מדיניות פרטיות

תאריך כניסה לתוקף: 1 בינואר 2020

מדיניות פרטיות
תאריך כניסה לתוקף: 1 בינואר 2020
קבוצת הורנלואר ("הורנלואר", "אנחנו", "אנחנו" או "שלנו") מחויבת להגן על פרטיות המידע האישי שלך. הורנלואר יצרה מדיניות פרטיות זו ("מדיניות") כדי ליידע אותך על המדיניות שלנו בנוגע לאיסוף, שימוש וחשיפה של מידע אישי והבחירות ששייכת למידע זה.
מדיניות זו חלה על כל המידע האישי שנאסף אודותיך על-ידי הורנלואר בעת ביצוע אחת מהפעולות הבאות (ביחד, "השירותים"):
(1) להשתמש ביאכטת השכר שלנו, שייט האוכל ושירותי המעבורת;
(ii) לתקשר איתנו במהלך כל תקשורת כתובה, אלקטרונית ובעל פה;
(iii) להשתמש באתר שלנו https://www.hornblower.com/ ובכל דפי האינטרנט ואתרי האינטרנט המתאימים המקשרים למדיניות זו ("האתר");
(iv) להוריד את האפליקציות למכשירים ניידים שלנו ואת כל האפליקציות האחרות המקשרות למדיניות זו; ו
(v) השתמש בכל תכונה או תוכן אחרים שבבעלות הורנלואר או מופעל על ידי הורנלואר.לפני השימוש בשירותים שלנו, אנא קרא בעיון את התנאים וההתניות שלנו, אותם תוכל לראות כאן: https://www.hornblower.com/terms-conditions/ ("תנאים והגבלות"), ומדיניות זו. אלא אם כן הוגדר אחרת במדיניות זו, למונחים המשמשים במדיניות זו יש אותן משמעויות כמו בתנאים ובהתניות שלנו. על ידי שימוש בשירותים, אתה מסכים לאיסוף ושימוש במידע האישי שלך בהתאם למדיניות זו ולתנאים ולהתניות שלנו. אם אינך מרגיש בנוח עם חלק כלשהו במדיניות זו או בתנאים וההתניות שלנו, אסור לך להשתמש בשירותים שלנו או לגשת אליהם.אנו עשויים לעדכן מדיניות זו מעת לעת. אנו נודיע לך על כל שינוי על ידי פרסום המדיניות החדשה בדף אינטרנט זה. אנו נודיע לך באמצעות דוא"ל ו/או הודעה בולטת בשירות שלנו, לפני שהשינוי ייכנס לתוקף ונעדכן את "תאריך הכניסה לתוקף" בראש מדיניות פרטיות זו. מומלץ לעיין במדיניות זו מעת לעת עבור כל שינוי. שינויים במדיניות פרטיות זו ייכנסו לתוקף כאשר הם מתפרסמים בדף זה.

1. מידע אישי שאנו אוספים
אנו אוספים מידע אישי כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו, קונה כרטיסים או שולח מידע אישי כאשר אתה מתבקש בנכסים שלנו. מידע אישי הוא כל מידע הקשור אליך, מזהה אותך באופן אישי או יכול לשמש לזיהויך, כגון מזהה המשתמש שלך, שם, כתובת הדוא"ל שלך, שם, שם, מספר טלפון, כתובת ומספר חשבון תשלום (יחד "מידע אישי"). סוגי המידע האישי שאנו עשויים לאסוף אודותיך כוללים, אך אינם מוגבלים ל:

א) מידע שאתה מספק לנו
אנו אוספים מידע שאתה משתף איתנו כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו. לדוגמה, בעת הזמנת יאכטת שכר, שייט אוכל ושירותי מעבורת, אנו עשויים לשאול את שמך, כתובת הרחוב, כתובת הדוא"ל ופרטי התשלום שלך. כאשר אתה ממלא טופס אצלנו, אנו עשויים לאסוף את שמך, דוא"ל, טלפון, שם החברה ופרטי המסיבה שלך. אנו עשויים גם לאסוף את המידע האישי שלך בקשר לתעסוקה ב-Hornblower שאתה משאיר באתר שלנו.

ב) מידע על השימוש שלך בשירותים שלנו
אנו עשויים לאסוף מידע על השימוש שלך בשירותים. לדוגמה, אנו עשויים לאסוף מידע שהדפדפן שלך שולח בכל פעם שאתה מבקר בשירות שלנו או כאשר אתה ניגש לשירות באמצעות מכשיר נייד או באמצעות מכשיר נייד ("נתוני שימוש"). נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט של המחשב שלך (לדוגמה, כתובת IP), סוג הדפדפן, גרסת הדפדפן, דפי השירות שבו אתה מבקר, השעה והתאריך של הביקור שלך, הזמן המושקע בדפים אלה, מזהי מכשירים ייחודיים ונתוני אבחון אחרים. בעת גישה לשירות באמצעות מכשיר נייד, נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כגון סוג המכשיר הנייד שבו אתה משתמש, המזהה הייחודי של המכשיר הנייד שלך, כתובת ה- IP של המכשיר הנייד שלך, מערכת ההפעלה הניידת שלך, סוג דפדפן האינטרנט הנייד שבו אתה משתמש, מזהי מכשירים ייחודיים ונתוני אבחון אחרים.

ג) נתוני מיקום
אנו עשויים להשתמש במידע אודות מיקומך ולאחסן אותו אם תיתן לנו הרשאה לעשות זאת ("נתוני מיקום"). אנו משתמשים בנתונים אלה כדי לספק תכונות של השירות שלנו, כדי לשפר ולהתאים אישית את השירותים שלנו.
באפשרותך להפעיל או להשבית שירותי מיקום כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו בכל עת באמצעות הגדרות המכשיר שלך.

ד) מידע שאתה מספק לחברות המסונפות והחברות הבנות שלנו
אנו עשויים לקבל את המידע האישי שלך מחברה הנשלטת על ידי או תחת שליטה משותפת עם הורנלואר.

2. עוגיות וטכנולוגיות מעקב אחרות
אנו משתמשים בקובצי Cookie ובטכנולוגיות מעקב דומות כדי לעקוב אחר הפעילות בשירותים שלנו. קובצי Cookie הם קבצים עם כמות קטנה של נתונים שעשויים לכלול מזהה ייחודי אנונימי. קובצי Cookie נשלחים לדפדפן שלך מאתר אינטרנט ומאוחסנים במכשיר שלך. טכנולוגיות מעקב אחרות משמשות גם כגון משואות, תגים וסקריפטים כדי לאסוף ולעקוב אחר מידע וכדי לשפר ולנתח את השירותים שלנו.

א) כיצד אנו משתמשים בעוגיות
בדרך כלל, אנו משתמשים בקובצי Cookie של צד ראשון ושל צד שלישי למטרות הבאות:
• כדי לגרום לשירותים שלנו לתפקד כראוי;
• לספק חוויית גלישה מאובטחת במהלך השימוש שלך בשירותים שלנו;
• לאסוף מידע פסיבי על השימוש שלך בשירותים שלנו;
• למדוד כיצד אתה מקיים אינטראקציה עם הקמפיינים השיווקיים שלנו;
• כדי לעזור לנו לשפר את השירותים שלנו; ו
• לזכור את ההעדפות שלך לנוחיותך.

ב) סוגי עוגיות בשירותים שלנו
אנו משתמשים בסוגי העוגיות הבאים בשירותים שלנו:
• קובצי Cookie נחוצים בהחלט – קובצי Cookie אלה חיוניים מכיוון שהם מאפשרים לך להשתמש בשירותים שלנו. לדוגמה, קובצי Cookie נחוצים בהחלט מאפשרים לך לגשת לאזורים מאובטחים בשירותים שלנו. ללא קובצי Cookie אלה, לא ניתן לספק שירותים מסוימים. קובצי Cookie אלה אינם אוספים מידע אודותיך למטרות שיווקיות. קטגוריה זו של קובצי Cookie חיונית כדי שהשירותים שלנו יפעלו ולא ניתן להשבית אותם.
• עוגיות פונקציונליות – אנו משתמשים בעוגיות פונקציונליות כדי לזכור את הבחירות שלך כדי שנוכל להתאים את השירותים שלנו כדי לספק לך תכונות משופרות ותוכן מותאם אישית. לדוגמה, ניתן להשתמש בקובצי Cookie אלה כדי לזכור את שמך או העדפותיך בשירותים שלנו. איננו משתמשים בעוגיות פונקציונליות כדי למקד אותך בשיווק מקוון. למרות שניתן להשבית קובצי Cookie אלה, הדבר עשוי לגרום לפונקציונליות נמוכה יותר במהלך השימוש שלך בשירותים שלנו.
• קובצי Cookie מבצעיים או אנליטיים – קובצי Cookie אלה אוספים מידע פסיבי על אופן השימוש שלך בשירותים שלנו, כולל דפי אינטרנט שבהם אתה מבקר וקישורים שאתה לוחץ עליהם. אנו משתמשים במידע שנאסף על ידי קובצי Cookie כאלה כדי לשפר ולמטב את השירותים שלנו. איננו משתמשים בקובצי Cookie אלה כדי למקד אותך בשיווק מקוון. באפשרותך להפוך קבצי Cookie אלה ללא זמינים.
• קובצי Cookie של צד שלישי – אלה קובצי Cookie המסופקים על ידי ספקי שירות חיצוניים ושייכים לאחת מקטגוריות העוגיות שתוארו לעיל. ספקי צד שלישי אלה מעבדים את המידע האישי שלך בשמנו בהתאם להוראות ולהתחייבויות שלנו התואמות למדיניות זו.

ג) ניתוח נתונים
אנו עשויים להשתמש בספקי שירות של צד שלישי כדי לנטר ולנתח את השימוש בשירות שלנו. נכון לעכשיו, אנו משתמשים בגוגל אנליטיקס. Google Analytics הוא שירות ניתוח אינטרנט המוצע על ידי Google LLC ("גוגל") העוקב ומדווח על תעבורת אתרים. Google משתמשת בנתונים שנאספו כדי לעקוב אחר השימוש בשירות שלנו ולנטר אותו. נתונים אלה משותפים עם שירותים אחרים של Google. Google עשויה להשתמש בנתונים שנאספו כדי להקשר ולהתאים אישית את המודעות של רשת הפרסום שלה.
לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות של Google, בקר בדף האינטרנט של Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=en. הרחבת דפדפן Opt-out של Google Analytics מספקת למבקרים את היכולת למנוע את איסוף הנתונים שלהם ושימוש על ידי Google Analytics, הזמינים בכתובת: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

ד) שיווק מחדש התנהגותי
הורנלואר משתמשת בשירותי שיווק מחדש כדי לפרסם לך באתרי צד שלישי לאחר שביקרת בשירותים שלנו. אנחנו וספקי הצד השלישי שלנו משתמשים בקובצי Cookie כדי ליידע, למטב ולהציג מודעות בהתבסס על הביקורים הקודמים שלך בשירות שלנו. אנו משתמשים במודעות Google למטרות אלה. שירות השיווק מחדש של מודעות Google מסופק על ידי Google. אתה יכול לבטל את הסכמתך לכך על ידי ביקור בדף הגדרות המודעות של Google: http://www.google.com/settings/ads.

ה) טכנולוגיות מעקב אחרות
כדי לראות כיצד האתר שלנו מבצע אנו משתמשים לפעמים במשואות המרה, תגיות, סקריפטים ופיקסלים, אשר יורים שורת קוד קצרה כדי לספר לנו מתי לחצת על כפתור מסוים או הגעת לדף מסוים. אנו משתמשים גם בטכנולוגיות מעקב אלה כדי לנתח דפוסי שימוש באתר שלנו. השימוש בטכנולוגיות אלה מאפשר לנו לתעד שהתקן, דפדפן או יישום מסוימים ביקרו בדף אינטרנט מסוים.

ו) הבחירות שלך
הדפדפן שלך עשוי לספק לך את האפשרות לסרב לחלק מקובצי ה- Cookie של הדפדפן או לכולם. ייתכן שתוכל גם להסיר קבצי Cookie מהדפדפן שלך. אתה יכול לממש את ההעדפות שלך ביחס לעוגיות המוגשות באתר שלנו על ידי נקיטת הצעדים המפורטים להלן:
• עוגיות צד ראשון – אתה יכול להפעיל, להשבית או למחוק את העוגיות שלנו באמצעות הדפדפן שבו אתה משתמש כדי לגשת לשירותים שלנו. לשם כך, בצע את ההוראות המסופקות על ידי הדפדפן שלך (ממוקם בדרך כלל בתוך ההגדרות "עזרה", "כלים" או "עריכה"). שים לב, אם תגדיר את הדפדפן שלך להשבית קבצי Cookie, ייתכן שלא תוכל לגשת לאזורים מאובטחים בשירותים שלנו וייתכן שחלקים מהשירותים לא יפעלו כראוי עבורך. תוכל למצוא מידע נוסף אודות אופן השינוי של הגדרות קבצי ה- Cookie של הדפדפן שלך בעת http://www.allaboutcookies.org.
• קובצי Cookie של צד שלישי – דפדפנים מודרניים מאפשרים לך גם לחסום קבצי Cookie של צד שלישי באמצעות השלבים המתוארים לעיל.
• אל תעקוב – איננו תומכים ב'אל תעקוב אחר אותות'. אל תעקוב הוא העדפה שאתה יכול להגדיר בדפדפן האינטרנט שלך כדי ליידע אתרי אינטרנט כי אתה לא רוצה להיות במעקב. ניתן להפוך את 'אל תעקוב' לזמין או ללא זמין על-ידי ביקור בדף 'העדפות' או 'הגדרות' בדפדפן האינטרנט שלך.

3. כיצד אנו משתמשים במידע האישי שלך
אנו נשתמש במידע האישי שלך רק כמתואר במדיניות זו או כפי שנחשף בפניך לפני עיבוד כזה.

א) לספק ולתחזק את השירות שלנו
אנו נשתמש במידע האישי שלך כדי לספק מידע או לספק שירותים שאתה מבקש וכדי לאפשר לך להשתתף בתכונות אינטראקטיביות של השירות שלנו כאשר תבחר לעשות זאת. אם המידע הרלוונטי יסופק או שהשירות יבוצע על ידי צד שלישי, אנו נחשוף את המידע הרלוונטי לצד השלישי המספק את המידע או מבצע את השירותים החלים. המידע שלך עשוי להיות זמין או מסופק לספקי שירות וקבלנים של צד שלישי המחויבים בחוזה להגן על המידע שלך כפי שנחשף במדיניות זו.

ב) כדי לספק לך תקשורת הקשורה לשירות
אנו נשלח לך מידע מנהלי או הקשור לחשבון כדי להודיע לך על שינויים בשירות שלנו. תקשורת כזו עשויה לכלול מידע אודות עדכוני מדיניות, אישורים על העסקאות שלך, עדכוני אבטחה או טיפים או מידע רלוונטי אחר הקשור לעסקאות. אנו מעבדים את פרטי הקשר שלך כדי לשלוח לך תקשורת כזו. תקשורת הקשורה לשירות אינה פרסומת מטבעה. אינך יכול לבטל את המנוי לתקשורת כזו, אחרת אתה עלול לפספס התפתחויות חשובות הקשורות לחשבונך או לשירותים.

ג) כדי לספק תמיכת לקוחות או להגיב לך
אנו אוספים כל מידע שאתה מספק לנו כאשר אתה יוצר איתנו קשר, כגון שאלות, חששות, משוב, מחלוקות או בעיות. ללא המידע האישי שלך, איננו יכולים להגיב לך או להבטיח את המשך השימוש וההנאה שלך מהשירותים.

ד) לשלוח לך הודעות דוא"ל שיווקיות וקידום מכירות
אנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך כדי ליצור עמך קשר עם ידיעונים, חומרי שיווק או קידום מכירות ומידע אחר שעשוי לעניין אותך בהתבסס על השירותים שכבר רכשת או ביררת לגביהם, אלא אם בחרת שלא לקבל מידע כזה. באפשרותך לבטל את הסכמתך לקבל מאיתנו כל תקשורת זו, או את כולה, על-ידי ביצוע הקישור לביטול המנוי או ההוראות המופיעות בכל הודעת דוא"ל שאנו שולחים.

ה) לשימוש פנימי
אנו נשתמש במידע שלך כדי לאסוף ניתוח או מידע בעל ערך כדי שנוכל לשפר את השירותים שלנו ולזהות, למנוע ולטפל בבעיות טכניות. אנו עשויים גם להשתמש במידע שלך כדי לפקח על השימוש בשירותים שלנו, כולל ללא הגבלה מונחי חיפוש שהוזנו, דפים שבהם ביקרנו ומסמכים שנצפו.

ו) לאכוף ציות לתנאים ולהסכמים או למדיניות שלנו
כאשר אתה ניגש לשירותים שלנו או משתמש בהם, אתה מחויב לתנאים ולהתניות שלנו ולמדיניות זו. כדי להבטיח שתציית להם, אנו מעבדים את המידע האישי שלך על ידי ניטור פעיל, חקירה, מניעה והקלה על כל פעילות אסורה, בלתי חוקית או בלתי חוקית לכאורה או בפועל בשירותים שלנו. אנו גם מעבדים את המידע האישי שלך כדי: לחקור, למנוע או למתן הפרות של התנאים, ההסכמים או המדיניות הפנימיים שלנו; לאכוף את ההסכמים שלנו עם צדדים שלישיים ושותפים עסקיים; וכן, לפי העניין, לגבות עמלות בהתבסס על השימוש שלך בשירותים שלנו. איננו יכולים לבצע את השירותים שלנו בהתאם לתנאים, להסכמים או למדיניות שלנו מבלי לעבד את המידע האישי שלך למטרות אלה.

ז) לשמירה על תאימות משפטית ורגולטורית
השירותים שלנו כפופים לחוקים ותקנות מסוימים שעשויים לחייב אותנו לעבד את המידע האישי שלך. לדוגמה, אנו מעבדים את המידע האישי שלך כדי לשלם את המסים שלנו, כדי למלא את ההתחייבויות העסקיות שלנו, להבטיח ציות לחוקי תעסוקה וגיוס או לפי הצורך כדי לנהל את הסיכון כנדרש על פי החוק החל. מבלי לעבד את המידע האישי שלך למטרות אלה, איננו יכולים לבצע את השירותים בהתאם לדרישות המשפטיות והרגולטוריות שלנו.

4. חשיפת המידע האישי שלך
אנו עשויים לחשוף את המידע האישי שלך כמתואר להלן.

א) בתוך הארגון התאגידי שלנו
הורנלואר הוא חלק מארגון תאגידי בעל ישויות משפטיות רבות, תהליכים עסקיים, מבני ניהול ומערכות טכניות. הורנלואר רשאית לשתף את המידע האישי שלך עם ארגון זה על מנת לספק לך את השירותים ולבצע פעולות המבוססות על בקשתך.

ב) ספקי שירות
אנו עשויים להעסיק חברות ויחידים חיצוניים כדי להקל על השירותים שלנו ("ספקי שירות"), לספק את השירותים בשמנו, לבצע שירותים הקשורים לשירות או לסייע לנו בניתוח אופן השימוש בשירותים שלנו. לצדדים שלישיים אלה יש גישה למידע האישי שלך רק כדי לבצע משימות אלה בשמנו והם מחויבים שלא לחשוף או להשתמש בו לכל מטרה אחרת.

ג) מיזוגים ורכישות
אם הורנלואר מעורב במיזוג, רכישה או מכירת נכסים, המידע האישי שלך עשוי להיות מועבר. אנו נספק הודעה לפני שהמידע האישי שלך יועבר ויהיה כפוף למדיניות פרטיות אחרת.

ד) גילוי לאכיפת החוק
בנסיבות מסוימות, הורנלואר עשוי להידרש לחשוף את המידע האישי שלך אם נדרש לעשות זאת על פי חוק או בתגובה לבקשות תקפות של רשויות ציבוריות (למשל בית משפט או סוכנות ממשלתית). הורנלואר עשוי לחשוף את המידע האישי שלך מתוך אמונה בתום לב שפעולה כזו נחוצה כדי:
• לציית לחובה משפטית;
• להגן ולהגן על זכויותיו או רכושו של הורנלואר;
• למנוע או לחקור עוולות אפשריות בקשר לשירות;
• להגן על ביטחונם האישי של משתמשי השירות או הציבור; ו
• להגן מפני אחריות משפטית.

5. אבטחת נתונים
אבטחת הנתונים שלך חשובה לנו אך זכור שאף שיטת שידור באינטרנט או בשיטת אחסון אלקטרוני אינה מאובטחת ב-100%. אמצעי האבטחה שלנו כוללים אמצעים פיזיים, טכניים וניהוליים סטנדרטיים בתעשייה כדי למנוע גישה בלתי מורשית למידע שלך או לחשוף אותו, כדי לשמור על דיוק הנתונים, כדי להבטיח את השימוש המתאים במידע ולשמור על המידע האישי שלך באופן אחר. בעוד שאנו שואפים להשתמש באמצעים מקובלים מבחינה מסחרית כדי להגן על המידע האישי שלך, איננו יכולים להבטיח את אבטחתו המוחלטת.

6. שמירת נתונים
הורנלואר ישמור את המידע האישי שלך רק כל עוד הדבר נחוץ למטרות המפורטות במדיניות זו. אנו נשמור את המידע האישי שלך ונשתמש בו במידה הדרושה כדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו (לדוגמה, אם אנו נדרשים לשמור את הנתונים שלך כדי לציית לחוקים החלים), לפתור מחלוקות ולאכוף את ההסכמים והמדיניות המשפטיים שלנו. הורנלואר ישמור גם נתוני שימוש למטרות ניתוח פנימיות. נתוני השימוש נשמרים בדרך כלל לפרק זמן קצר יותר, למעט כאשר נתונים אלה משמשים לחיזוק האבטחה או לשיפור הפונקציונליות של השירות שלנו, או שאנו מחויבים על פי חוק לשמור נתונים אלה לתקופות ארוכות יותר.

7. קישורים לאתרים אחרים
השירות שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים שאינם מופעלים על ידינו. אם תלחץ על קישור של צד שלישי, תופנה לאתר אינטרנט של ספק חיצוני זה. אנו ממליצים בחום לעיין במדיניות הפרטיות של כל אתר אינטרנט שבו אתה מבקר. אין לנו שליטה על התוכן, מדיניות הפרטיות או הנהלים של אתרי אינטרנט או שירותים של צד שלישי.

8. פרטיות ילדים
השירותים שלנו אינם מופנים לאף אחד מתחת לגיל 18 ("ילדים"). איננו אוספים ביודעין מידע אישי מאף אחד מתחת לגיל 18. אם אתה הורה או אפוטרופוס ואתה מודע לכך שילדך סיפק לנו מידע אישי, אנא צור איתנו קשר. אם נהיה מודעים לכך שאספנו מידע אישי מילדים ללא אימות של הסכמת ההורים, אנו נוקטים צעדים להסרת מידע זה מהשרתים שלנו.

9. זכויות הפרטיות בקליפורניה
סעיף זה חל רק על תושבי קליפורניה. בהתאם לחוק פרטיות הצרכן של קליפורניה לשנת 2018 ("CCPA"), להלן סיכום של קטגוריות המידע האישי, כפי שזוהו והוגדר על-ידי CCPA (ראה סעיף 1798.140 לחוק האזרחי של קליפורניה (o)), שאנו אוספים, הסיבה שאנו אוספים את המידע האישי שלך, היכן אנו משיגים את המידע האישי והצדדים השלישיים שאנו משתפים את המידע האישי שלך.

א) קטגוריות מידע אישי שאנו אוספים
בדרך כלל אנו אוספים את הקטגוריות הבאות של מידע אישי אודותיך בעת השימוש בשירותים שלנו:
• מזהים כגון שם, כתובת, מזהה אישי ייחודי, דואר אלקטרוני, מספר טלפון, כתובת ה- IP, התוכנה ומספרי הזיהוי של המכשיר שלך המשויכים למכשירים שלך;
• סיווגים מוגנים, כגון מגדר;
• מידע מסחרי כגון רשומות של מוצרים או שירותים שנרכשו, הושגו או נלקחו בחשבון על ידך;
• אינטרנט או מידע אלקטרוני אחר לגבי היסטוריית הגלישה שלך, היסטוריית החיפוש, דף האינטרנט שבו ביקרת לפני שהגעת לאתר שלנו, משך הביקור ומספר הצפיות בדף, נתוני זרם הקליקים, העדפות האזור, המפעיל הסלולרי שלך, חותמות תאריך ושעה המשויכות לעסקאות ומידע על תצורת המערכת;
• המיקום הגיאוגרפי שלך, במידה שהגדרת את המכשיר שלך כך שיאפשר לנו לאסוף מידע כזה;
• הקלטות שמע של קולך במידה שתתקשר אלינו, כפי שמותר על פי החוק החל;
• מידע מקצועי או הקשור לתעסוקה; ו
• מסקנות לגבי ההעדפות, המאפיינים, ההתנהגות והגישות שלך.

בדרך כלל איננו אוספים מידע ביומטרי, או מידע הקשור לחינוך. לקבלת מידע נוסף על המידע האישי שאנו אוספים וכיצד אנו אוספים אותו, עיין בסעיפים 1 ו -2 לעיל.

ב) מטרות לעיבוד מידע אישי במסגרת CCPA
אנו אוספים את המידע האישי שלך למטרות העסקיות המתוארות בסעיפים 2 ו-3. ה-CCPA מגדיר "מטרה עסקית" כשימוש במידע אישי למטרות תפעוליות של העסק, או למטרות אחרות של הודעה, בתנאי שהשימוש במידע אישי הוא הכרחי ומידתי באופן סביר כדי להשיג את המטרה התפעולית שלשמה נאסף המידע האישי או למטרה תפעולית אחרת התואמת את ההקשר שבו נאסף המידע האישי.

הפעילויות הבאות נחשבות ל"מטרות עסקיות" תחת ה-CCPA: ביקורת הקשורה לאינטראקציה נוכחית עם הצרכן ועסקאות בו-זמניות, וביקורת על עמידה בחוקים ובסטנדרטים אחרים; זיהוי אירועי אבטחה, הגנה מפני פעילות זדונית, מטעה, הונאה או בלתי חוקית, והעמדה לדין של האחראים לפעילות זו; ביצוע שירותים מטעם העסק, לרבות תחזוקה או מתן שירות לחשבונות, מתן שירות לקוחות, אימות פרטי הלקוח; תיקון שגיאות הפוגעות בפונקציונליות המיועדת הקיימת; מחקר פנימי לפיתוח טכנולוגי; אימות או שמירה על האיכות או הבטיחות של, ושיפור, שדרוג או שיפור, שירות או התקן הנמצאים בבעלות, מיוצרים, מיוצרים עבור החברה או נשלטים על ידה.

ג) שיתוף צד שלישי
הקטגוריות של צדדים שלישיים שאיתם אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך מפורטות בסעיף 4 לעיל.

ד) זכויות הפרטיות של CCPA
אם אתה תושב קליפורניה, יש לך זכויות ביחס למידע האישי שלך; עם זאת, זכויותיך כפופות לחריגים מסוימים. לדוגמה, איננו יכולים לחשוף פיסות מידע אישי ספציפיות אם הגילוי ייצור סיכון משמעותי, רהוט ובלתי סביר לאבטחת המידע האישי, לחשבונך אצלנו או לאבטחת מערכות הרשת שלנו.
• הזכות מפני אפליה – יש לך את הזכות שלא להיות מופלה לרעה בגין מימוש כל אחת מהזכויות המתוארות בסעיף זה. לא נפלה אותך לרעה על כך שמימשת את זכותך לדעת, למחוק או לבטל את הסכמתך למכירות.
• הזכות לדעת – יש לך את הזכות לבקש בכתב: (1) רשימה של קטגוריות המידע האישי, כגון שם, כתובת, כתובת דוא"ל, שעסק גילה לצדדים שלישיים במהלך השנה הקלנדרית הקודמת למטרות השיווק הישיר של צדדים שלישיים, וכן (ii) השמות והכתובות של כל הצדדים השלישיים הללו. בנוסף, יש לך את הזכות לבקש: (1) את קטגוריות המידע האישי שאספנו אודותיך, (ii) את קטגוריות המקורות שמהם נאסף מידע אישי, (iii) את המטרה העסקית או המסחרית לאיסוף המידע, (4) את הקטגוריות של צדדים שלישיים שאיתם חלקנו מידע אישי, וכן (5) את פיסות המידע האישי הספציפיות שאנו מחזיקים אודות אדם מסוים. יש לך את הזכות לבקש עותק של המידע האישי הספציפי שאספנו אודותיך במהלך 12 החודשים שקדמו לבקשתך.
• זכות למחיקה – יש לך את הזכות לבקש מאיתנו למחוק כל מידע אישי שאספנו ממך או לשמור עליך, בכפוף לחריגים מסוימים.

כדי לממש את זכותך לדעת או את זכותך למחוק את המידע האישי שלך, אנא צור איתנו קשר [email protected] או בטלפון 1-888-467-6256. כדי לאמת את זהותך, אנו עשויים לבקש ממך לאמת מידע אישי שכבר יש לנו בקובץ עבורך. אם לא נוכל לאמת את זהותך מהמידע שיש לנו בקובץ, אנו עשויים לבקש ממך מידע נוסף, שבו נשתמש רק כדי לאמת את זהותך, ולמטרות אבטחה או מניעת הונאות.
• זכות לביטול הצטרפות למכירה – ה-CCPA מגדיר באופן נרחב "מידע אישי" ו"מכירה" כך ששיתוף מזהים ומזהים המקושרים אליך לקבלת הטבה עשוי להיחשב למכירה. יש לך את הזכות לבטל את הסכמתך למכירת המידע האישי שלך. איננו מוכרים את המידע האישי שלך. עם זאת, בשנת 2019, חלקנו מזהים והסקת מסקנות לגביך עם השותפים העסקיים שלנו באופן כזה שתחת ה- CCPA, עשוי להיות מוגדר כמכירה. כפי שצוין לעיל, יש לך את הזכות לדעת את קטגוריות המידע האישי שמכרנו אודותיך ואת הקטגוריות של צדדים שלישיים שאיתם חלקנו מידע כזה.

תחת ה- CCPA, יש לך את הזכות לבקש עותק של המידע האישי שלך ולמחוק את המידע האישי שלך. אתה יכול לעשות זאת באמצעות דוא"ל או טלפון כפי שהוזכר לעיל, או שאתה יכול להגיש בקשה דרך האינטרנט באמצעות הטופס המקוון שלנו. לשם כך, לחץ על לחצן "הגש בקשה".

הגשת בקשה

תחת CCPA, אתה יכול גם לבטל את הסכמתך למכירות ולשתף את המידע שלך. בקר בדף האינטרנט של 'אל תמכור את המידע האישי שלי' לקבלת מידע נוסף.

