Begin vandaag met plannen

Lindsey en Mike zijn op 1 september getrouwd. De ceremonie vond plaats in de UC Botanical Garden in Berkeley. Nadat hun "I Do's" waren uitgewisseld, begaven het gelukkige paar en hun 70 gasten zich naar de jachthaven van Berkeley, waar ze aan boord gingen van de Sunset Hornblower voor hun huwelijksreceptie. De avond werd doorgebracht met een prachtig uitzicht over de San Francisco Bay op de voorsteven en dansend op de zonsondergang.

Jacht: Zonsondergang Hornblower

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Lindsey: Ik ontmoette Mike op mijn eerste schooldag. We hadden dezelfde baan op de campus als evenementenmedewerker voor de atletiekafdeling van de Universiteit van Minnesota. Hij zat een jaar voor mij en ik werd naast hem geplaatst om te leren van de ervaren kaartjesverkoper die hij was. Het was een dubbele wedstrijd, dus we hadden genoeg tijd om elkaar te leren kennen.

Wist je dat hij een aanzoek ging doen?

Lindsey: Hij wist het niet eens!

Vertel ons het verhaal over hoe jullie verloofd zijn geraakt.

Mike: We waren op vakantie in Zwitserland en maakten een dagtocht naar de top van de berg Pilatus in de Zwitserse Alpen. Ik was eerlijk gezegd niet van plan haar daar ten huwelijk te vragen, maar ik was zo onder de indruk van de schoonheid van de plek waar we waren dat ik haar toen en daar ten huwelijk moest vragen. Ik had geen ring, dus ze dacht eerst niet dat ik het meende, maar na enkele ogenblikken wist ze dat ik het meende.

Lindsey: Net toen onze trein de berg af ging, ging hij op één knie en vroeg: "Wil je met me trouwen?" Ik nam aan dat hij een grapje maakte en ons te laat liet komen voor onze trein - ik zei hem op te staan en dat de mensen begonnen te kijken. Toen ik hem weer in de ogen keek, wist ik dat hij het meende. Ik zei ja en we lieten allebei een paar gelukkige tranen. Onze volgende vakantiebestemming was Florence, waar we een ring uitzochten in een goudwinkel aan de beroemde Ponte Vecchio.

Hoe voelde het toen je Lindsey voor het eerst in haar jurk zag?

Mike: Ik had niet gelukkiger kunnen zijn. Onze huwelijksceremonie was buiten in de Redwood Grove in de UC-Berkeley Botanical Garden, dus we waren omringd door prachtige natuur. Haar jurk paste perfect bij onze omgeving en liet haar eruit zien als een prinses.

Hoe voelde je je toen je door het gangpad liep?

Lindsey: Met mijn vader en moeder aan mijn zijde liep ik door de sprookjesachtige sequoia's en voelde me omringd door zoveel liefde van al onze vrienden en familie. Toen ik Mike zag staan en naar me glimlachte, voelde ik een overweldigend geluk.

Ben je meteen begonnen met de huwelijksplanning?

Lindsey: Toen wij ons verloofden, was Mike net klaar met zijn doctoraat en had hij net een baan aangenomen in de Bay Area.

Hoe heb je de besluitvorming afgewogen?

Mike: Ik denk dat onze situatie een beetje uniek is omdat Lindsey vaak professioneel grote evenementen plant. Omdat zij zo goed is in organiseren was het voor mij soms moeilijk bij te benen, maar ik deed mijn best om zoveel mogelijk bij te dragen als de gelegenheid zich voordeed.

Hoe voelde u zich toen u aan boord liep voor uw huwelijksreceptie?

Mike: We waren allebei zo blij toen we op de boot stapten. Het zag er fantastisch uit, en al onze vrienden en familie waren zo enthousiast om de baai in te gaan. Een van mijn favoriete dingen was hoeveel al onze gasten ervan hielden. Iedereen is op veel bruiloften geweest en de wetenschap dat we onze gasten, die van ver kwamen, een unieke en gedenkwaardige ervaring konden bezorgen, betekende veel voor mij.

Lindsey: Ik had het gevoel dat we op het punt stonden aan een prachtig avontuur te beginnen. We zagen de gezichten van de kinderen oplichten toen ze de boot verkenden, net als de volwassenen.

Waren er bijzondere momenten die opvielen tijdens uw bruiloft of receptie?

We konden McCovey Cove binnenrijden net toen het volkslied speelde en de zon onderging voor de eerste worp van de Giants. Mijn schoonvader keek me aan en zei: "Dit is echt cool." Toen drong het pas echt door dat deze ervaring echt speciaal was, niet alleen voor ons.

Mike: Die dag had een prachtige zonsondergang boven Marin. De zon langzaam zien ondergaan over de baai met alle mensen waar ik het meest om geef in deze wereld (vooral mijn vrouw!) kan nooit geëvenaard worden.

Waarom wilde je je receptie bij Hornblower houden?

Lindsey: Omdat we wisten dat onze vrienden en familie verspreid zijn over het hele land en allemaal naar de Bay Area zouden reizen, wilden we een locatie vinden voor ongeveer 70 personen die een unieke SF-ervaring bood. We vonden Hornblower en zij hadden toevallig een mogelijkheid voor verloofde koppels om een brunchcruise te maken. We hadden de allerbeste tijd en wisten dat we deze ervaring wilden delen met onze vrienden en familie.

Mike: We hadden een absolute knaller op onze gratis reis met Hornblower. Het gemak om met Hornblower te werken en de totale pakketdienst bezegelden de deal.

Wat was het beste deel van de dag?

Op een warme septemberdag was het beste deel van de dag het kijken naar de felrode zonsondergang achter de Golden Gate Bridge vanuit het midden van de baai met een fris briesje. Dat is een moment dat gewoon niet kan worden nagemaakt.

Tot slot, wat is één woord dat u zou gebruiken om uw trouwdag te beschrijven?

Lindsey: Fairytale

Mike: Prachtig!

Jurk: Emerald City Gowns 

Pak: J. Crew 

Haar en make-up: BeGlammed 

Bloemen: Whole Foods Berkeley 

Taart: Susiecakes

Fotografie: George Street Photo & Video 

Jacht: Sunset 

Locatie: Hornblower Cruises & Evenementen 

Een Hornblower huwelijk is echt een afwijking van het gewone. We willen graag met u praten over uw unieke bruiloft, bekijk onze bruiloft arrangementen in een van onze havens: San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach of Newport Beach. Of vul het onderstaande formulier in en een Hornblower huwelijkscoördinator zal u op weg helpen.