VORES GÆST MINDES ET SÆRLIGT ØJEBLIK MED SIN FAR, MENS HAN SKABER NYE TRADITIONER PÅ HORNBLOWER CRUISES.

Fredag den 30. marts 2018 modtog Hornblower San Diego følgende e-mail:

Godmorgen,

Jeg var med på hvalsafari-turen, som fandt sted den 28/3 kl. 9:30. Det var en fantastisk oplevelse, men det bedste for mig var muligheden for at dele et særligt øjeblik med min kone.

For ca. 20 år siden tog min far mig med til San Diego for at besøge min onkel, som var udstationeret herude, da han var i marineinfanteriet. På det tidspunkt vidste jeg ikke, at minderne her ville blive så specielle, men her er, hvad der skete for 20 år siden: Jeg stjal billeder fra dig. Jeg var omkring 10 år gammel. Vi var ved Hornblower, og du tog et billede af os, og da vi gik ud, var min far foran mig, og han må have stoppet op og kigget på billedet og besluttet ikke at købe det, men da jeg kom derhen, så jeg vores billede og tog det uden at vide, at det kostede os penge. Jeg så bare vores ansigter og gik ud fra, at det var vores. Da jeg indhentede min far, var vi nået langt væk fra båden, og jeg sagde: "Far, jeg har vores billeder." Han var selvfølgelig forvirret og usikker på, hvad han skulle sige. Min far var vild med billedet, men var mildest talt ret nærig. Set i bakspejlet kunne jeg se, at han var splittet mellem at rette dette eller tage disse fantastiske billeder? Jeg tror, at min uskyld vandt ham over min uskyld.

Vi spoler 20 år frem til januar 2018. Min kone og jeg har gjort det til en tradition at deltage i Milwaukee Brewers åbningsdagskamp. Ja, vi er fra Wisconsin. Dette er det 4. år af denne tradition, og det første år var den første kamp på vejen, så vi besluttede at tage turen til sæsonåbningen og også deltage i hjemmebaneåbningen. Vi bookede turen, og jeg kunne dele denne historie med min kone om, hvordan jeg ved et uheld tog nogle billeder, som ville blive noget helt særligt for mig og min far.

Februar 2018: Min far døde uventet i en alder af 56 år af influenza. Det var et chok og svært at forstå. Ved hans begravelse talte jeg på familiens vegne og delte historien om billederne fra for 20 år siden. Jeg besluttede at bestille rejsen igen for at dele oplevelsen med min kone, og jeg sørgede for at FORUDBETALE for vores billeder denne gang for en sikkerheds skyld. Kald det et mærkeligt sammentræf, at jeg en måned efter min fars død skulle være på den anden side af landet her, hvor min far og jeg delte et af vores yndlingsminder på en rejse, der var planlagt, før han døde.

Jeg ville bare dele denne oplevelse med jer og takke jer for alt det, I gør.

Brad Maye

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. De obligatoriske felter er markeret med *