ה) להאיר את חוק האור
אם אתה תושב קליפורניה, תוכל לבקש מאיתנו הודעה המתארת אילו קטגוריות של מידע אישי (אם בכלל) חלקנו עם צדדים שלישיים, כולל החברות המסונפות שלנו, למטרות שיווק ישיר במהלך השנה הקלנדרית הקודמת. תוכלו לבקש הודעה כזו פעם בשנה וללא תשלום. כדי לבקש הודעה, אנא שלחו לנו אימייל [email protected] בבקשתך, ציין כי ברצונך לקבל "הודעת זכויות פרטיות בקליפורניה". אנו נגיב לך בשלושים (30) יום או כפי שמותר על פי חוק.

10. העברות בינלאומיות של מידע אישי
המידע האישי שלך עשוי להיות מועבר למחשבים הממוקמים מחוץ למדינה, למחוז, למדינה או לתחום שיפוט ממשלתי אחר, שבו חוקי הגנת הנתונים עשויים להיות שונים מאלה של תחום השיפוט שלך. אם אתה נמצא מחוץ לארצות הברית ובוחר לספק לנו מידע, שים לב שאנו מעבירים את הנתונים, כולל מידע אישי, לארצות הברית ומעבדים אותם שם.

הורנלואר תנקוט בכל הצעדים הדרושים באופן סביר כדי להבטיח שהמידע האישי שלך יטופל בצורה מאובטחת ובהתאם למדיניות זו ושום העברה של המידע האישי שלך לא תתבצע לארגון או למדינה, אלא אם כן יש בקרות נאותות, כולל אבטחת המידע האישי שלך. אם אינך מעוניין שהמידע שלך יועבר או יעובד או יישמר מחוץ למדינה או לתחום השיפוט שבו אתה נמצא, אין להשתמש בשירותים.

אנשים הממוקמים באזור הכלכלי האירופי ("EEA"), בריטניה או שוויץ בזמן שהם ניגשים לשירותים שלנו, אנא עיין בסעיף 11 להלן.

11. הודעה מיוחדת ליחידים באזור הכלכלי האירופי, בריטניה ושווייץ
סעיף זה חל רק על אנשים שניגשים לשירותים שלנו או משתמשים בהם בזמן שהם ממוקמים באזור הכלכלי האירופי, בריטניה ו/או שוויץ (ביחד, "המדינות המיועדות"). אנו עשויים לבקש ממך לזהות באיזו מדינה אתה נמצא כאשר אתה משתמש בחלק מהשירותים או שאנו עשויים להסתמך על כתובת ה- IP שלך כדי לזהות באיזו מדינה אתה נמצא.

כאשר אנו מסתמכים על כתובת ה- IP שלך, איננו יכולים להחיל את תנאי סעיף זה על כל אדם שמסווה או מסתיר מאיתנו בדרך אחרת את פרטי המיקום שלו כדי לא להופיע במדינות המיועדות לכך. אם תנאים כלשהם בסעיף זה מתנגשים עם תנאים אחרים הכלולים במדיניות זו, התנאים בסעיף זה יחולו על משתמשים במדינות המיועדות.

א) העברות בינלאומיות של מידע אישי
אנו עשויים לאחסן, לעבד ולהעביר מידע אישי במקומות ברחבי העולם, כולל מיקומים מחוץ למדינה או תחום שיפוט שבו אתה נמצא. מדינות או תחומי שיפוט כאלה עשויים להיות בעלי חוקי הגנת נתונים שהם פחות מגנים על חוקי השיפוט שבהם אתה מתגורר. אם אינך מעוניין שהמידע שלך יועבר או יעובד או יישמר מחוץ למדינה או לתחום השיפוט שבו אתה נמצא, אסור לך להשתמש בשירותים שלנו.

אנו מעבירים את המידע האישי שלך בכפוף לאמצעי הגנה מתאימים כפי שמותר על פי חוקי הגנת הנתונים החלים. באופן ספציפי, כאשר המידע האישי שלך מועבר מחוץ למדינות המיועדות, יש לנו את ההוראות החוזיות הנדרשות להעברת מידע אישי במקום עם הצדדים השלישיים שאליהם מועבר המידע שלך. עבור העברות כאלה, אנו מסתמכים על מנגנוני העברה משפטית כגון כללי תאגיד מחייבים, סעיפים חוזיים סטנדרטיים, או שאנו עובדים עם צדדים שלישיים מבוססי ארה"ב המאושרים במסגרת מגן הפרטיות של האיחוד האירופי-ארה"ב ושווייץ-ארה"ב.

ב) מערכת היחסים שלנו איתך
הורנלואר הוא בקר בכל הנוגע לכל מידע אישי שנאסף מאנשים שניגשים או משתמשים בשירותיו. "בקר" הוא ישות הקובעת את המטרות שלשמן ואת האופן שבו כל מידע אישי מעובד.

ג) שיווק
אנו ניצור קשר רק עם אנשים הממוקמים במדינות המיועדות באמצעים אלקטרוניים (כולל דוא"ל או SMS) בהתבסס על האינטרסים הלגיטימיים שלנו, כפי שמותר על פי החוק החל או הסכמת הפרט. כאשר אנו מסתמכים על אינטרס לגיטימי, אנו נשלח לך רק מידע על השירותים שלנו הדומים לאלה שהיו נושא למכירה קודמת או למשא ומתן על מכירה אליך. אם אינך רוצה שנשתמש במידע האישי שלך בדרך זו או נחשוף את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים למטרות שיווק, אנא לחץ על קישור לביטול מנוי בהודעות הדוא"ל שלך או צור איתנו קשר [email protected] ניתן להתנגד לשיווק ישיר בכל עת וללא תשלום.

ד) בסיסים משפטיים לעיבוד המידע האישי שלך
להלן רשימה של המטרות המתוארות במדיניות שלנו עם הבסיסים המשפטיים המתאימים לעיבוד.

מטרות העיבוד (יחד עם סעיפים מתאימים במדיניות זו) בסיסים משפטיים לעיבוד
סעיף 3 א) כדי לספק לך את השירותים שלנו
סעיף 3 ב) כדי לספק לך תקשורת הקשורה לשירות
סעיף 3 ג) כדי לספק תמיכת לקוחות או להגיב לך
סעיף 3 ה) לשימוש פנימי
סעיף 3 ו) לאכיפת ציות לתנאים ולהסכמים או למדיניות שלנו
סעיף 4 ב) גילוי לספקי השירותים שלנו בהתבסס על החוזה שלנו איתך או לנקוט צעדים לבקשתך לפני התקשרות בחוזה.
סעיף 3 ד) לשלוח לך הודעות דוא"ל שיווקיות וקידום מכירות
סעיף 4 ב) גילוי לספקי השירותים שלנו בהתבסס על הסכמתך.
סעיף 3 ה) לשימוש פנימי
סעיף 3 ו) לאכיפת ציות לתנאים ולהסכמים או למדיניות שלנו
סעיף 4 ד) גילוי לאכיפת החוק בהתבסס על חובותינו המשפטיות.
סעיף 4 ד) גילוי לאכיפת החוק כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך.
סעיף 3 ב) כדי לספק לך תקשורת הקשורה לשירות
סעיף 3 ג) כדי לספק תמיכת לקוחות או להגיב לך
סעיף 3 ה) לשימוש פנימי
סעיף 4 א) גילוי בתוך הארגון הארגוני שלנו
סעיף 4 ב) גילוי לספקי השירותים שלנו
סעיף 4 ג) גילוי הנוגע למיזוגים ורכישות בהתבסס על האינטרסים הלגיטימיים שלנו. כאשר אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך עבור האינטרסים העסקיים הלגיטימיים שלנו, אנו תמיד מבטיחים שנשקול ולאזן כל השפעה פוטנציאלית עליך ועל זכויותיך.

ה) זכויות הפרט שלך
אנו מספקים לך את הזכויות המתוארות להלן בעת השימוש בשירותים שלנו. אנו עשויים להגביל את בקשותיך לזכויות הפרט בדרכים הבאות: (א) כאשר מניעת גישה נדרשת או מאושרת על פי חוק; (ב) בעת מתן גישה תהיה השפעה שלילית על הפרטיות של אחרים; (ג) כדי להגן על זכויותינו ונכסינו; וכן (ד) כאשר הבקשה קלת דעת או מעיקה.

אם ברצונך לממש את זכויותיך על פי החוק החל, אנא צור איתנו קשר [email protected] כאשר אנו ממלאים את בקשות הזכויות האישיות שלך לתיקון (או תיקון), מחיקה או הגבלה של עיבוד, אנו נודיע לצדדים שלישיים גם על טיפול במידע האישי הרלוונטי, אלא אם כן הדבר יתברר כבלתי אפשרי או כרוך במאמץ לא פרופורציונלי. בנסיבות מסוימות, יש לך את הזכויות הבאות להגנה על נתונים:
• הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שיש לנו עליך - בכל פעם שמתאפשר, אתה יכול לגשת, לעדכן או לבקש מחיקה של המידע האישי שלך ישירות בתוך סעיף הגדרות החשבון שלך. אם אינך מסוגל לבצע פעולות אלה בעצמך, אנא צור איתנו קשר כדי לסייע לך.
• זכות התיקון – יש לך את הזכות לתקן את המידע שלך אם מידע זה אינו מדויק או לא שלם.
• הזכות להתנגד – יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך.
• זכות ההגבלה – יש לך את הזכות לבקש שנגביל את עיבוד המידע האישי שלך.
• הזכות לניידות נתונים – יש לך את הזכות לקבל עותק של המידע שיש לנו עליך בפורמט מובנה, קריא למכונה ונפוץ.
• הזכות לבטל את הסכמתך – יש לך גם את הזכות לבטל את הסכמתך בכל עת שבה הורנלואר הסתמכה על הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך.
• קבלת החלטות פרטנית אוטומטית, כולל יצירת פרופילים – אמנם יש לך את הזכות לא להיות כפוף להחלטה המבוססת אך ורק על עיבוד אוטומטי של המידע האישי שלך, כולל יצירת פרופילים, על פי החוק החל, אך איננו חושפים את המידע האישי שלך לפעילויות עיבוד כאלה.

אנא שימו לב כי אנו עשויים לבקש מכם לאמת את זהותכם לפני שתגיבו לבקשות כאלה.
אם אתה סבור שהפרנו או הפרנו את זכויותיך במסגרת מדיניות זו, אנא צור איתנו קשר [email protected] כדי שנוכל לעבוד איתך כדי לפתור את חששותיך. יש לך גם את הזכות להתלונן בפני רשות להגנה על נתונים על האיסוף והשימוש שלנו במידע האישי שלך. לקבלת מידע נוסף, פנה לרשות המקומית להגנה על נתונים באזור הכלכלי האירופי.

12. צרו קשר
אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו, אנא צור איתנו קשר בדוא"ל בכתובת [email protected]