Vertel ons iets over je achtergrond in bruiloften.

Mijn hele volwassen leven heb ik evenementen gepland voor vrienden en familie en toen drong het tot me door: ik hou van evenementen plannen! In het midden van de jaren 90 ging ik naar de bruiloft van mijn neef in Wisconsin en alles was een ramp; kom binnen Kristie. Laten we zeggen dat ik iedereen en alles op tijd in de kerk kreeg. Ik begon trouwtijdschriften te verzamelen en werd verliefd op bruiloften. In 1998 ging ik naar een bruidsshow om te kijken en ik pakte precies EEN brochure en die was van Hornblower Cruises. Ik stelde me voor dat ik ooit mijn bruiloft op een jacht zou hebben.

Een minuut later werd ik lid van de Association of Bridal Consultants en begon ik stage te lopen bij de meest gevestigde coördinatoren in de branche. In 2000 hoorde ik over de opening bij Hornblower Cruises en mijn leven was voorgoed veranderd. Zeventien + jaar later en ik hou er nog steeds van.

Wat zijn de top 5 tips die u aan een koppel zou geven?

Weet de basis voordat je begint: de datum, het aantal gasten en wees niet verlegen om het budget te bespreken met het "planningscomité". Dit vermindert een hoop stress en niemand wordt gekwetst als het van tevoren wordt besproken.
Delegeer - gebruik je steunsysteem! Je ouders, familieleden, bruiloftsfeest of wie dan ook die zich aanbiedt, geef ze een taak, hoe klein die ook lijkt, zo voelen ze zich deel van de grote dag en komt er wat kostbare tijd vrij.
Praat niet te veel over jullie bruiloft. Je zult verrast zijn hoe eigenwijs zelfs je meest geliefde mensen zijn. Maak je keuzes en blijf erbij, zelfs als tante Mary het er niet mee eens is.
Plan een avondje uit! Al die huwelijksplanning kan een relatie onder druk zetten. Zorg dat je tussen al het passen en shoppen door wat tijd voor jezelf inplant en laat het gepraat over de bruiloft voor die avond voor wat het is.
Zorg goed voor jezelf, vooral in de weken voor de bruiloft. Drink veel water, slaap goed, neem een massage, doe aan lichaamsbeweging, verhoog je vitamineroutine en was je handen vaak. Iedereen wil er goed uitzien en zich goed voelen op zijn trouwdag!
Woon je af en toe de bruiloften van je klanten bij? Zo ja, wat is uw meest memorabele herinnering aan een bruiloft en waarom?

Ik heb in de loop der jaren vrienden laten trouwen en natuurlijk heb ik bruiloften bijgewoond die vrienden en ook klanten waren! Ik woon heel af en toe een bruiloft van een klant bij. 9 jaar geleden ontmoette ik een koppel dat in de abdij informeerde naar hun huwelijk. Het was liefde op het eerste gezicht; zij voor de abdij en ik voor hen! Het was een jong stel dat geliefden was op de middelbare school. Ze waren al zo lang samen voor hun verloving, de families kenden en hielden veel van elkaar. Beide stellen (nog getrouwde) ouders maakten deel uit van het proces, en op de best mogelijke manier. Gelukkig kozen ze niet alleen de Abbey voor de bruiloft, maar besloten ze ook hun repetitiediner op een van onze prachtige jachten te houden!

Het was een genoegen om met hen samen te werken op beide evenementen. Hun vreugde was zo aanstekelijk, ik kon het gewoon niet laten. Er was niets bijzonders of overdreven, het was geen groot budget bruiloft, het had geen thema en meestal was het vrij traditioneel. Maar het was verreweg een van de beste bruiloften die ik heb bijgewoond, gewoon vanwege de liefde. Er stroomde zoveel energie uit iedereen in alle richtingen, dat het 40 voet hoge kathedraalplafond van de abdij het nauwelijks kon bevatten. Het was precies de reden waarom ik in de trouwbranche ben gaan werken, vanwege paren en families zoals zij. We zijn vandaag Facebook vrienden en ze hebben net hun eerste baby gekregen!

Wat is een van je favoriete verhalen van een bruiloft waaraan je in het verleden hebt gewerkt?

Er zijn er veel te veel om uit te kiezen! Ik heb een koppel dat in 1997 trouwde, met 30 van hun meest favoriete mensen, op ons kleinste jacht, de Renown. Ik heb hun huwelijk net drie jaar gemist, want ik begon bij Hornblower in 2000. Ze namen een prachtige foto van de hele groep op de boeg, zij in het midden in een witte trouwjurk hij naast haar, in een zwarte smoking.

In 2007 vierden ze hun 10-jarig jubileum, net als op hun trouwdag, op ons kleinste jacht, de Renown! Ze gebruikten die groepsfoto op hun uitnodigingen. Eenmaal aan boord repliceerden ze die geweldige foto op de boeg.

"In 2017 - je raadt het al - vierden ze hun 20-jarig bestaan, op de Renown!"

Een Hornblower huwelijk is echt een afwijking van het gewone. We praten graag met u over uw unieke bruiloft. Bekijk onze huwelijkspakketten in één van onze havens: San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach of Newport Beach. Of vul het onderstaande formulier in en een Hornblower huwelijkscoördinator zal u op weg helpen.

Vraag een offerte op maat voor uw bruiloft

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *