Fortæl os lidt om din baggrund inden for bryllupper.

I hele mit voksne liv har jeg planlagt arrangementer for venner og familie, og så gik det op for mig - jeg elsker at planlægge arrangementer! Hurtigt frem til midten af 90'erne, jeg tog til min fætters bryllup i Wisconsin, og alt var en katastrofe; kom ind i Kristie. Lad os bare sige, at jeg fik alle og alting til kirken til tiden. Jeg begyndte tilfældigt at samle på bryllupsblade, og jeg blev forelsket i bryllupper. I 1998 tog jeg til en brudeudstilling for at udforske, og jeg samlede præcis EN brochure op, og den var for Hornblower Cruises. Jeg forestillede mig, at jeg en dag ville holde mit bryllup på en yacht.

Minuttet efter blev jeg medlem af Association of Bridal Consultants og begyndte at tage praktik hos de mest etablerede koordinatorer i branchen. I 2000 hørte jeg om åbningen hos Hornblower Cruises, og mit liv blev forandret for altid. Sytten + 17 år senere og jeg elsker det stadig.

Hvad er de 5 bedste tips, du ville give et par?

Kend det grundlæggende, før du går i gang: dato, antal gæster, og vær ikke genert for at tage en snak om budgettet med en af de involverede "planlægningsudvalg". Det vil mindske en masse stress, og ingen vil blive såret, hvis det bliver diskuteret på forhånd.
Uddelegér - brug dit støttesystem! Dine forældre, familiemedlemmer, bryllupsfesten eller andre, der tilbyder sig, giv dem en opgave, uanset hvor lille den kan virke, det vil få dem til at føle sig som en del af den store dag og frigøre noget af din dyrebare tid.
Tal ikke for meget om dit bryllup. Du vil blive overrasket over, hvor påståelige selv dine mest elskede er. Træf dine valg og hold dig til dem, selv hvis tante Mary ikke er enig.
Planlæg en date-aften! Al denne bryllupsplanlægning kan virkelig lægge pres på et forhold. Mellem alle prøverne og indkøbene af favoritter skal du sørge for at planlægge noget kvalitetstid og sætte en stopper for bryllupssnakken for en aften.
Pas godt på jer selv, især i ugerne op til brylluppet. Drik masser af vand, få god søvn, få massage, dyrk motion, øg jeres vitaminrutine, og sørg for at vaske hænder MEGET meget. Alle ønsker at se godt ud og føle sig godt tilpas på deres bryllupsdag!
Deltager du lejlighedsvis i dine kunders bryllupper? Hvis ja, hvad er dit mest mindeværdige bryllupsminde og hvorfor?

Jeg har haft venner, der er blevet gift i årenes løb, og selvfølgelig har jeg deltaget i bryllupper, som både var venner og kunder! Jeg deltager MEGET lejlighedsvis i en kundes bryllup. Jeg mødte et par for 9 år siden, da de spurgte på Abbey om deres bryllup. Det var kærlighed ved første besøg; de for Abbey, og jeg for dem! De var et ungt par, som havde været kærester i gymnasiet. De havde været sammen så længe før de blev forlovet, at familierne kendte og elskede hinanden meget højt. Begge sæt af (stadig gifte) forældre var en del af processen, og det på den bedst mulige måde. Heldigvis valgte de ikke kun Abbey til brylluppet, de besluttede også at holde deres prøvemiddag på en af vores smukke lystbåde!

Det var en stor fornøjelse at arbejde med dem på begge begivenheder. Deres glæde var så smittende, at jeg simpelthen ikke kunne modstå den. Der var ikke noget super fancy eller overdrevet, det var ikke et bryllup med et stort budget, det havde ikke noget tema, og det var efter de flestes mening ret traditionelt. Men det var uden sammenligning et af de bedste bryllupper, jeg har været til, simpelthen på grund af KÆRLIGHEDEN. Der var så meget opløftende energi, der strømmede ud af alle i alle retninger, at Abbey's 40 fods katedral loft næsten ikke kunne rumme det. Det var den præcise grund til, at jeg kom ind i bryllupsbranchen, på grund af par og familier som dem. Vi er venner på Facebook i dag, og de har lige fået deres første barn!

Hvad er en af dine yndlingshistorier fra et bryllup, du har arbejdet på tidligere?

Der er alt for mange at vælge imellem! Jeg har et par, der blev gift i 1997 med 30 af deres yndlingsmennesker på vores mindste yacht, Renown, med 30 personer. Jeg missede lige akkurat planlægningen af deres bryllup med tre år, da jeg startede hos Hornblower i 2000. De tog et fantastisk billede af hele gruppen på stævnen, hun i midten i en hvid brudekjole og han ved siden af hende i en sort smoking.

I 2007 fejrede de deres 10 års jubilæum, det samme som på deres bryllupsdag, på vores mindste yacht, Renown! De brugte dette gruppebryllupsbillede på deres invitationer. Da de var om bord, kopierede de det flotte billede på stævnen.

"I 2017 - du gættede det - fejrede de deres 20 års jubilæum på Renown!"

Et Hornblower-bryllup er virkelig en afvigelse fra det sædvanlige. Vi vil meget gerne tale med dig om dit unikke bryllup. Se vores bryllupspakker på en af vores havne: San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach eller Newport Beach. Eller udfyld formularen nedenfor, og en bryllupskoordinator fra Hornblower vil hjælpe jer i gang.

Anmod om et skræddersyet tilbud til dit bryllup

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. De obligatoriske felter er markeret med *