KARINA EN ASRESH'S SANGEET VIERING

Het is soms moeilijk te geloven dat koppels elkaar in het echte leven bij toeval ontmoeten, of wat sommigen het lot noemen.

Voor dit koppel begon het allemaal op de dansvloer en bloeide het uit tot een prachtige reis. Volg Karina en Asresh terwijl ze vertellen over hoe ze elkaar ontmoetten, hun internationale aanzoek en hun Sangeet-feest op een Hornblower Yacht.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Ik was aan het dansen met een groep vrienden en zag Asresh aan de andere kant van de club. Ik wierp stiekem een blik van de andere kant van de zaal tijdens het dansen en hij begon hetzelfde te doen - het voelde erg Bollywood. Na een tijdje voelde ik een tik op mijn schouder en draaide me om, niet Asresh, maar zijn vriend. Hij zei: "Dit is mijn vriend - hij vindt je knap en wil graag met je dansen." Ik zei: "Oké!" en de rest is geschiedenis.

Wat is het verhaal van je verloving?

In het jaar voorafgaand aan onze verloving hadden we het al over trouwen gehad. We wilden dat onze families elkaar eerst persoonlijk zouden ontmoeten, want familie is voor ons allebei belangrijk. Toen hebben we het idee geopperd dat mijn familie en ik naar India zouden vliegen om zijn familie te ontmoeten. En de ontmoeting tussen de families werd een soort verlovingsfeest!

Asresh, hoe heb je je aanzoek gedaan?

Ik wist dat ik wilde dat onze familie erbij zou zijn om het met ons te vieren na mijn aanzoek, dus plande ik een vakantiereis naar India. Ik had een prachtige privé cabana met uitzicht op de oceaan geboekt voor ons tweeën. Ik kwam naar haar kamer met rozen en liep met haar naar de cabana. We keken naar de zonsondergang en spraken over onze toekomst. Toen ben ik op één knie gaan zitten en heb haar ten huwelijk gevraagd! Het was een prachtige avond en de lucht was me dankbaar met een prachtige zonsondergang.

Karina, wist je dat hij de vraag zou stellen?

In sommige opzichten wel, maar ik wist niet hoe hij het zou doen of wanneer precies. Voordat ik naar India vloog, zorgde ik ervoor dat mijn nagels vers gemanicuurd waren, haha.

Hoe was het om samen te werken met jullie huwelijkscoördinator van Hornblower?

Polly Lugo was super lief! Ze checkte verschillende keren in en hielp ons met wat decoraties om de tafels een extra pop van kleur te geven. Ze was beschikbaar om ons te helpen wanneer we vragen hadden, groot of klein.

Hoe voelde je je toen je aan boord kwam voor je evenement?

Ik was behoorlijk nerveus, want ik ben niet iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling staat en Asresh ook niet. Maar toen ik eenmaal aan boord was en zag dat iedereen plezier had, begon ik te ontspannen en van het feest te genieten! Het uitzicht was geweldig en ik voelde me echt levend.

Loop met ons door je bruiloft planning voor je Sangeet viering.

Mijn zus had Asresh en mij verrast met een bootfeest toen we weer bij elkaar waren. Het evenement was zo leuk dat we begonnen te overwegen om een evenement op een boot te doen voor de bruiloft. We vonden Hornblower Cruises & Events en gingen van daaruit verder. We wisten dat het de perfecte locatie was! Van daaruit hadden we enkel nog een DJ, lekker eten en drankjes nodig. Het was een vrij eenvoudig proces!

Was je in staat om iedereen aan het dansen te krijgen?

Oh ja! Als bruid en iemand die graag danst, voelde ik het als mijn plicht om de dansvloer op te gaan en met iedereen plezier te maken. En tjonge, wat is het leuk om op een boot te dansen met de Golden Gate en de twinkelende lichtjes van Berkeley en San Francisco om je heen!

Waarom koos je voor een boot of een landlocatie?

We wilden dat onze bruiloft anders zou zijn! Ik ben nog nooit op een boot geweest of heb nog nooit een bruiloft op een boot gezien. We wisten dat onze gasten het leuk zouden vinden om op de baai te zijn en een ervaring te hebben die anders is dan andere bruiloften. We kregen zoveel complimenten van onze gasten die ons vertelden hoe uniek en leuk de avond was!

Waren er bijzondere momenten die u zijn bijgebleven van uw evenement?

Onder de Golden Gate Bridge gaan na het vallen van de avond was zeker een moment dat in mijn geheugen gegrift staat. Het voelde zo onwerkelijk en mooi! Zo'n uitzicht heb je nergens anders.

Tot slot, wat is één woord dat u zou gebruiken om uw huwelijksfeest aan boord te beschrijven?

Blij!

Fotografie: One Productions Haus en Hornblower Cruises & Events

Muziek: DJ Sneh Entertainment (Hornblower Cruises en Evenementen)

Bloemen: Ashby Flowers (Hornblower Cruises en Evenementen)

Jacht: Empress Hornblower

Vraag een offerte op maat voor uw bruiloft

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *