"Mijn bruiloft was serieus een droom die uitkwam en ik wou dat ik terug kon gaan en de tijd kon bevriezen omdat het letterlijk zo AMAZING was!"
Dat zijn de woorden die we graag horen nadat een koppel het jawoord heeft gegeven op een Hornblower jacht. Bij Monica en Michael hoefden we het niet eens te vragen - ze straalden de hele dag.
We zijn blij dat Monica deel uitmaakt van de Hornblower familie. Als Charter Sales Manager in San Diego is Monica niet vreemd aan het plannen van een groots evenement. Geïnspireerd door de jachten waarop ze werkt, wist Monica dat ze een groot jachthuwelijk wilde, omringd door veel van haar geliefden - en die prachtige skyline van San Diego.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Monica: We ontmoetten elkaar op de middelbare school en gingen drie jaar met elkaar. Ik verhuisde naar San Diego voor de universiteit en we gingen uit elkaar omdat ik mijn eigen ding wilde doen. We praatten nog steeds en waren nog steeds vrienden, maar we gingen niet meer uit. Hij kreeg uiteindelijk een andere vriendin en ik had meteen zoiets van "oh nee" en het drong tot me door dat hij degene was bij wie ik wilde zijn. Twee jaar later verhuisde hij naar San Diego, maar alleen voor een jaar. Het grootste deel van onze relatie was op afstand. Ik herinner me dat ik op een ochtend wakker werd en wist dat ik het voor altijd was. Hij was de persoon bij wie ik wilde zijn.

Wat is het verhaal van je verloving?
M: We verloofden ons op 3 april 2017, wat eigenlijk een speciaal getal voor ons is. Michael's geluksgetal is 43 en mijn geluksgetal is 17, dus toen we jonger waren spraken we altijd over verloven op die datum. Toen 2017 aanbrak, spraken we over een verloving en Michael vertelde me dat hij zich geen ring kon veroorloven, dus hij zou geen aanzoek doen op die datum. Ik wist niet dat hij al een ring had!
Hij nam me mee naar Mr A's voor de lunch en wilde een foto maken van ons met het uitzicht, omdat je vanuit hun restaurant heel San Diego kunt zien. Voor ik het wist zat hij op zijn knie. Terugkijkend zie ik dat hij zich zeker anders gedroeg, maar op dat moment had ik geen idee dat het ging gebeuren. Ik was compleet in shock. Natuurlijk zei ik ja!
sd-wedding-monica-mike

Hadden jullie ooit gesproken over jullie huwelijksvisie voordat jullie je verloofden?
M: Als het aan hem lag, zouden we naar de rechtbank gaan en een willekeurige getuige hebben. Maar ik wist dat ik een grote bruiloft wilde en omdat ik voor Hornblower werkte, wist ik hoe een jachtbruiloft eruit kon zien.

sd-wedding-monica

Hoe zag uw huwelijksplanning eruit?
Toen ik bij Hornblower werkte, had ik veel connecties met onze leveranciers, dus ik wist al wie ik wilde voor mijn bruiloft. Ik had ook een visie en zou alles doen wat nodig was om die te verwezenlijken. In het begin waren Michael en ik allebei zo opgewonden, maar tegen de tijd dat de bruiloft kwam, was ik zo klaar om te trouwen dat ik me er niet meer mee bezig hoefde te houden. Dat gezegd hebbende, nadat ik zag hoe alles uitpakte, was het het helemaal waard. Eerlijk gezegd was alles perfect.
Heb je advies voor bruidsparen bij het plannen van hun bruiloft?
Ik heb er twee! Ten eerste, wees niet bang om streng te zijn met je gastenlijst. Het is jullie dag. Ik wou dat ik dat gedaan had, want daardoor werd ons aantal gasten groter dan gepland.
Tot slot is het heel gemakkelijk om te stressen over elke cent, maar doe dat niet! Het is het uiteindelijk helemaal waard. Het wordt absoluut de mooiste dag ooit.

Wat was je favoriete herinnering aan de bruiloft?
Het hele gebeuren was echt geweldig! Het was alles en meer dan ik me had voorgesteld. Ik heb echt niet één favoriet!
Wat was het beste aan trouwen op een jacht?
Het uitzicht en het weer. Het is echt anders dan elke andere locatie die ik me had kunnen voorstellen.

Boot: Inspiratie Hornblower
Gasten: 314 mensen
Leveranciers:
Event Elements: geboekt via Hornblower
Fotograaf: Laura Christin Fotografie
Jurk: The White Flower Bridal Boutique
Make-up artiest voor de bruid: Kristen Rios
Make-up artiest voor bruidsmeisjes: Danielle Evans
Bruidskapsel: Taylor Ramirez bij Plush Hair Studio
Uitnodigingen: My Luxe Wedding
Menukaarten, barborden, welkomstbord en bord voor een drankje: Jillian Stonick
Fotohokje en verlichting: Prestige Audio & Entertainment
Video: Control Entertainment en Hatch 86
Drone beelden: Dragan Radoicic bij Altitude Cam
Loungemeubilair, trouwboog en zitplaatsen: Pacific Event Production
Bloemen: Kenner en Zonen
Pijp en gordijn: Chiavari Stoelen van San Diego
DJ, LED-muren en entertainment: Control Entertainment
Grand Entrance Wedding Announcer: Stem door Duffy

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.