Begynd at planlægge i dag

Lindsey og Mike blev gift den 1. september. Ceremonien blev holdt uden for stedet i UC Botanical Garden i Berkeley. Da de havde givet hinanden deres "ja", gik det lykkelige par og deres 70 gæster videre til Berkeley Marina, hvor de gik om bord på Sunset Hornblower til deres bryllupsreception. Aftenen blev brugt på at nyde den flotte udsigt over San Francisco Bay på den forreste bue og danse natten lang, mens solen gik ned over byen.

Yacht: Sunset Hornblower

Hvordan mødte I to hinanden?

Lindsey: Jeg mødte Mike på min første dag på college. Vi havde det samme job på campus som eventmedarbejdere for University of Minnesota Athletic Department. Han var et år forud for mig, og jeg blev placeret ved siden af ham for at lære af den erfarne billetkontrollør, han var. Det var et dobbeltopgør, så vi havde masser af tid til at lære hinanden at kende.

Vidste du, at han ville fri?

Lindsey: Han vidste det ikke engang!

Fortæl os historien om, hvordan I blev forlovet.

Mike: Vi var på ferie i Schweiz, og vi tog en dagstur op på toppen af Pilatus i de schweiziske alper. Jeg havde ærligt talt ikke planer om at fri der, men jeg blev så overvældet af skønheden ved det sted, vi var, at jeg var nødt til at fri til hende på stedet. Jeg havde ikke nogen ring, så hun troede ikke, at jeg mente det alvorligt i starten, men efter et par øjeblikke vidste hun, at jeg mente det alvorligt.

Lindsey: Lige da vores tog ned ad bjerget var ved at køre af sted, gik han ned på knæ og spurgte: "Vil du gifte dig med mig?" Jeg gik ud fra, at han lavede sjov og ville gøre os forsinkede til toget - jeg sagde, at han skulle rejse sig op, og at folk var begyndt at kigge. Da jeg så ham i øjnene igen, vidste jeg, at han mente det alvorligt. Jeg sagde ja, og der kom et par glade tårer fra os begge. Vores næste stop på ferien var til Firenze, hvor vi valgte en ring i en guldbutik på den berømte Ponte Vecchio.

Hvordan føltes det, da du så Lindsey i sin kjole for første gang?

Mike: Jeg kunne ikke have været lykkeligere. Vores bryllupsceremoni var udenfor i Redwood Grove i UC-Berkeley Botanical Garden, så vi var omgivet af en storslået natur. Hendes kjole passede perfekt til vores omgivelser og fik hende til at ligne en prinsesse.

Hvordan havde du det, da du gik ned ad kirkegulvet?

Lindsey: Med min mor og far ved min side gik jeg gennem de eventyrlignende redwoods og følte mig omgivet af så meget kærlighed fra alle vores venner og familie. Da jeg så Mike stå der og smile til mig, kunne jeg ikke lade være med at føle en overvældende lykke.

Gik du straks i gang med bryllupsplanlægningen?

Lindsey: Da vi blev forlovet, var Mike lige ved at afslutte sin ph.d. og havde lige accepteret et job i Bay Area, så vi ventede med at begynde planlægningen, indtil vi havde slået os ned herude.

Hvordan har du fundet en balance mellem beslutningstagningen?

Mike: Jeg tror, at vores situation er en smule unik, da Lindsey ofte planlægger store arrangementer professionelt. Da hun er så god til at organisere, var det til tider svært for mig at følge med, men jeg gjorde mit bedste for at bidrage så meget som muligt, når muligheden bød sig.

Hvordan følte du det, da du gik om bord til din bryllupsreception?

Mike: Vi var begge så glade, da vi kom om bord på båden. Den så fantastisk ud, og alle vores venner og familie var så spændte på at sejle ud i bugten. En af mine yndlingsting var, hvor meget alle vores gæster var glade for den. Alle har været til mange bryllupper, og det betød meget for mig at vide, at vi kunne give vores gæster, som rejste langt væk, en unik og mindeværdig oplevelse.

Lindsey: Jeg følte, at vi skulle ud på et vidunderligt eventyr. Vi så børnenes ansigter lyse op, da de udforskede båden, lige så meget som de voksne.

Var der nogle særlige øjeblikke, der stak ud fra jeres bryllup eller jeres reception?

Lindsey: Vi nåede at køre ind til McCovey Cove lige da nationalsangen blev spillet og solen gik ned før Giants' første kast. Min svigerfar kiggede på mig og sagde: "Det her er virkelig fedt." Det var der, at det virkelig gik op for mig, at denne oplevelse virkelig var noget helt særligt, ikke kun for os.

Mike: Den dag var der en smuk solnedgang over Marin. At se solen langsomt gå ned over bugten sammen med alle de mennesker, jeg holder mest af i denne verden (vigtigst af alt min kone!), kunne aldrig overgås.

Hvad fik dig til at ønske at holde din reception med Hornblower?

Lindsey: Da vi vidste, at vores venner og familie er spredt ud over hele landet og alle ville rejse til Bay Area, ville vi finde et sted til omkring 70 personer, som gav en unik oplevelse i San Francisco. Vi fandt Hornblower, og de havde tilfældigvis en mulighed for forlovede par til at tage på et brunch-krydstogt. Vi havde den absolut bedste tid og vidste, at vi ønskede at dele denne oplevelse med vores venner og familie.

Mike: Vi havde det helt fantastisk på vores gratis tur med Hornblower. Den bekvemme måde at arbejde med Hornblower på og den samlede pakkeservice gjorde det hele til en aftale.

Hvad var den bedste del af dagen?

På en varm septemberdag var den bedste del af dagen at se den knaldrøde solnedgang bag Golden Gate Bridge fra midten af bugten med en frisk brise. Det er et øjeblik, som bare ikke kan genskabes.

Endelig, hvad er et ord, du ville bruge til at beskrive din bryllupsdag?

Lindsey: Fairytale

Mike: Fantastisk!

Kjole: Emerald City Gowns: Emerald City Gowns 

Jakkesæt: J. Crew 

Hår og makeup: BeGlammed 

Blomster: Whole Foods Berkeley 

Kage: Susiecakes

Fotografi: George Street Photo & Video: George Street Photo & Video 

Yacht: Sunset 

Mødested: Hornblower Cruises & Events 

Et Hornblower-bryllup er virkelig en afvigelse fra det sædvanlige. Vi vil meget gerne tale med dig om dit unikke bryllup, se vores bryllupspakker på en af vores havne: Vi tilbyder vores bryllupstilbud i alle vores havne i San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach eller Newport Beach. Eller udfyld formularen nedenfor, så vil en bryllupskoordinator fra Hornblower hjælpe jer i gang.