Marcia en Mike's bruiloft in Marina Del Rey

"Seas the day" is altijd Marcia's mantra geweest, en haar trouwdag was daarop geen uitzondering! De levenslange surfer verwerkte haar liefde voor het water in elk aspect van haar Hornblower huwelijk - van haar tiara en boeket tot het enorme jacht waarin ze haar jawoord gaf! Marcia en Michael stapten vorig jaar aan boord van ons jacht Entertainer om eerste maatjes voor het leven te worden, en de ceremonie werd op maat gemaakt om aan al hun wensen voor een droomhuwelijk te voldoen. Naast het nautische thema vierde het koppel hun geeky kant met jaren 80 muziek en thema's van Overwatch, World of Warcraft en anime series. Klinkt als een feestje! Lees verder voor details over hun prachtige waterbruiloft en hoe ze zich voorbereidden om samen door het leven te varen.

Vertel ons het verhaal over hoe jullie elkaar ontmoet hebben.
Mike en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet in 2008 in The Sportsman bar. Het klikte geweldig! (Meestal pratend over World of Warcraft gerelateerde dingen). Het enige probleem? Ik had toen een ander vriendje en Mike had ook een relatie. We werden aan elkaar voorgesteld door onze significante anderen, haha!

Mike stuurde me kort daarna een Facebook-verzoek en sindsdien zijn we Facebook-vrienden. Snel vooruit naar 17 juni 2013. Mike stuurde me uit het niets een Facebook-bericht om te vragen of ik zin had om naar de film te gaan om Man of Steel te zien. Ik was op dat moment single, dus besloot ik: waarom niet? Dat was een van de beste beslissingen die ik nam. 

Wat is het verhaal van jullie verloving?
Mike en ik woonden sinds 2014 samen en kregen voortdurend de vraag wanneer we de knoop gingen doorhakken. We bespraken het bij gelegenheid, maar er kwam niets van terecht. In maart 2018 ging Mike met zijn moeder naar Boise om zijn broer te bezoeken. Ik had geen idee dat hij daar mijn verlovingsring zou kopen.

Toen hij op 11 maart vroeg terugkwam, maakte hij me wakker en zei dat hij een souvenir uit Boise voor me had. Ik sliep nog half, maar wilde zien wat hij voor me had. Hij ging naast me op het bed zitten en haalde een klein ringendoosje tevoorschijn. Eerst was ik een beetje in de war (omdat ik nog sliep) en toen deed hij een aanzoek. Ik zei meteen "Ja!!!" en we omhelsden elkaar.

marcia and mike wedding decor
Waarom heb je ervoor gekozen om te trouwen op een Hornblower jacht?
Mijn nicht trouwde in 2014 op de Hornblower en het was zo'n prachtig huwelijk! Ik heb altijd al willen trouwen op het strand of in het water (ik was 10 jaar lang een fervent surfer) en dat huwelijk heeft de knoop voor mij doorgehakt.

Vertel ons het verhaal van het plannen van jullie bruiloft. (We willen de details weten, alles van het proeven van de taart tot het kiezen van je prachtige boeket!)
Het plannen van de bruiloft werd voornamelijk gedaan door mijzelf, mijn moeder, mijn schoonmoeder en mijn Maid of Honor (mijn schoonzus). Mike wilde eigenlijk niet te veel met de planning te maken hebben, omdat dat niet echt zijn ding is. Omdat het op een jacht was en ik van de oceaan hou, kozen we voor een nautisch/strandachtig thema voor de bruiloft. Mijn schoonzus is erg listig (net als ik) en maakte de meeste stranddecoraties zelf. De kleuren die ik koos waren mijn favoriete kleuren: aqua, zilver en wit. Mijn boeket - en ook mijn sieraden - kwamen van Etsy. Ik had een op maat gemaakt schelpenboeket van Etsy en mijn schelpen tiara. Mijn jurk, hoewel niet al te strandachtig, werd gekozen omdat hij me niet alleen geweldig stond... ik hield van de mouwloze stijl.

Hoe hebben jullie je bruiloft uniek gemaakt?
Mike en ik zijn nogal nerdy en houden allebei van jaren 80 muziek. Om te beginnen liep ik door het gangpad op een instrumentale versie van "Don't Stop Believin'" van Journey. De meeste muziek was gerelateerd aan World of Warcraft, Overwatch of anime themanummers. Er werd ook een overvloed aan 80's new wave gespeeld tijdens de receptie.

marcia and mike wedding decorations

Bruidegom, wat ging er door je hoofd toen je de bruid door het gangpad zag lopen?
Ik was nerveus en hoopte dat ik het niet zou verpesten want dan zou ze me vermoorden, ha!

Bruid, wat ging er door je hoofd toen je door het gangpad liep?
Nerveus - en blij dat de grote dag er eindelijk was, hopend dat ik niet over mijn eigen voeten zou struikelen. Ik kan soms onhandig zijn!

Bruidegom, de eerste blik was zo lief. Wat dacht je toen je de bruid voor het eerst in haar jurk zag?
Ze was zo mooi, ik kon niet stoppen met staren naar haar.

How closely did you work with your coordinator up until your wedding? 
Very closely. Megan (our onboard event wedding manager) was very responsive, and if myself or anyone helping with the planning had any questions, she was there to answer our questions. She was great!

Waar heb je je jurk en pak vandaan? En wie deed het haar en de make-up?
Mijn jurk was uitgezocht bij David's Bridal en Mike's smoking was gehuurd bij Men's Wearhouse. Mijn haar en make-up zijn gedaan door dezelfde dame, Rena van Bright Crystal Wedding. Ze heeft geweldig werk geleverd!

Wat was jullie huwelijkslied?
Ons liedje was "Love Song" van 311. De Cure versie waar ik van hield was te snel voor onze eerste dans, haha!

Wat was je favoriete deel van de dag?
Elk deel was mijn favoriete deel, maar als ik moest kiezen zou het zijn toen ik voor het eerst naar buiten en door het gangpad liep. Het zien van Mike's gezicht maakte me zo gelukkig.

What was the best piece of advice you got from family members about marriage?
Always apologize and never go to bed angry. Also, a real good one from my mom is “pick your battles.”

Welk woord zou je gebruiken om je trouwdag te beschrijven?
Droom.

Welk advies zou u geven aan bruidsparen die hun eigen bruiloft plannen?
Geduld. Niet alles gaat perfect zoals je wilt. Men's Wearhouse verknalde 3 van de 4 maten van de bruidsjonkers. Hoe woedend ik ook was, uiteindelijk werd alles rechtgezet omdat we nog tijd hadden. Over tijd gesproken; NIET PROCRASTINEREN! Ik heb het geluk dat een deel van mijn persoonlijkheid de obsessie is om dingen meteen af te krijgen (evenals netheid!).

marcia and mike wedding

Een prachtige bruiloft voor een prachtig koppel! Michael en Marcia verwachten nu hun eerste kind, en zullen hun droomhuwelijk met Hornblower nooit vergeten.

Fotografie: David England Fotografie
Jurk: David's Bridal
Bloemen: Bianca's Bloemen
Uitnodigingen: LesliesCardart op Etsy
Haar & Make-up: Bright Crystal Wedding
Taart: Torrance Bakery