Gæsteblogindlæg - Michael Taylor

Lige siden 1979, da jeg så filmen Escape From Alcatraz med Clint Eastwood i hovedrollen, har jeg været fascineret af mysteriet om flugtforsøget, og om de klarede det eller ej. 

Alcatraz Island

Det var begyndelsen på min interesse for Alcatraz og hele dens historie, men min største interesse var selve øen og alle flugtforsøgene. Både gode og dårlige. 

Så jeg oprettede en Facebook-gruppeside med navnet "Alcatraz": Prison Breaks & True Stories"(https://www.facebook.com/groups/2040847942825920/) i 2018, og siden da har siden taget store skridt fremad. Eksperter, der har skrevet bøger, samt familiemedlemmer fra flugten i 1962 har sluttet sig til gruppen sammen med ligesindede fans, der ligesom jeg synes, at hele Alcatraz-oplevelsen bare er fantastisk.

Michael Taylor sidder på trappetrin i fritidsgården
Foto: Michael Taylor

Det har altid været min drøm at besøge San Francisco og faktisk sætte mine ben på øen for at se, hvor flugten i 1962 fandt sted. Den drøm blev til virkelighed i juni 2018, da jeg bestilte et fly fra Manchester i Storbritannien til San Francisco og med det samme bookede billetter til en dag- og nattur på Alcatraz. Jeg var så spændt.

På selve ankomstdagen i San Francisco kunne jeg ikke vente med at komme til Alcatraz. Da jeg kørte over bugten i turbåden, kunne jeg mærke mit hjerte banke. At træde ind på selve øen var bare fantastisk. Jeg elskede hvert eneste skridt på vejen, især at være ved de fængselsceller, hvor Frank Morris, John og Clarence Anglin var flygtet fra. Jeg syntes, at cellerne var så små. Hvordan de flygtede arbejdede sig gennem deres celler og cellebygningen var bare genialt. Det var også uvirkeligt at sidde på trapperne i gården, hvor alle fanger og filmskuespillere sad.

Du kan læse mere om mine eventyr og andre fans og eksperters eventyr i min Facebook-gruppe. Jeg var så begejstret for min tid på Alcatraz, at jeg fik lavet en tatovering til minde om det, som indeholder datoen, hvor jeg var der, som mit "fængselsnummer". 

Tatoo af Alcatraz 9618
Foto: Michael Taylor

Jeg håber at se nogle af jer deltage i min gruppe for at fortælle os jeres historier og vise jeres billeder. Når du først er med, er der ingen vej udenom.