anmod om et skræddersyet tilbud til dit bryllup

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. De obligatoriske felter er markeret med *