ONZE GAST HAALT HERINNERINGEN OP AAN EEN SPECIAAL MOMENT MET ZIJN VADER TERWIJL HIJ NIEUWE TRADITIES CREËERT BIJ HORNBLOWER CRUISES.

Op vrijdag 30 maart 2018 ontving Hornblower San Diego de volgende e-mail:

Goedemorgen,

Ik was op de Whale Watching tour die plaatsvond op 3/28 om 9:30. Het was een geweldige ervaring, maar het beste deel voor mij was de mogelijkheid om een speciaal moment met mijn vrouw te delen.

Ongeveer 20 jaar geleden nam mijn vader me mee naar San Diego om mijn oom te bezoeken die hier gestationeerd was toen hij bij de marine zat. Toen wist ik niet dat de herinneringen hier zo speciaal zouden zijn, maar dit is wat er 20 jaar geleden gebeurde: Ik heb foto's van je gestolen. Ik was ongeveer 10 jaar oud. We grensden aan de Hornblower en u nam onze foto en toen we uitstapten was mijn vader me voor en hij moet gestopt zijn en naar de foto gekeken hebben en besloten hebben om niet te kopen, maar toen ik daar aankwam zag ik onze foto en nam hem zonder te weten dat hij ons zelfs geld kostte. Ik zag gewoon onze gezichten en nam aan dat dit de onze was. Tegen de tijd dat ik mijn vader inhaalde waren we al ver van de boot af en ik zei "pap, ik heb onze foto's". Natuurlijk was hij verward en niet zeker wat hij moest zeggen. Mijn vader vond de foto prachtig, maar was op zijn zachtst gezegd nogal goedkoop. Terugkijkend kon ik zien dat hij verscheurd was tussen zal ik dit rechtzetten of deze geweldige foto's maken? Ik denk dat mijn onschuld hem overhaalde.

20 jaar later, in januari 2018. Mijn vrouw en ik hebben er een traditie van gemaakt om de openingswedstrijd van de Milwaukee Brewers bij te wonen. Ja, we komen uit Wisconsin. Dit is het 4e jaar van die traditie en het eerste jaar was de eerste wedstrijd op de weg, dus besloten we de reis te maken voor de seizoensopener en ook de thuisopener bij te wonen. We boekten de reis en ik kon dit verhaal met mijn vrouw delen over hoe ik per ongeluk foto's nam die zo speciaal voor mij en mijn vader zouden worden.

Februari 2018: mijn vader op 56-jarige leeftijd is onverwacht overleden aan de griep. Het was een schok en moeilijk te begrijpen. Op zijn begrafenis sprak ik namens de familie en deelde ik het verhaal van de foto's van 20 jaar geleden. Ik besloot de reis opnieuw te boeken om de ervaring met mijn vrouw te delen, en ik zorgde ervoor dat ik deze keer onze foto's voor het geval dat, vooruitbetaalde. Noem het een vreemd toeval dat ik een maand na het overlijden van mijn vader hier aan de andere kant van het land was, waar mijn vader en ik een van onze favoriete herinneringen deelden op een reis die was gepland voordat hij overleed.

In ieder geval wilde ik die ervaring met je delen en je bedanken voor alles wat je doet.

Brad Maye

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *