AMANDA EN SHELBY'S BRUILOFT IN ZUID CALIFORNIË.

Elk koppel heeft een uniek verhaal over hun reis van vreemden naar tortelduifjes. Soms gebeurt het in een oogwenk; soms duurt het even voor de liefde wortel schiet. Voor dit stel uit Zuid-Californië begon het in een klaslokaal - gewoon vrienden, dachten ze - maar de frisse economen zagen hun vriendschap al snel uitgroeien tot ware liefde. Volg Amanda & Shelby terwijl ze elkaar ontmoeten, verliefd worden en hun droomhuwelijk plannen aan boord van een Hornblower jacht.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Shelby en ik ontmoetten elkaar op de universiteit in een klas economie voor gevorderden. Het was mijn eerste discussieklas en ik zat ongewild vlak achter hem. We praatten over onze andere economielessen en ontdekten dat we dezelfde hoofdrichting hadden, alleen zat hij een jaar hoger dan ik. Shelby vroeg die dag mijn telefoonnummer en elke dag daarna kwam hij met me studeren in de collegezaal. We werden echt goede vrienden en studeerden vaak samen; hij was mijn beste vriend op de campus.

Shelby vroeg me een paar keer uit en de eerste paar keer zei ik nee. Ik was nerveus omdat we zulke goede vrienden waren en ik wilde niet dat een afspraakje dat zou veranderen. Uiteindelijk stemde ik toe en merkte dat ik zijn gezelschap geweldig vond als date. Ons eerste afspraakje was een diner bij Elephant Bar, daarna een drive-in film (maar het regende!). Hoewel ik aarzelde om met Shelby uit te gaan, had ik toch de gebruikelijke eerste date kriebels: "zullen we met elkaar overweg kunnen?" en "wat als we niets hebben om over te praten!". Maar het bleek dat een gesprek voeren gemakkelijk was omdat we al vrienden waren, dus het klikte duidelijk.

Vertel ons het verhaal van jullie verloving
Amanda: Shelby had een weekendje weg naar San Diego gepland. In het verleden was hij niet de beste in het plannen van dingen - hij maakte reserveringen voor een diner, maar sloeg de verkeerde datum op en verloor de bevestigingen. Dus ik was een beetje bezorgd toen ik hoorde dat hij een heel weekend had gepland zonder mijn hulp.

Maar hij deed het geweldig! Hij pikte me op voor een weekend vol verrassingen op Catalina Island en vertelde me er een paar toen we vertrokken: power snorkelen, elektrisch fietsen over het eiland en ziplinen!

De dag was geweldig maar vermoeiend, dus deden we een laat middagdutje en net toen ik in slaap viel, sloop Shelby naar buiten. Hij kwam minuten later terug met een klop op de deur en eerlijk gezegd was ik geërgerd dat hij zijn kamersleutel niet had meegenomen toen hij naar buiten ging. Dus stond ik op om hem binnen te laten en in plaats van Shelby aan de deur te zien, vond ik een pot met een kaart op de vloer. Het was de eerste aanwijzing voor een speurtocht. Het was zo lief.

Ik trok snel mijn pyjama uit en nam de taxi van het hotel naar het midden van het eiland om de eerste aanwijzing te vinden. Na een paar minuten zag ik een gele stervormige ballon en nog een mason jar. Ik volgde nog negen van dit soort aanwijzingen, waarbij ik heuvels op en af rende, heen en weer over het eiland, waarna ik uiteindelijk bij de laatste aanwijzing aankwam, waar Shelby me vroeg hem te ontmoeten in Lover's Cove.

Toen ik hem bereikte, huilde ik omdat ik wist: "Dit is het! Dit is het moment waar ik mijn hele leven op heb gewacht." Shelby ging op één knie en vroeg me ten huwelijk. Ik huilde nog steeds omdat ik nog nooit zo gelukkig was geweest. En natuurlijk zei ik "Ja!"

Shelby: Hoewel Amanda al meer dan 10 jaar in Californië woont, was ze nog nooit op Catalina Island geweest. Ze is ook een beetje een waaghals en wilde graag ziplinen, dus ik dacht, "waarom combineren we die twee niet?".

