מדיניות פרטיות

תאריך כניסה לתוקף: 1 בינואר 2020

מדיניות פרטיות
תאריך כניסה לתוקף: 1 בינואר 2020
קבוצת Hornblower ("Hornblower", "אנחנו", "אנחנו" או "שלנו") מחויבת להגן על הפרטיות של המידע האישי שלך. Hornblower יצרה מדיניות פרטיות זו ("מדיניות") כדי ליידע אותך על המדיניות שלנו בנוגע לאיסוף, שימוש וגילוי של מידע אישי והבחירות הקשורות למידע זה.
מדיניות זו חלה על כל המידע האישי שנאסף אודותיך על-ידי Hornblower כאשר אתה עושה אחת מהפעולות הבאות (ביחד, "השירותים"):
(i) להשתמש ביאכטת הצ'רטר שלנו, בשייט אוכל ובשירותי מעבורת;
(ii) לתקשר איתנו במהלך כל תקשורת כתובה, אלקטרונית ובעל פה;
(iii) להשתמש באתר האינטרנט שלנו https://www.hornblower.com/ ובכל דפי האינטרנט ואתרי האינטרנט המתאימים המקשרים למדיניות זו ("האתר");
(4) להוריד את האפליקציות שלנו למכשירים ניידים ואת כל האפליקציות האחרות המקשרות למדיניות זו; ו
(v) להשתמש בתכונות או בתוכן אחרים שבבעלות Hornblower או המופעלים על-ידי Hornblower.לפני השימוש בשירותים שלנו, קרא בעיון את התנאים וההתניות שלנו, שבאפשרותך להציג כאן: https://www.hornblower.com/terms-conditions/ ("תנאים והתניות"), ומדיניות זו. אלא אם כן הוגדר אחרת במדיניות זו, לתנאים המשמשים במדיניות זו יש אותן משמעויות כמו לתנאים ולהתניות שלנו. על ידי שימוש בשירותים, אתה מסכים לאיסוף המידע האישי שלך ולשימוש בו בהתאם למדיניות זו ולתנאים ולהתניות שלנו. אם אינך מרגיש בנוח עם חלק כלשהו של מדיניות זו או עם התנאים וההתניות שלנו, אסור לך להשתמש בשירותים שלנו או לגשת אליהם.אנו עשויים לעדכן מדיניות זו מעת לעת. אנו נודיע לך על כל שינוי על ידי פרסום המדיניות החדשה בדף אינטרנט זה. אנו נודיע לך באמצעות דוא"ל ו/או הודעה בולטת בשירות שלנו, לפני שהשינוי ייכנס לתוקף ונעדכן את "תאריך הכניסה לתוקף" בראש מדיניות פרטיות זו. מומלץ לעיין במדיניות זו מעת לעת עבור כל שינוי. שינויים במדיניות פרטיות זו נכנסים לתוקף כאשר הם מתפרסמים בדף זה.

1. מידע אישי שאנו אוספים
אנו אוספים מידע אישי כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו, קונה כרטיסים או שולח מידע אישי כאשר הוא מתבקש בנכסים שלנו. מידע אישי הוא כל מידע הקשור אליך, מזהה אותך באופן אישי או יכול לשמש כדי לזהות אותך, כגון מזהה המשתמש שלך, שם, כתובת דוא"ל, שם, מספר טלפון, כתובת ומספר חשבון תשלום (יחד "מידע אישי"). סוגי המידע האישי שאנו עשויים לאסוף אודותיך כוללים, אך אינם מוגבלים ל:

א) מידע שאתה מספק לנו
אנו אוספים איתנו מידע שאתה משתף כשאתה משתמש בשירותים שלנו. לדוגמה, בעת הזמנת שירותי יאכטות שכר, שייט לסעודה ומעבורת, אנו עשויים לשאול את שמך, כתובת הרחוב, כתובת הדוא"ל ופרטי התשלום שלך. כאשר אתה ממלא טופס איתנו, אנו עשויים לאסוף את שמך, דוא"ל, טלפון, שם החברה ופרטי המפלגה שלך. אנו עשויים גם לאסוף את המידע האישי שלך בקשר לתעסוקה ב Hornblower שאתה משאיר באתר שלנו.

ב) מידע על השימוש שלך בשירותים שלנו
אנו עשויים לאסוף מידע על השימוש שלך בשירותים. לדוגמה, אנו עשויים לאסוף מידע שהדפדפן שלך שולח בכל פעם שאתה מבקר בשירות שלנו או כאשר אתה ניגש לשירות באמצעות מכשיר נייד או דרכו ("נתוני שימוש"). נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט של המחשב שלך (לדוגמה כתובת IP), סוג הדפדפן, גירסת הדפדפן, דפי השירות שבו אתה מבקר, השעה והתאריך של הביקור שלך, הזמן המושקע בדפים אלה, מזהי התקנים ייחודיים ונתוני אבחון אחרים. בעת גישה לשירות באמצעות מכשיר נייד, נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כגון סוג המכשיר הנייד שבו אתה משתמש, המזהה הייחודי של המכשיר הנייד שלך, כתובת ה- IP של המכשיר הנייד שלך, מערכת ההפעלה הניידת שלך, סוג דפדפן האינטרנט הנייד שבו אתה משתמש, מזהי מכשירים ייחודיים ונתוני אבחון אחרים.

ג) נתוני מיקום
אנו עשויים להשתמש ולאחסן מידע על מיקומך אם תיתן לנו הרשאה לעשות זאת ("נתוני מיקום"). אנו משתמשים בנתונים אלה כדי לספק תכונות של השירות שלנו, כדי לשפר ולהתאים אישית את השירותים שלנו.
באפשרותך להפוך שירותי מיקום לזמינים או ללא זמינים כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו בכל עת באמצעות הגדרות המכשיר שלך.

ד) מידע שאתה מספק לחברות המסונפות שלנו ולחברות הבת שלנו
אנו עשויים לקבל את המידע האישי שלך מחברה הנשלטת על ידי או תחת שליטה משותפת עם Hornblower.

2. קובצי Cookie וטכנולוגיות מעקב אחרות
אנו משתמשים בקובצי Cookie ובטכנולוגיות מעקב דומות כדי לעקוב אחר הפעילות בשירותים שלנו. קבצי Cookie הם קבצים עם כמות קטנה של נתונים שעשויים לכלול מזהה ייחודי אנונימי. קובצי Cookie נשלחים לדפדפן שלך מאתר אינטרנט ומאוחסנים במכשיר שלך. טכנולוגיות מעקב אחרות משמשות גם כגון משואות, תגים וסקריפטים כדי לאסוף ולעקוב אחר מידע ולשפר ולנתח את השירותים שלנו.

א) כיצד אנו משתמשים בקובצי Cookie
באופן כללי, אנו משתמשים בקובצי Cookie של צד ראשון וצד שלישי למטרות הבאות:
• כדי להפוך את השירותים שלנו לתפקד כראוי;
• לספק חוויית גלישה מאובטחת במהלך השימוש שלך בשירותים שלנו;
• לאסוף מידע פסיבי על השימוש שלך בשירותים שלנו;
• כדי למדוד כיצד אתה מקיים אינטראקציה עם הקמפיינים השיווקיים שלנו;
• כדי לעזור לנו לשפר את השירותים שלנו; ו
• לזכור את ההעדפות שלך לנוחיותך.

ב) סוגי קובצי Cookie בשירותים שלנו
אנו משתמשים בסוגי העוגיות הבאים בשירותים שלנו:
• קובצי Cookie הכרחיים בלבד – קובצי Cookie אלה חיוניים משום שהם מאפשרים לך להשתמש בשירותים שלנו. לדוגמה, קובצי Cookie נחוצים בהחלט מאפשרים לך לגשת לאזורים מאובטחים בשירותים שלנו. ללא קובצי Cookie אלה, לא ניתן לספק שירותים מסוימים. קובצי Cookie אלה אינם אוספים מידע אודותיך למטרות שיווק. קטגוריה זו של קובצי Cookie חיונית לעבודת השירותים שלנו ולא ניתן להשביתם.
• קובצי Cookie פונקציונליים – אנו משתמשים בקובצי Cookie פונקציונליים כדי לזכור את הבחירות שלך כדי שנוכל להתאים את השירותים שלנו כדי לספק לך תכונות משופרות ותוכן מותאם אישית. לדוגמה, ניתן להשתמש בקובצי Cookie אלה כדי לזכור את שמך או העדפותיך בשירותים שלנו. איננו משתמשים בקובצי Cookie פונקציונליים כדי למקד אותך בשיווק מקוון. בעוד שניתן להשבית קבצי Cookie אלה, הדבר עשוי לגרום לפחות פונקציונליות במהלך השימוש שלך בשירותים שלנו.
• ביצועים או קובצי Cookie אנליטיים – קובצי Cookie אלה אוספים מידע פסיבי על אופן השימוש שלך בשירותים שלנו, כולל דפי אינטרנט שבהם אתה מבקר וקישורים שאתה לוחץ עליהם. אנו משתמשים במידע שנאסף על ידי קובצי Cookie כאלה כדי לשפר ולמטב את השירותים שלנו. איננו משתמשים בקובצי Cookie אלה כדי למקד אותך בשיווק מקוון. באפשרותך להשבית קבצי Cookie אלה.
• קובצי Cookie של צד שלישי – מדובר בקובצי Cookie המסופקים על ידי ספקי שירות של צד שלישי ומשתייכים לאחת מקטגוריות העוגיות שתוארו לעיל. ספקי צד שלישי אלה מעבדים את המידע האישי שלך בשמנו בהתאם להנחיות ולחובות שלנו התואמות למדיניות זו.

ג) ניתוח נתונים
אנו עשויים להשתמש בספקי שירות חיצוניים כדי לפקח ולנתח את השימוש בשירות שלנו. כיום, אנו משתמשים ב-Google Analytics. Google Analytics הוא שירות ניתוח אינטרנט המוצע על ידי Google LLC ("גוגל") העוקב ומדווח על תעבורת אתרים. Google משתמשת בנתונים שנאספו כדי לעקוב אחר השימוש בשירות שלנו ולנטר אותו. נתונים אלה משותפים עם שירותים אחרים של Google. Google עשויה להשתמש בנתונים שנאספו כדי להקשר ולהתאים אישית את המודעות של רשת הפרסום שלה.
לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Google, בקר בדף האינטרנט של Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=en. הרחבת דפדפן Opt-out של Google Analytics מספקת למבקרים את היכולת למנוע איסוף נתונים בשימוש על ידי Google Analytics, הזמינים ב: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

ד) שיווק מחדש התנהגותי
Hornblower משתמשת בשירותי שיווק מחדש כדי לפרסם לך באתרי צד שלישי לאחר שביקרת בשירותים שלנו. אנחנו וספקי צד שלישי שלנו משתמשים בקובצי Cookie כדי ליידע, למטב ולהציע מודעות בהתבסס על הביקורים הקודמים שלך בשירות שלנו. אנו משתמשים במודעות Google למטרות אלה. שירות השיווק מחדש של מודעות גוגל מסופק על ידי גוגל. אתה יכול לבטל את הסכמתך לכך על ידי ביקור בדף הגדרות המודעות של Google: http://www.google.com/settings/ads.

ה) טכנולוגיות מעקב אחרות
כדי לראות כיצד האתר שלנו מתפקד אנו משתמשים לפעמים במשואות המרה, תגים, סקריפטים ופיקסלים, אשר יורים שורה קצרה של קוד כדי לספר לנו מתי לחצת על כפתור מסוים או הגעת לדף מסוים. אנו משתמשים גם בטכנולוגיות מעקב אלה כדי לנתח דפוסי שימוש באתר שלנו. השימוש בטכנולוגיות אלה מאפשר לנו לתעד כי מכשיר, דפדפן או יישום מסוים ביקר בדף אינטרנט מסוים.

ו) הבחירות שלך
הדפדפן שלך עשוי לספק לך את האפשרות לסרב לחלק מעוגיות הדפדפן או לכולן. ייתכן שתוכל גם להסיר קבצי Cookie מהדפדפן שלך. אתה יכול לממש את ההעדפות שלך ביחס לעוגיות המוגשות באתר שלנו על ידי נקיטת הצעדים המפורטים להלן:
• קובצי Cookie של צד ראשון – באפשרותך להפעיל, להשבית או למחוק את קובצי ה- Cookie שלנו באמצעות הדפדפן שבו אתה משתמש כדי לגשת לשירותים שלנו. כדי לעשות זאת, בצע את ההוראות שסופקו על ידי הדפדפן שלך (בדרך כלל ממוקם בתוך "עזרה", "כלים" או "עריכה" הגדרות). שים לב, אם תגדיר את הדפדפן שלך להשבית קבצי Cookie, ייתכן שלא תוכל לגשת לאזורים מאובטחים בשירותים שלנו וחלקים מהשירותים עשויים שלא לפעול כראוי עבורך. תוכל למצוא מידע נוסף על אופן השינוי של הגדרות קבצי ה- Cookie בדפדפן שלך http://www.allaboutcookies.org.
• קובצי Cookie של צד שלישי – דפדפנים מודרניים מאפשרים לך גם לחסום קבצי Cookie של צד שלישי באמצעות השלבים שתוארו לעיל.
• אל תעקוב – איננו תומכים באותות 'אל תעקוב'. 'אל תעקוב' היא העדפה שבאפשרותך להגדיר בדפדפן האינטרנט שלך כדי להודיע לאתרי אינטרנט שאינך מעוניין במעקב. ניתן להפוך את 'אל תעקוב' לזמין או ללא זמין על-ידי ביקור בדף 'העדפות' או 'הגדרות' בדפדפן האינטרנט.

3. כיצד אנו משתמשים במידע האישי שלך
אנו נשתמש במידע האישי שלך רק כמתואר במדיניות זו או כפי שנמסר לך לפני עיבוד זה.

א) לספק ולתחזק את השירות שלנו
אנו נשתמש במידע האישי שלך כדי לספק מידע או לספק שירותים שאתה מבקש ולאפשר לך להשתתף בתכונות אינטראקטיביות של השירות שלנו כאשר תבחר לעשות זאת. אם המידע הרלוונטי יסופק או שהשירות יבוצע על ידי צד שלישי, אנו נחשוף את המידע הרלוונטי לצד השלישי המספק את המידע או מבצע את השירותים הרלוונטיים. המידע שלך עשוי להיות זמין או מסופק לספקי שירות וקבלנים של צד שלישי המחויבים בחוזה להגן על המידע שלך כפי שנחשף במדיניות זו.

ב) כדי לספק לך תקשורת הקשורה לשירות
אנו נשלח לך מידע אדמיניסטרטיבי או הקשור לחשבון כדי להודיע לך על שינויים בשירות שלנו. תקשורת כזו עשויה לכלול מידע על עדכוני מדיניות, אישורים על העסקאות שלך, עדכוני אבטחה או עצות או מידע רלוונטי אחר הקשור לעסקה. אנו מעבדים את פרטי הקשר שלך כדי לשלוח לך הודעות כאלה. תקשורת הקשורה לשירות אינה מבצעת קידום מכירות מטבעה. אינך יכול לבטל את המנוי לתקשורת כזו, אחרת אתה עלול להחמיץ התפתחויות חשובות הקשורות לחשבון שלך או לשירותים.

ג) לספק תמיכת לקוחות או להגיב לך
אנו אוספים כל מידע שאתה מספק לנו כאשר אתה יוצר איתנו קשר, כגון שאלות, חששות, משוב, מחלוקות או בעיות. ללא המידע האישי שלך, איננו יכולים להגיב לך או להבטיח את המשך השימוש וההנאה שלך בשירותים.

ד) לשלוח לך הודעות דוא"ל שיווקיות וקידום מכירות
אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך כדי ליצור עמך קשר עם ידיעונים, חומרי שיווק או קידום מכירות ומידע אחר שעשוי לעניין אותך בהתבסס על השירותים שכבר רכשת או ביררת לגביהם אלא אם כן בחרת שלא לקבל מידע כזה. אתה רשאי לבטל את הסכמתך לקבל מאיתנו, או את כולן, מתקשורת זו על-ידי ביצוע הקישור לביטול המנוי או ההוראות המופיעות בכל הודעת דוא"ל שאנו שולחים.

ה) לשימוש פנימי
אנו נשתמש במידע שלך כדי לאסוף ניתוח או מידע בעל ערך כדי שנוכל לשפר את השירותים שלנו ולזהות, למנוע ולטפל בבעיות טכניות. אנו עשויים גם להשתמש במידע שלך כדי לפקח על השימוש בשירותים שלנו, כולל, ללא הגבלה, מונחי חיפוש שהוזנו, דפים שבהם ביקרת ומסמכים שנצפו.

ו) כדי לאכוף ציות לתנאים ולהסכמים או למדיניות שלנו
כאשר אתה ניגש לשירותים שלנו או משתמש בהם, אתה מחויב לתנאים ולהתניות שלנו ולמדיניות זו. כדי להבטיח שתציית להם, אנו מעבדים את המידע האישי שלך על ידי ניטור, חקירה, מניעה וצמצום באופן פעיל של פעילויות אסורות, בלתי חוקיות או בלתי חוקיות לכאורה בשירותים שלנו. כמו כן, אנו מעבדים את המידע האישי שלך כדי: לחקור, למנוע או לצמצם הפרות של התנאים, ההסכמים או המדיניות הפנימיים שלנו; לאכוף את ההסכמים שלנו עם צדדים שלישיים ושותפים עסקיים; וכפי שרלוונטי, לגבות עמלות בהתבסס על השימוש שלך בשירותים שלנו. איננו יכולים לבצע את השירותים שלנו בהתאם לתנאים, להסכמים או למדיניות שלנו מבלי לעבד את המידע האישי שלך למטרות אלה.

ז) כדי לשמור על תאימות משפטית ורגולטורית
השירותים שלנו כפופים לחוקים ותקנות מסוימים שעשויים לחייב אותנו לעבד את המידע האישי שלך. לדוגמה, אנו מעבדים את המידע האישי שלך כדי לשלם את המסים שלנו, כדי למלא את התחייבויותינו העסקיות, להבטיח עמידה בחוקי התעסוקה והגיוס או לפי הצורך כדי לנהל סיכונים כנדרש על פי החוק החל. ללא עיבוד המידע האישי שלך למטרות אלה, איננו יכולים לבצע את השירותים בהתאם לדרישות המשפטיות והרגולטוריות שלנו.

4. חשיפת המידע האישי שלך
אנו עשויים לחשוף את המידע האישי שלך כמתואר להלן.

א) בתוך הארגון התאגידי שלנו
Hornblower הוא חלק מארגון תאגידי בעל ישויות משפטיות רבות, תהליכים עסקיים, מבני ניהול ומערכות טכניות. Hornblower עשויה לשתף את המידע האישי שלך עם ארגון זה כדי לספק לך את השירותים ולנקוט בפעולות בהתאם לבקשתך.

ב) ספקי שירות
אנו עשויים להעסיק חברות צד שלישי ואנשים פרטיים כדי להקל על השירותים שלנו ("ספקי שירות"), לספק את השירותים בשמנו, לבצע שירותים הקשורים לשירות או לסייע לנו בניתוח אופן השימוש בשירותים שלנו. לצדדים שלישיים אלה יש גישה למידע האישי שלך רק כדי לבצע משימות אלה בשמנו והם מחויבים שלא לחשוף או להשתמש בו לכל מטרה אחרת.

ג) מיזוגים ורכישות
אם Hornblower מעורב במיזוג, רכישה או מכירת נכסים, המידע האישי שלך עשוי להיות מועבר. אנו נספק הודעה לפני שהמידע האישי שלך יועבר ויהיה כפוף למדיניות פרטיות שונה.

ד) גילוי נאות לאכיפת החוק
בנסיבות מסוימות, Hornblower עשוי להידרש לחשוף את המידע האישי שלך אם נדרש לעשות זאת על פי חוק או בתגובה לבקשות תקפות של רשויות ציבוריות (למשל בית משפט או סוכנות ממשלתית). Hornblower עשוי לחשוף את המידע האישי שלך באמונה בתום לב כי פעולה כזו נחוצה כדי:
• לציית לחובה משפטית;
• להגן ולהגן על הזכויות או הרכוש של Hornblower;
• למנוע או לחקור עוולות אפשריות בקשר לשירות;
• להגן על ביטחונם האישי של משתמשי השירות או הציבור; ו
• הגנה מפני אחריות משפטית.

5. אבטחת נתונים
אבטחת הנתונים שלך חשובה לנו אך זכור ששום שיטת שידור דרך האינטרנט או שיטת האחסון האלקטרוני אינה מאובטחת ב- 100%. אמצעי האבטחה שלנו כוללים אמצעים פיזיים, טכניים ומנהליים סטנדרטיים בתעשייה כדי למנוע גישה בלתי מורשית למידע שלך או חשיפה שלו, לשמור על דיוק הנתונים, להבטיח את השימוש המתאים במידע ולהגן באופן אחר על המידע האישי שלך. בעוד שאנו שואפים להשתמש באמצעים מקובלים מבחינה מסחרית כדי להגן על המידע האישי שלך, איננו יכולים להבטיח את ביטחונו המוחלט.

6. שמירת נתונים
Hornblower ישמור את המידע האישי שלך רק כל עוד הוא נחוץ למטרות שנקבעו במדיניות זו. אנו נשמור את המידע האישי שלך ונשתמש בו במידה הדרושה כדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו (לדוגמה, אם אנו נדרשים לשמור את הנתונים שלך כדי לציית לחוקים החלים), לפתור מחלוקות ולאכוף את ההסכמים המשפטיים והמדיניות שלנו. Hornblower ישמור גם נתוני שימוש למטרות ניתוח פנימי. נתוני שימוש נשמרים בדרך כלל לפרק זמן קצר יותר, למעט כאשר נתונים אלה משמשים לחיזוק האבטחה או לשיפור הפונקציונליות של השירות שלנו, או שאנו מחויבים מבחינה משפטית לשמור נתונים אלה לפרקי זמן ארוכים יותר.

7. קישורים לאתרים אחרים
השירות שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים שאינם מופעלים על ידינו. אם תלחץ על קישור של ספק חיצוני, תופנה לאתר אינטרנט זה של ספק חיצוני. אנו ממליצים לך בחום לסקור את מדיניות הפרטיות של כל אתר שאתה מבקר בו. אין לנו שליטה ואיננו נוטלים אחריות על התוכן, מדיניות הפרטיות או הנהלים של אתרי אינטרנט או שירותים של צד שלישי.

8. פרטיות ילדים
השירותים שלנו אינם מופנים לאף אחד מתחת לגיל 18 ("ילדים"). איננו אוספים ביודעין מידע אישי מאף אחד מתחת לגיל 18. אם אתה הורה או אפוטרופוס ואתה מודע לכך שילדך סיפק לנו מידע אישי, אנא צור עמנו קשר. אם נודע לנו שאספנו מידע אישי מילדים ללא אימות הסכמת ההורים, אנו נוקטים צעדים להסרת מידע זה מהשרתים שלנו.

9. זכויות הפרטיות בקליפורניה
סעיף זה חל רק על תושבי קליפורניה. בהתאם לחוק פרטיות הצרכנים של קליפורניה משנת 2018 ("CCPA"), להלן סיכום של קטגוריות המידע האישי, כפי שזוהו והוגדרו על ידי CCPA (ראה סעיף הקוד האזרחי של קליפורניה 1798.140 (o)), שאנו אוספים, הסיבה שאנו אוספים את המידע האישי שלך, היכן אנו משיגים את המידע האישי, ואת הצדדים השלישיים שאנו משתפים את המידע האישי שלך.

א) קטגוריות מידע אישי שאנו אוספים
בדרך כלל אנו אוספים את הקטגוריות הבאות של מידע אישי אודותיך בעת השימוש בשירותים שלנו:
• מזהים כגון שם, כתובת, מזהה אישי ייחודי, דואר אלקטרוני, מספר טלפון, כתובת ה- IP, התוכנה ומספרי הזיהוי של המכשיר שלך המשויכים למכשירים שלך;
• סיווגים מוגנים, כגון מין;
• מידע מסחרי כגון רשומות של מוצרים או שירותים שנרכשו, הושגו או נשקלים על-ידיך;
• אינטרנט או מידע אלקטרוני אחר בנוגע להיסטוריית הגלישה, היסטוריית החיפוש, דף האינטרנט שבו ביקרת לפני שהגעת לאתר שלנו, משך הביקור ומספר הצפיות בדף, נתוני זרם קליקים, העדפות אזור, ספק השירות הסלולרי שלך, חותמות תאריך ושעה המשויכות לעסקאות ומידע תצורת המערכת;
• המיקום הגיאוגרפי שלך, במידה שהגדרת את המכשיר שלך כדי לאפשר לנו לאסוף מידע כזה;
• הקלטות שמע של קולך במידה שתתקשר אלינו, כפי שמותר על פי החוק החל;
• מידע מקצועי או תעסוקתי; ו
• מסקנות לגבי ההעדפות, המאפיינים, ההתנהגות והעמדות שלך.

בדרך כלל איננו אוספים מידע ביומטרי, או מידע הקשור לחינוך. לקבלת מידע נוסף על המידע האישי שאנו אוספים וכיצד אנו אוספים אותו, עיין בסעיפים 1 ו- 2 לעיל.

ב) מטרות לעיבוד מידע אישי במסגרת CCPA
אנו אוספים את המידע האישי שלך למטרות העסקיות המתוארות בסעיפים 2 ו-3. ה- CCPA מגדיר "מטרה עסקית" כשימוש במידע אישי למטרות התפעוליות של העסק, או למטרות אחרות של הודעה, ובלבד שהשימוש במידע אישי הוא הכרחי ומידתי באופן סביר כדי להשיג את המטרה התפעולית שלשמה נאסף המידע האישי או מטרה תפעולית אחרת התואמת את ההקשר שבו נאסף המידע האישי.

הפעילויות הבאות נחשבות ל"מטרות עסקיות" במסגרת CCPA: ביקורת הקשורה לאינטראקציה נוכחית עם הצרכן ועסקאות בו-זמניות, וביקורת על עמידה בחוקים ובתקנים אחרים; זיהוי אירועי אבטחה, הגנה מפני פעילות זדונית, מטעה, הונאה או בלתי חוקית והעמדה לדין של האחראים לפעילות זו; ביצוע שירותים מטעם העסק, לרבות תחזוקה או מתן שירות לחשבונות, מתן שירות לקוחות, אימות פרטי לקוחות; תיקון שגיאות הפוגעות בפונקציונליות המיועדת הקיימת; מחקר פנימי לפיתוח טכנולוגי; אימות או שמירה על איכות או בטיחות ושיפור, שדרוג או שיפור של שירות או מכשיר הנמצא בבעלות, מיוצר על ידי, מיוצר או נשלט על ידי החברה.

ג) שיתוף צדדים שלישיים
הקטגוריות של צדדים שלישיים שאיתם אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך מפורטות בסעיף 4 לעיל.

ד) זכויות הפרטיות של CCPA
אם אתה תושב קליפורניה, יש לך זכויות ביחס למידע האישי שלך; עם זאת, זכויותיך כפופות לחריגים מסוימים. לדוגמה, איננו יכולים לחשוף פיסות ספציפיות של מידע אישי אם הגילוי ייצור סיכון מהותי, בלתי ניתן לערעור ובלתי סביר לאבטחת המידע האישי, חשבונך איתנו או אבטחת מערכות הרשת שלנו.
• זכות נגד אפליה – יש לך זכות שלא להיות מופלה לרעה בגין מימוש אף אחת מהזכויות המתוארות בסעיף זה. לא מפלים אותך על מימוש זכותך לדעת, למחוק או לבטל את ההצטרפות למכירות.
• זכות לדעת – יש לך זכות לבקש בכתב: (1) רשימת קטגוריות של מידע אישי, כגון שם, כתובת, כתובת דוא"ל, כי עסק גילה לצדדים שלישיים במהלך השנה הקלנדרית שקדמה לה למטרות השיווק הישיר של צדדים שלישיים, ו-(2) השמות והכתובות של כל הצדדים השלישיים. בנוסף, יש לך את הזכות לבקש: (1) קטגוריות המידע האישי שאספנו אודותיך, (2) קטגוריות המקורות שמהם נאסף מידע אישי, (iii) המטרה העסקית או המסחרית לאיסוף המידע, (4) הקטגוריות של צדדים שלישיים שאיתם שיתפנו מידע אישי, ו-(v) פיסות המידע האישי הספציפיות שאנו מחזיקים אודות אדם. יש לך את הזכות לבקש עותק של המידע האישי הספציפי שאספנו אודותיך במהלך 12 החודשים שלפני בקשתך.
• הזכות למחיקה – יש לך את הזכות לבקש מאיתנו למחוק כל מידע אישי שאספנו ממך או לשמור עליך, בכפוף לחריגים מסוימים.

כדי להצהיר על זכותך לדעת או על זכותך למחוק את המידע האישי שלך, אנא צור איתנו קשר [email protected] או בטלפון 1-888-467-6256. כדי לאמת את זהותך, אנו עשויים לבקש ממך לאמת מידע אישי שכבר יש לנו בקובץ עבורך. אם אין באפשרותנו לאמת את זהותך מהמידע שבקובץ, אנו עשויים לבקש ממך מידע נוסף, בו נשתמש רק כדי לאמת את זהותך ולמטרות אבטחה או מניעת הונאה.
• הזכות לבטל את ההצטרפות למכירה – CCPA מגדיר באופן נרחב "מידע אישי" ו"מכירה" כך ששיתוף מזהים ומזהים המקושרים אליך לצורך הטבה עשוי להיחשב למכירה. יש לך את הזכות לבטל את הסכמתך למכירת המידע האישי שלך. איננו מוכרים את המידע האישי שלך. עם זאת, בשנת 2019, חלקנו מזהים והסקות לגביך עם השותפים העסקיים שלנו באופן שתחת CCPA, עשוי להיות מוגדר כמכירה. כפי שצוין לעיל, יש לך את הזכות לדעת את הקטגוריות של מידע אישי שמכרנו עליך ועל הקטגוריות של צדדים שלישיים שאיתם חלקנו מידע כזה.

במסגרת CCPA, יש לך את הזכות לבקש עותק של המידע האישי שלך, ולמחוק את המידע האישי שלך. אתה יכול לעשות זאת באמצעות דוא"ל או טלפון כפי שהוזכר לעיל, או שאתה יכול להגיש בקשה דרך האינטרנט באמצעות הטופס המקוון שלנו. כדי לעשות זאת, לחץ על לחצן "הגשת בקשה".

הגשת בקשה

תחת CCPA, אתה יכול גם לבטל את ההצטרפות למכירות ולשתף את המידע שלך. בקר בדף האינטרנט שלנו אל תמכור את המידע האישי שלי לקבלת מידע נוסף.

