Geïnteresseerd in een reis naar Hornblower Niagara Cruises? Toen ik op kantoor werkte, kreeg ik de kans om te ervaren hoe het is om de gloednieuwe attractie te bezoeken vanuit het perspectief van een bezoeker en dit is wat ik vond...

De reis begon na een wandeling van ongeveer 4 minuten van het administratiekantoor naar de grote witte zeilen. Had ik al gezegd dat ik hakken van 5 cm aanhad?

Ik naderde eerst de Hornblower Ticket Plaza. Het zijn dan wel niet de gele bogen van McDonald's, maar toch werd ik naar binnen geslingerd en niet door de aroma's van vette friet en cheeseburgers, maar door de gastvrije en vriendelijke gezichten die mij begroetten. Dus ik deed wat iedereen zou doen en liep dichterbij om te zien waar het om ging.

Toen ik verder ging wezen de glimlachende en energieke medewerkers me de weg naar de grijze kassa's die niet alleen kaartjes verkopen voor boottochten overdag en avondcruises, maar ook Souvenir Audio Guides. De bonus? Ze zijn beschikbaar in 8 talen, dus als u liever luistert in de taal van uw keuze, dan kan dat nu.

ONTVANGST VAN GASTEN BIJ HORNBLOWER NIAGARA CRUISES

Wanneer u over het terrein van Hornblower Niagara Cruises manoeuvreert, zult u zeker een heleboel bewegwijzering vinden die u naar het spannendste van alles leidt... onze boottocht! Maak je geen zorgen als Engels niet je eerste taal is, want al onze bewegwijzering is beschikbaar in meerdere talen. Toen ik afdaalde naar wat "the Hornblower Landing" wordt genoemd, vond ik een plekje hoog tussen de Niagara Gorge waar ik de hypermodern gebouwde catamarans zag, alleen van veraf leken ze zo klein als een olijf. Nadat ik me een beetje had verwonderd, liep ik verder naar beneden, naar de liften. Het personeel is uiterst vriendelijk en leidt je naar je rij, waar ik niet veel langer dan 1 minuut op de lift wachtte. Ik haalde zelfs mijn telefoon tevoorschijn en nam een foto van mijn mint turquoise hakken en hashtagde deze naar #niagaracruises. Eenmaal in de lift was hij licht, snel en bracht me in een wip naar beneden.

ingang voor elavators bij hornblower niagara cruises

Nadat de deuren van mijn verbazingwekkende ervaring opengingen, werd ik begroet met een koel verfrissend briesje dat door de tunnel liep en mijn zintuigen wakker schudde. Wandelen naar de Hornblower Landing is een niet te missen gezicht, omdat de kleuren van de baby blauwe lucht afsteekt tegen de parelwitte Visitor Pavilion tent. Deze tent is ruim en biedt een brede selectie van Mist Gear Retail artikelen. Bruiloften zult u zich afvragen? Natuurlijk! De tent dient als een multifunctionele tent voor bruiloften en grote evenementen.

medewerker deelt poncho uit

Op dit punt voelde ik momenten van de mist die mijn huid besproeide waardoor ik een bedauwde supermodel gloed kreeg. Op dit punt galoppeerde ik naar mijn rode poncho (dat klopt, ik was opgewonden en wie zou dat niet zijn?) Nadat ik een opgevouwen poncho had gekregen die bijna in mijn zak leek te passen, moest ik eerst leren hoe ik hem moest openen, zodra de 2 minuten van het openen voltooid waren probeerde ik drie keer om hem over mijn hoofd en mijn zonnebril te plaatsen. SUCCES! De poncho was aan en ik was klaar om te gaan.

OPMERKING AAN DE LEZERS: De poncho wordt ten zeerste aanbevolen, want je zult nat worden!

Hier stond ik tegenover de watervallen en wat leek ik klein, want ze zijn 157 voet hoog. Geen wonder dat de Niagara Falls jaarlijks 1 tot 8 miljoen bezoekers trekken. Terwijl ik in de rij stond, ontmoette ik enkele vriendelijke mensen uit Schotland die slechts een paar dagen in Niagara rondreisden. Terwijl ik mijn naamplaatje verstopte, kreeg ik informatie over hun ervaringen met Hornblower Niagara Cruises tot nu toe en zonder twijfel was het een bezienswaardigheid waar ze op hadden gewacht. De boottocht was de kers op de taart van hun bezoek.

Toen de boot met 700 passagiers naderde, zag ik zijn witte en blauwe kleuren glinsteren in het bruisende water, terwijl hij met zijn ruime uitstraling en elegante vaart zijn weg terug naar de kade aflegde. Zodra de passagiers van boord gingen, stapten zij in en voor zover je weet was ik op de boottocht van mijn leven!

De camera kwam tevoorschijn en een paar selfies (oké veel selfies #lovinglife #inthemist).

Zodra ik op 'klik' kon drukken, spoot mijn mascara over mijn gezicht en zag ik eruit als een rockster uit de jaren 80. NOOT VOOR DAMES: WEAR WATERPROOF MASCARA of helemaal geen! Afgezien van de make-up, is de opwindende sensatie van het gerommel van de watervallen en de hoeveelheden mist onmeetbaar met elke ervaring die je in je leven zult meemaken. Toen ik omhoog keek, zag ik de hoeveelheden water stromen waardoor het wit leek voordat het het turquoise water raakte. Toen ik voor de Niagara Falls stond, leek het alsof ik een kikker was in vergelijking met de grootte die voor me stond. Terwijl mijn camera bleef klikken, was ik er zeker van dat ik een verbazingwekkende foto zou maken, maar eigenlijk was elke foto die ik maakte meer dan verbazingwekkend.

Toen de boot wegvoer van de Canadese Horseshoe Falls, kreeg ik een glimlach van oor tot oor omdat ik ongelooflijk blij ben dat ik Niagara's nieuwste attractie op internationaal niveau kan promoten. Wat een paar tips betreft, zou ik alleen maar zeggen: laat je zorgen achterwege en laat de lucht, de mist en de schoonheid zich aan je openbaren, want het is echt een unieke ervaring zoals geen andere ter wereld.

Bekijk meer beelden van de Blog

Joanna,

Hornblower Niagara Cruises