Marcia og Mikes bryllup i Marina Del Rey

"Seas the day" har altid været Marcias mantra, og hendes bryllupsdag var ingen undtagelse! Den livslange surfer inkorporerede sin kærlighed til vandet i alle aspekter af hendes Hornblower bryllup - fra hendes muslingediadem og buket til den massive yacht, hvor hun sagde "ja"! Marcia og Michael gik om bord på vores Entertainer yacht sidste år for at blive førsteparret for livet, og ceremonien blev skræddersyet til at opfylde alle deres drømmebryllupsbehov. Udover det nautiske tema fejrede parret deres nørdede side med 80'er musik og temaer fra Overwatch, World of Warcraft og anime-serier. Lyder som en fest! Læs mere om detaljerne om deres smukke vandbryllup, og hvordan de forberedte sig på at cruise gennem livet sammen.

Fortæl os historien om, hvordan I mødtes.
Mike og jeg mødte faktisk hinanden første gang i 2008 på The Sportsman Bar. Vi kom godt ud af det! (Vi talte mest om World of Warcraft-relaterede ting). Det eneste problem? Jeg var sammen med en anden kæreste på det tidspunkt, og Mike var også i et forhold. Vi blev præsenteret for hinanden af vores respektive partnere, haha!

Mike sendte mig en Facebook-anmodning kort efter, og vi har været venner på Facebook siden. Vi spolerede hurtigt frem til den 17. juni 2013. Mike sendte mig en Facebook-besked ud af det blå for at spørge, om jeg ville med i biografen for at se Man of Steel. Jeg var single på det tidspunkt, så jeg besluttede, hvorfor ikke? Det var en af de bedste beslutninger, jeg har truffet. 

Hvad er historien om din forlovelse?
Mike og jeg havde boet sammen siden 2014 og blev konstant spurgt, hvornår vi ville gifte os. Vi diskuterede det ved lejlighed, men der kom ikke noget ud af det. Tilbage i marts 2018 var Mike på vej ud af staten med sin mor til Boise for at besøge sin bror. Jeg havde ingen anelse om, at det var her, han ville købe min forlovelsesring.

Da han kom tilbage tidligt den 11. marts, vækkede han mig og fortalte mig, at han havde købt en souvenir til mig fra Boise. Jeg sov halvt, men ville gerne se, hvad han havde købt til mig. Han satte sig på sengen ved siden af mig og trak et lille ringæske frem. Først var jeg lidt forvirret (skylden var, at jeg stadig var søvnig), men så friede han. Jeg sagde "Ja!!!" med det samme, og vi omfavnede hinanden.

marcia and mike wedding decor
Hvorfor valgte I at blive gift på en Hornblower yacht?
Min kusine blev faktisk gift på Hornblower tilbage i 2014, og det var sådan et smukt bryllup! Jeg har altid ønsket at blive gift enten på stranden eller på vandet (jeg var en ivrig surfer i 10 år), og det bryllup tog ligesom beslutningen for mig.

Fortæl os historien om planlægningen af jeres bryllup. (Vi vil gerne kende alle detaljerne, alt fra kagesmagning til udvælgelsen af din smukke buket!)
Planlægningen af brylluppet blev mest udført af mig selv, min mor, min svigermor og min brudepige (min svigerinde). Mike ville egentlig ikke have så meget med planlægningen at gøre, da det ikke er hans ting. Da det var på en yacht, og jeg elsker havet, valgte vi et nautisk/strand tema til brylluppet. Min svigerinde er meget håndværksmæssig (ligesom jeg selv) og lavede selv de fleste af stranddekorationerne. Farverne jeg valgte var mine yndlingsfarver: aqua, sølv og hvid. Min buket - samt mine smykker - var fra Etsy. Jeg fik lavet en skræddersyet muslingebukke fra Etsy samt min muslingetiara. Min kjole, som ikke var alt for strandagtig, blev valgt, fordi den ikke kun så fantastisk ud på mig ... Jeg elskede den ærmeløse stil.

Hvordan gjorde I jeres bryllup unikt for jer?
Mike og jeg er ret nørdede og elsker begge 80'er musik. Til at starte med gik jeg ned ad kirkegulvet til en instrumental version af "Don't Stop Believin'" af Journey. Det meste af musikken var relateret til World of Warcraft, Overwatch eller anime-temasange. Der blev også spillet en overflod af 80'ernes new wave under receptionen.

marcia and mike wedding decorations

Brudgom, hvad tænkte du, da du så bruden gå ned ad kirkegulvet?
Jeg var nervøs og håbede, at jeg ikke lavede noget galt, for hun ville slå mig ihjel, ha!

Brud, hvad tænkte du på, da du gik ned ad kirkegulvet?
Nervøsitet - og glæde over, at den store dag endelig var kommet, og håb om, at jeg ikke snublede over mine egne fødder. Jeg kan være klodset til tider!

Brudgommen, det første kig var så sødt. Hvad tænkte du, da du så bruden i sin kjole for første gang?
Hun var så smuk; jeg kunne ikke holde op med at stirre på hende.

How closely did you work with your coordinator up until your wedding? 
Very closely. Megan (our onboard event wedding manager) was very responsive, and if myself or anyone helping with the planning had any questions, she was there to answer our questions. She was great!

Hvor har du købt din kjole og dit jakkesæt fra? Og hvem stod for hår og makeup?
Min kjole blev valgt hos David's Bridal, og Mikes smoking blev lejet hos Men's Wearhouse. Mit hår og makeup blev lavet af den samme dame, Rena fra Bright Crystal Wedding. Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde!

Hvad var jeres bryllupssang?
Vores sang var "Love Song" af 311. Cure-versionen, som jeg elskede, var for hurtig til vores første dans, haha!

Hvad var din favoritdel af dagen?
Alle dele var mine yndlingsdele, men hvis jeg skulle vælge, ville det være, da jeg først gik ud og ned ad kirkegulvet. At se Mikes ansigt gjorde mig så glad.

What was the best piece of advice you got from family members about marriage?
Always apologize and never go to bed angry. Also, a real good one from my mom is “pick your battles.”

Hvad er et ord, du ville bruge til at beskrive din bryllupsdag?
Drøm.

Hvilket råd ville du give par, der planlægger deres eget bryllup?
Tålmodighed. Ikke alt vil gå helt perfekt, som I gerne vil have det. Men's Wearhouse ødelagde 3 ud af de 4 brudgommens smokingstørrelser. Selv om jeg var rasende, blev alt ordnet til sidst, fordi vi stadig havde lidt tid. Og når vi nu taler om tid: Du må ikke provokere! Jeg er heldig, at en del af min personlighed er besættelse af at få tingene gjort med det samme (samt renlighed!)

marcia and mike wedding

Et smukt bryllup til et smukt par! Michael og Marcia venter nu deres første barn, og de vil aldrig glemme deres drømmebryllup med Hornblower.

Fotografi: David England Photography: David England Photography
Kjole: David's Bridal: David's Bridal
Blomster: David Bridal Bridal: Bianca's Flowers
Invitationer: LesliesCardart på Etsy
Hår & Makeup: Bright Crystal Wedding
Cake: Bryllupskage: Torrance Bakery