ה) להאיר את חוק האור
אם אתה תושב קליפורניה, אתה רשאי לבקש מאיתנו הודעה המתארת אילו קטגוריות של מידע אישי (אם בכלל) שיתפנו עם צדדים שלישיים, כולל החברות המסונפות אלינו, למטרות שיווק ישיר במהלך השנה הקלנדרית הקודמת. ניתן לבקש הודעה כזו אחת לשנה וללא תשלום. כדי לבקש הודעה, אנא שלחו לנו דוא"ל [email protected] לבקשתך, נא ציין שברצונך לקבל "הודעת זכויות פרטיות בקליפורניה". אנו נגיב לך בשלושים (30) ימים או כפי שמתיר החוק.

10. העברות בינלאומיות של מידע אישי
המידע האישי שלך, עשוי להיות מועבר למחשבים הממוקמים מחוץ למדינה, למחוז, למדינה או לתחום שיפוט ממשלתי אחר שבהם חוקי הגנת הנתונים עשויים להיות שונים מאלה שבתחום השיפוט שלך. אם אתה נמצא מחוץ לארצות הברית ומבחר לספק לנו מידע, שים לב שאנו מעבירים את הנתונים, כולל מידע אישי, לארצות הברית ומעבדים אותם שם.

Hornblower תנקוט בכל הצעדים הדרושים באופן סביר כדי להבטיח שהמידע האישי שלך יטופל באופן מאובטח ובהתאם למדיניות זו ולא תבואם העברה של המידע האישי שלך לארגון או למדינה אלא אם כן קיימים בקרות מתאימות כולל אבטחת המידע האישי שלך. אם אינך מעוניין שהמידע שלך יועבר או יעובד או יישמר מחוץ למדינה או לתחום השיפוט שבו אתה נמצא, אל תשתמש בשירותים.

אנשים הממוקמים באזור הכלכלי האירופי ("EEA"), בריטניה או שוויץ בזמן שהם ניגשים לשירותים שלנו, אנא ראה סעיף 11, להלן.

11. הודעה מיוחדת ליחידים באזור הכלכלי האירופי, בריטניה ושווייץ
סעיף זה חל רק על אנשים שניגשים לשירותים שלנו או משתמשים בהם כאשר הם ממוקמים באזורים ה-EEA, בריטניה ו/או שוויץ (ביחד, "המדינות המיועדות"). אנו עשויים לבקש ממך לזהות באיזו מדינה אתה נמצא כאשר אתה משתמש בחלק מהשירותים או שאנו עשויים להסתמך על כתובת ה- IP שלך כדי לזהות באיזו מדינה אתה נמצא.

כאשר אנו מסתמכים על כתובת ה- IP שלך, איננו יכולים להחיל את התנאים של סעיף זה על כל אדם שמסווה או מסתיר מאיתנו באופן אחר את פרטי המיקום שלו כדי לא להופיע במדינות המיועדות לכך. אם תנאים כלשהם בסעיף זה מתנגשים עם תנאים אחרים הכלולים במדיניות זו, התנאים בסעיף זה יחולו על משתמשים במדינות המיועדות לכך.

א) העברות בינלאומיות של מידע אישי
אנו עשויים לאחסן, לעבד ולהעביר מידע אישי במקומות ברחבי העולם, כולל מיקומים מחוץ למדינה או לתחום השיפוט שבו אתה נמצא. מדינות או תחומי שיפוט כאלה עשויים לחוקק חוקים להגנה על נתונים שהם פחות מגוננים מחוקי תחום השיפוט שבו אתה מתגורר. אם אינך מעוניין שהמידע שלך יועבר או יעובד או יישמר מחוץ למדינה או לתחום השיפוט שבו אתה נמצא, אל תשתמש בשירותים שלנו.

אנו מעבירים את המידע האישי שלך בכפוף לאמצעי הגנה מתאימים בהתאם לחוקי הגנת הנתונים החלים. באופן ספציפי, כאשר המידע האישי שלך מועבר אל מחוץ למדינות המיועדות, יש לנו את ההוראות החוזיות הנדרשות להעברת מידע אישי במקום עם הצדדים השלישיים שאליהם מועבר המידע שלך. עבור העברות כאלה, אנו מסתמכים על מנגנוני העברה משפטית כגון כללים תאגידיים מחייבים, סעיפים חוזיים סטנדרטיים, או שאנו עובדים עם צדדים שלישיים מבוססי ארה"ב המאושרים במסגרת מגן הפרטיות של האיחוד האירופי-ארה"ב ושווייץ-ארה"ב.

ב) מערכת היחסים שלנו אליך
Hornblower הוא בקר לגבי כל מידע אישי שנאסף מאנשים לגשת או להשתמש בשירותים שלה. "בקר" הוא ישות הקובעת את המטרות של מי ואת האופן שבו כל מידע אישי מעובד.

ג) שיווק
אנו ניצור קשר רק עם אנשים הממוקמים במדינות המיועדות באמצעים אלקטרוניים (כולל דוא"ל או SMS) בהתבסס על האינטרסים הלגיטימיים שלנו, כפי שמתיר החוק החל או הסכמת הפרט. כאשר אנו מסתמכים על אינטרס לגיטימי, אנו נשלח לך רק מידע אודות השירותים שלנו הדומים לאלה שהיו נושא למכירה קודמת או למשא ומתן על מכירה עבורך. אם אינך מעוניין שנשתמש במידע האישי שלך בדרך זו או נחשוף את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים למטרות שיווק, לחץ על קישור לביטול המנוי בהודעות הדוא"ל שלך או פנה אלינו [email protected] אתה יכול להתנגד לשיווק ישיר בכל עת וללא תשלום.