We snorkelden, fietsten en ziplinden door Catalina Island, en toen waren we bekaf (het blijkt dat je van de lucht schieten met 40 mijl per uur echt afknapt), dus gingen we terug naar de kamer voor een dutje voor het diner. Terwijl Amanda in slaap viel, sloop ik weg om de speurtocht te organiseren - elke aanwijzing hield verband met een belangrijke mijlpaal in onze relatie.

Nadat ik het aanzoek had gedaan en we terug naar de stad waren gelopen, was ik zo opgewonden omdat er nog een verrassing op Amanda stond te wachten: onze beide families waren er om onze verloving te vieren!

Vertel ons over jullie huwelijksplanning.
We hebben wat rondgekeken omdat ik niet kon beslissen of ik een bootbruiloft of een meer rustieke bruiloft wilde. Maar toen we eenmaal voet hadden gezet op de huwelijksjachten wisten we dat dit precies was wat we wilden. Shelby en ik hebben veel tijd doorgebracht in Newport Beach voor afspraakjes, dus de locatie is speciaal voor ons. We gingen op een Hornblower dinner cruise om een evenement in actie te zien en het verkocht ons echt - we hadden zoveel plezier met het eten van heerlijk eten en het luisteren naar geweldige muziek, plus al het personeel was zo vriendelijk! We mailden Christina de volgende dag dat we klaar waren om een contract te tekenen! Het all-inclusive pakket dat we kozen was echt geweldig-het omvatte taart, bloemen, een DJ, eten en bardienst.

Het uitzoeken van onze bloemen was een van de eerste stappen. We kozen voor Lavonne's in Newport Beach en konden iemand sturen om alle boeketten, boutonnières en corsages vroeg op te halen, zodat we ze voor de trouwfoto's in het hotel hadden.

Vervolgens was het taarten proeven - iets waar we zo enthousiast over waren! We zijn allebei een zoetekauw, dus we vonden het erg leuk om verschillende taarten te proberen en het werken met Rossmoor Pastries was zo gemakkelijk! Ze hadden verschillende taartdisplays en we konden de perfecte taart voor ons huwelijk kiezen: een dulce de leche en chocoladetaart.

Om ons dinermenu vast te leggen namen we een korte dag van onze werkweek om te lunchen op een van de Hornblower jachten. Het was geweldig omdat we met z'n tweeën waren en de chef verschillende menu's bracht waaruit we konden kiezen. We konden voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts proberen en ter plaatse ons menu samenstellen. Al het eten dat we proefden was zo heerlijk en de kok speelde echt in op de behoeften, smaken en allergieën van ons en onze gasten.

Een fotograaf vinden was gemakkelijk. Mijn oudere zus was twee jaar eerder getrouwd en had Stephanie Joy Photography ingehuurd. Shelby en ik vonden haar werk allebei erg goed, dus Stephanie kiezen om onze bruiloft te fotograferen was een makkie. Ze biedt ook een geweldig pakket aan: twee fotografen, een verlovingsreportage en een trouwreportage die de hele dag duurt. Stephanie heeft zelfs onze save the date uitnodigingen gemaakt!

Voor de muziek kozen we DJ Kelli Kel. Ik herinner me die ene avond nog, we zaten ongeveer 30-45 minuten met haar aan de telefoon en bespraken alle muziek die we tijdens de verschillende fasen van het feest wilden draaien. Ze begreep echt onze visie. Shelby en ik hebben een verschillende muzieksmaak: hij houdt van 80's rock en ik van country. Maar DJ Kelli Kel was in staat om samen met ons een afspeellijst te maken die aan ons beiden voldeed. We hebben zelfs polka's gedraaid voor mijn Poolse familie, wat erg leuk was, en ook al wisten sommige gasten niet hoe ze moesten polkaën, ze waren er toch! Onnodig te zeggen dat de dansvloer nooit leeg was en we hadden zelfs tantes en ooms die normaal niet dansen! Het was geweldig!

Wat trok je aan in Hornblower's jacht Endless Dreams?
Shelby: Zodra ik op een huwelijksjacht stapte, wist ik "hier moesten we ons huwelijk houden - op het water, met de zonsondergang als achtergrond - wat wil je nog meer?".

