Er du interesseret i at rejse til Hornblower Niagara Cruises? Da jeg arbejdede på kontoret, havde jeg mulighed for at opleve, hvordan det er at besøge den helt nye attraktion fra en besøgendes perspektiv, og det er, hvad jeg fandt...

Rejsen begyndte efter en ca. 4-minutters gåtur fra administrationskontoret til de store hvide sejl. Fik jeg nævnt, at jeg havde 3-tommer hæle på?

Jeg gik først hen til Hornblower Ticket Plaza . Det er måske ikke McDonald's gule buer, men jeg blev alligevel lokket ind, og ikke af duften af fedtede fritter og cheeseburgere, men af de imødekommende og venlige ansigter, der hilste på mig. Så jeg gjorde, hvad enhver ville gøre, og gik tættere på for at se, hvad det hele drejede sig om.

Da jeg fortsatte, ledte de smilende og energiske medarbejdere mig hen til de grå billetautomater, der ikke kun sælger billetter til bådture om dagen og krydstogter om aftenen, men også til souvenir-lydguider. Bonus? De er tilgængelige på 8 sprog, så hvis du foretrækker at lytte på dit foretrukne sprog, kan du nu gøre det.

GÆSTERNE BYDES VELKOMMEN PÅ HORNBLOWER NIAGARA CRUISES

Når du manøvrerer rundt på Hornblower Niagara Cruises' område, vil du helt sikkert finde et væld af vejvisere, der fører dig til det mest spændende af det hele... vores bådtur! Du skal ikke bekymre dig, hvis engelsk ikke er dit første sprog, da alle vores skilte er tilgængelige på flere sprog. Da jeg gik ned mod det, der kaldes "Hornblower Landing", fandt jeg et sted højt oppe mellem Niagara Gorge, hvor jeg fik øje på de topmoderne byggede katamaraner, men på afstand så de lige så små ud som en oliven. Efter at jeg havde forundret mig lidt, fortsatte jeg min træningstur lidt længere ned til elevatorerne. Personalet er yderst venligt og dirigerer dig til din kø, hvor jeg ikke ventede meget længere end 1 minut på elevatoren. Jeg trak endda min telefon frem og tog et billede af mine mint turkise hæle og hashtaggede det til #niagaracruises. Da jeg først var i elevatoren, var den let, hurtig og tog mig 189 fod ned i et snuptag.

indgang før elavatorer på hornblower niagara cruises

Da dørene til min fantastiske oplevelse åbnede sig, blev jeg mødt af en kølig forfriskende brise, der løb gennem tunnelen og vækkede mine sanser. At gå til Hornblower Landing er et syn, som man ikke må gå glip af, da farverne fra den babyblå himmel kom til udtryk i det perlehvide telt i Visitor Pavilion. Dette telt er rummeligt og dækker et bredt udvalg af Mist Gear Retail varer. Bryllupper spørger du måske? Selvfølgelig! Teltet tjener som et telt med flere formål til bryllupper og store arrangementer.

medarbejder uddeler poncho

På dette tidspunkt følte jeg øjeblikke af tågen, der sprøjtede min hud og gav mig en dugfrisk supermodel glød. På dette tidspunkt galoperede jeg for at modtage min røde poncho (det er rigtigt, jeg var spændt, og hvem ville ikke være det?) Efter at have fået en foldet poncho, der så ud til næsten at passe i min lomme, måtte jeg først lære at åbne den, når de 2minutter af åbning var afsluttet, forsøgte jeg tre gange at placere den over mit hoved og solbriller. SUCCES! Ponchoen var på, og jeg var helt klar til at gå.

BEMÆRK TIL LÆSERNE: Anbefaler stærkt ponchoen, da du vil blive våd!

Her stod jeg over for vandfaldene, og åh, hvor jeg virkede lille i forhold til dem, da de er 157 fod høje. Det er ikke underligt, at Niagara Falls har 1-8 millioner besøgende om året. Mens jeg ventede i køen, mødte jeg nogle venlige mennesker fra Skotland, som kun var på tur i Niagara i et par dage. Da jeg gemte mit navneskilt, fik jeg at vide, hvordan de havde oplevet Hornblower Niagara Cruises indtil nu, og uden tvivl var det et syn, de havde ventet på at se. Bådturen var prikken over i'et for deres besøg.

Da båden med 700 passagerer nærmede sig, så jeg dens hvide og blå farver glitre i det funklende vand, mens den rummelige og elegant glider tilbage til kajen. Så snart passagererne gik fra borde, gik de om bord, og så var jeg på mit livs bådtur!

Kameraet kom frem og et par selfies (okay, en masse selfies #lovinglife #inthemist).

Så snart jeg kunne trykke på "klik", strømmede min mascara ned over mit ansigt og fik mig til at ligne en 80'er-rockstjerne. NOTE TIL DE DAMER: Bær vandfast mascara eller slet ingen! Hvis man ser bort fra makeupen, er den spændende spænding fra vandfaldets rumlen og mængden af tåge uovertruffen i forhold til enhver anden oplevelse, du vil få i dit liv. Da jeg kiggede op, så jeg mængden af vand, der skyllede op og fik det til at fremstå hvidt, før det ramte det turkise vand. Da jeg stod foran Niagara Falls, virkede det som om jeg var en frø i forhold til størrelsen af det, der stod foran mig. Da mit kamera blev ved med at trykke på klik, var jeg sikker på at få et, der var fantastisk, men i virkeligheden var hvert eneste billede, der blev taget, mere end fantastisk.

Da båden trak væk fra de canadiske hestesko-vandfald, fik det mig til at smile fra øre til øre at vide, at jeg er utrolig glad for at markedsføre Niagaras nyeste attraktion på internationalt plan. Hvad angår et par tips, vil jeg blot sige, at du skal lade dine bekymringer ligge til side og lade luften, tågen og skønheden åbenbare sig for dig, da det virkelig er en oplevelse, som man kun får én gang i livet, som ingen anden i verden.

Se flere af billederne fra bloggen

Joanna,

Hornblower Niagara Cruises