ד) בסיסים משפטיים לעיבוד המידע האישי שלך
להלן רשימה של המטרות המתוארות במדיניות שלנו עם הבסיסים המשפטיים המתאימים לעיבוד.

מטרות עיבוד (יחד עם סעיפים מתאימים של מדיניות זו) בסיסים משפטיים לעיבוד
סעיף 3 א) כדי לספק לך את השירותים שלנו
סעיף 3 ב) כדי לספק לך תקשורת הקשורה לשירות
סעיף 3 ג) כדי לספק תמיכת לקוחות או להגיב לך
סעיף 3 ה) לשימוש פנימי
סעיף 3 ו) כדי לאכוף ציות לתנאים ולהסכמים או למדיניות שלנו
סעיף 4 ב) גילוי לספקי השירותים שלנו בהתבסס על החוזה שלנו איתך או לנקוט צעדים לבקשתך לפני הכניסה לחוזה.
סעיף 3 ד) שליחת הודעות דוא"ל שיווקיות וקידום מכירות
סעיף 4 ב) גילוי לספקי השירותים שלנו בהתבסס על הסכמתך.
סעיף 3 ה) לשימוש פנימי
סעיף 3 ו) כדי לאכוף ציות לתנאים ולהסכמים או למדיניות שלנו
סעיף 4 ד) גילוי לאכיפת החוק בהתבסס על חובותינו המשפטיות.
סעיף 4 ד) גילוי לאכיפת החוק כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך.
סעיף 3 ב) כדי לספק לך תקשורת הקשורה לשירות
סעיף 3 ג) כדי לספק תמיכת לקוחות או להגיב לך
סעיף 3 ה) לשימוש פנימי
סעיף 4 א) גילוי בתוך הארגון התאגידי שלנו
סעיף 4 ב) גילוי לספקי השירותים שלנו
סעיף 4 ג) גילוי נאות הנוגע למיזוגים ורכישות בהתבסס על האינטרסים הלגיטימיים שלנו. כאשר אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך למען האינטרסים העסקיים הלגיטימיים שלנו, אנו תמיד מבטיחים שנשקול ונאזן כל השפעה אפשרית עליך ועל זכויותיך.

ה) זכויותיך האישיות
אנו מספקים לך את הזכויות המתוארות להלן בעת השימוש בשירותים שלנו. אנו עשויים להגביל את בקשותיך לזכויות הפרט בדרכים הבאות: (א) כאשר מניעת גישה נדרשת או מאושרת על פי חוק; (ב) בעת הענקת גישה תהיה השפעה שלילית על פרטיותו של אחר; (ג) להגן על זכויותינו ונכסינו; ו-(ד) כאשר הבקשה היא קלת דעת או מעיקה.

אם ברצונכם לממש את זכויותיכם על פי החוק החל, אנא צרו עמנו קשר [email protected] כאשר נמלא את בקשותיך לזכויות הפרט לצורך עיבוד נכון (או תיקון), מחיקה או הגבלה, נודיע לצדדים שלישיים המטפלים גם במידע האישי הרלוונטי, אלא אם הדבר יתברר כבלתי אפשרי או כרוך במאמץ לא פרופורציונלי. בנסיבות מסוימות, יש לך את הזכויות הבאות להגנה על נתונים:
• הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שיש לנו עליך - בכל עת שיתאפשר, תוכל לגשת, לעדכן או לבקש מחיקה של המידע האישי שלך ישירות במקטע הגדרות החשבון שלך. אם אינך יכול לבצע פעולות אלה בעצמך, אנא צור איתנו קשר כדי לסייע לך.
• זכות התיקון – יש לך את הזכות לתקן את המידע שלך אם מידע זה אינו מדויק או לא שלם.
• הזכות להתנגד – יש לך זכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך.
• זכות ההגבלה – יש לך את הזכות לבקש שנוביל את עיבוד המידע האישי שלך.
• הזכות לניידות נתונים – יש לך את הזכות להינתן עם עותק של המידע שיש לנו עליך בפורמט מובנה, קריא במכונה ונפוץ.
• הזכות לבטל את הסכמתך – יש לך גם את הזכות לבטל את הסכמתך בכל עת שבה הורנבלואר הסתמכה על הסכמתך לעבד את המידע האישי שלך.
• קבלת החלטות אישית אוטומטית, לרבות יצירת פרופילים – למרות שיש לך זכות שלא להיות כפוף להחלטה המבוססת אך ורק על עיבוד אוטומטי של המידע האישי שלך, לרבות יצירת פרופילים, על פי החוק החל, איננו מכפיפים את המידע האישי שלך לפעילויות עיבוד כאלה.

שים לב שאנו עשויים לבקש ממך לאמת את זהותך לפני שתענה לבקשות כאלה.
אם אתה סבור שהפרנו או הפרנו את זכויותיך במסגרת מדיניות זו, אנא צור איתנו קשר [email protected] כדי שנוכל לעבוד איתך כדי לפתור את חששותיך. יש לך גם את הזכות להתלונן לרשות להגנת נתונים על האיסוף והשימוש שלנו במידע האישי שלך. לקבלת מידע נוסף, פנה לרשות המקומית להגנה על נתונים באזור ה-EEA.

12. צרו קשר
אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו, אנא צור איתנו קשר בדוא"ל [email protected]