"Mit bryllup var virkelig en drøm, der gik i opfyldelse, og jeg ville ønske, at jeg kunne gå tilbage og fryse tiden, fordi det var bogstaveligt talt så fantastisk!"
Det er de ord, vi elsker at høre, når et par siger "ja" på en Hornblower yacht. Med Monica og Michael behøvede vi ikke engang at spørge dem - de strålede hele dagen.
Vi er heldige at kunne kalde Monica en del af Hornblower-familien. Som Charter Sales Manager i San Diego er Monica ikke fremmed for planlægning af en stor begivenhed. Inspireret af de yachter, hun arbejder på, vidste Monica, at hun ville have et stort yachtbryllup omgivet af mange af sine kære - og den fantastiske San Diego skyline.

Hvordan mødte I to hinanden?
Monica: Vi mødtes i gymnasiet og var kærester i tre år. Jeg flyttede til San Diego for at studere, og vi slog op, fordi jeg ville gøre mine egne ting. Vi talte stadig sammen og var stadig venner, men vi var ikke kærester. Han endte med at få en anden kæreste, og med det samme tænkte jeg "åh nej", og så slog det mig, at det var ham, jeg ville være sammen med. To år senere flyttede han til San Diego, men kun for et år. Det meste af vores forhold har været på lang afstand. Jeg kan huske, at jeg vågnede op en morgen og vidste, at jeg var i det for evigt. Han var den person, jeg ville være sammen med.

Hvad er historien om din forlovelse?
M: Vi blev forlovet den 3. april 2017, hvilket faktisk er et særligt nummer for os. Michaels lykketal er 43, og mit lykketal er 17, så da vi var yngre, talte vi altid om at blive forlovet på den dato. Da 2017 kom, begyndte vi at tale om at blive forlovet, og Michael fortalte mig, at han ikke havde råd til en ring, så han ville ikke fri på den dato. Jeg vidste ikke, at han allerede havde en ring!
Han tog mig med på Mr. A's til frokost og ville gerne have et billede af os med udsigten, da man kan se hele San Diego fra deres restaurant. Det næste jeg vidste var, at han var på knæ. Når jeg ser tilbage, kan jeg se, at han helt sikkert opførte sig anderledes, men i det øjeblik havde jeg ingen anelse om, at det ville ske. Jeg var fuldstændig i chok. Jeg sagde selvfølgelig ja!
sd-wedding-monica-mike

Havde I to nogensinde talt om jeres bryllupsvisioner, før I blev forlovet?
M: Hvis det var op til ham, ville vi gå i retten og have et tilfældigt vidne. Men jeg vidste, at jeg ville have et stort bryllup, og da jeg arbejdede for Hornblower, vidste jeg, hvordan et bryllup på en yacht kunne se ud.

sd-wedding-monica

Hvordan så jeres bryllupsplanlægning ud?
Da jeg arbejdede på Hornblower, havde jeg en masse forbindelser med vores leverandører, så jeg vidste allerede, hvem jeg ville have til mit bryllup. Jeg havde også en vision og ville gøre alt for at få det til at ske. I begyndelsen var Michael og jeg begge så spændte, men da brylluppet kom, var jeg så klar til at blive gift, så jeg ikke behøvede at beskæftige mig med det mere. Når det så er sagt, var det det, efter at have set, hvordan det hele blev til, det hele værd. Ærligt talt, alt var perfekt.
Har du nogle gode råd til par, når de planlægger deres bryllup?
Jeg har to! For det første skal I ikke være bange for at være strenge med jeres gæsteliste. Det er jeres dag. Det er noget, jeg ville ønske, at jeg havde gjort, for det fik vores gæstetal til at stige mere, end vi havde planlagt.
Sidst, det er virkelig nemt at stresse over hver en krone, men lad være! Det er det helt og aldeles det værd i sidste ende. Det vil absolut blive den bedste dag nogensinde.

Hvad var dit yndlingsminde fra brylluppet?
Det hele var virkelig FANTASTISK! Det var alt og mere end det, jeg havde forestillet mig. Jeg har virkelig ikke en favorit!
Hvad var det bedste ved at blive gift på en yacht?
Udsigten og vejret. Det er virkelig ikke som noget andet sted, jeg kunne have forestillet mig.

Båd: Inspiration Hornblower: Båd: Inspiration Hornblower
Gæster: 314 personer: 314 personer
Leverandører:
Event Elements: Booket gennem Hornblower
Photographer: Photographer: Booket: Blblowerblower Laura Christin Photography: Laura Christin Photography
Kjole: Kjole: The White Flower Bridal Boutique
Brud Make-up Artist: Kristen Rios
Brudepige Make-up Artist: Danielle Evans
Brudens hår: Taylor Ramirez på Plush Hair Studio
Invitationer: My Luxe Wedding
Menukort, barskilte, velkomstskilt og skilt til at tage en drink: Jillian Stonick
Photo booth og uplighting: Prestige Audio & Entertainment
Video: G: Control Entertainment og Hatch 86
Droneoptagelser: Dragan Radoicic på Altitude Cam
Lounge-møbler, bryllupsbuen og siddepladser: Pacific Event Production
Blomster: Kenner and Sons
Rør og drapering: Chiavari Chairs of San Diego
DJ, LED-vægge og underholdning: DJ, LED Walls og underholdning: Control Entertainment
Grand Entrance bryllupsansager: Voice by Duffy

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. De obligatoriske felter er markeret med *