Amanda: Toen ik jong was, trouwden mijn oom en tante op een boot. Het was zo'n onvergetelijke ervaring en ik weet nog dat ik opgroeide met de gedachte dat mijn bruiloft zeker op een jacht zou zijn.

Shelby, de eerste blik was zo lief. Wat dacht je toen je Amanda voor het eerst in haar jurk zag?
Ik dacht hoe mooi ze eruit zag. Van haar haar tot haar make-up en het prachtige haarstuk, alles was perfect bij elkaar gebracht.

Shelby, wat ging er door je hoofd toen je Amanda door het gangpad zag lopen?
Ik was zowel nerveus als opgewonden. Ik wilde zeker weten dat alles volgens plan verliep en dat ik de juiste woorden zei.

Amanda, hoe voelde je je toen je door het gangpad liep?
Ik was een beetje nerveus! We hadden onze eerste blik al gedaan, dus ik hoefde me geen zorgen te maken over die zenuwen, maar ik hou er niet van om veel aandacht op me te vestigen en al onze familie en vrienden keken naar ons. Ik was ook gefocust om niet te huilen. We hadden onze eigen geloften geschreven en ik was bang dat ik zou gaan huilen toen ik die van Shelby hoorde en dat ik de mijne niet zou kunnen uitspreken. Gelukkig hield ik me in en ik herinner me dat ik zo blij en opgewonden was om al onze ideeën te zien samenkomen op onze trouwdag. Maar vooral herinner ik me dat ik niet kon wachten om de rest van mijn leven met deze man door te brengen.

Hoe nauw werkte u samen met uw Hornblower huwelijkscoördinator?
We waren Christina constant aan het mailen of bellen met vragen. We bezochten het jacht meerdere keren, om onze ouders de locatie te laten zien, spullen op te meten voor onze DIY decoraties, etc. Bij elk bezoek was Christina zo vrolijk en blij om te helpen. De samenwerking met haar was geweldig; ze heeft ons echt geholpen om de mooiste bruiloft samen te stellen.

Wat was je favoriete deel van de dag?
Shelby: Na onze eerste dans konden Amanda en ik even wegsluipen voor een paar minuten alleen op het dek. Ik had nergens liever willen zijn dan op het water met mijn bruid aan mijn zijde en een old fashioned in mijn hand.

Amanda: Zoals Shelby zei, een van mijn favoriete onderdelen van de dag was dat ik twee minuten kreeg om met mijn nieuwe man naar het dak van het jacht te ontsnappen - het was zo vredig daarboven. Maar ik vond het ook geweldig om al mijn vrienden en familie op dezelfde plek te zien. Aangezien de meeste van mijn familie aan de oostkust woont, komt het zelden voor dat iedereen op hetzelfde moment samenkomt.

Wat was het beste advies dat u van familieleden kreeg over het huwelijk?
Compromissen sluiten is de sleutel.

Tot slot, wat is één woord dat je zou gebruiken om je trouwdag te beschrijven?
Amanda: Perfect.

Supercalifragilisticexpialidocious. Grapje, zet dat er maar niet in. "Leuk" zou goed zijn!

Fotografie: Stephanie Joy Fotografie
Jurk: Alfred & Angelo
Kostuum: Hugo Boss (South Coast Plaza)
Haar en make-up: Elizabeth Hickman
Bloemen: LaVonne's Bloemist
Taart: Rossmoor Pastries
Muziek: DJ Kelli Kel
Endless Dreams jacht: Hornblower Cruises & Events.

Blijf luisteren naar onze volgende posts waarin we echte huwelijken op Hornblower jachten in al onze havens zullen voorstellen!

Een Hornblower huwelijk is echt een afwijking van het gewone. We willen graag met u praten over uw unieke bruiloft, bekijk onze bruiloft arrangementen in een van onze havens: San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach of Newport Beach. Of vul het onderstaande formulier in en een Hornblower huwelijkscoördinator zal u op weg helpen.

Vraag een offerte op maat voor uw bruiloft

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.