De weg naar het altaar is voor iedereen anders. Soms is het liefde op het eerste gezicht en soms kan het jaren duren. Voor Jimmy en Casey begon hun liefdesverhaal op de middelbare school, hoewel ze dat toen nog niet wisten. Volg hun verhaal aan boord van de Sunset Hornblower.

 

Vertel ons het verhaal over hoe jullie elkaar ontmoet hebben?

Jimmy en ik ontmoetten elkaar in de tweede klas van de middelbare school tijdens de wetenschapsles. Ik zag hem vaak staren, maar hij was altijd te verlegen om me te benaderen. Grappig genoeg kwam ik zes jaar later zijn Facebook-profiel tegen en ik was benieuwd wat hij al die jaren had gedaan. Ik besloot hem een bericht te sturen, en de rest is geschiedenis.

 

Wat is het verhaal van je verloving?

Na drie jaar samenzijn wisten we dat we op weg waren naar de eeuwigheid. We voelden ons al als een kleine familie, het enige wat nog ontbrak was de ring om het officieel te maken. Op een weekend in juli stelde Jimmy voor om een dagje naar San Francisco te gaan en hoewel ik er naar uitkeek, was een aanzoek wel het laatste waar ik aan dacht. Terwijl we langs het strand liepen, stelde Jimmy voor een pad te volgen dat naar een afgelegen park leidde. Toen we stopten om te rusten, zette Jimmy zijn camera op een statief. Ik wist niet dat hij een video van ons aan het opnemen was en hij knielde neer om ons ten huwelijk te vragen!

 

Vertel ons het verhaal van het plannen van jullie bruiloft.

Na eindeloos zoeken naar trouwlocaties leek het erop dat we niet de juiste plek konden vinden. Mijn moeder was degene die de Hornblower website online ontdekte en die trok meteen onze aandacht. Het was uniek en intiem en we vonden het idee dat de kapitein ons zou trouwen erg leuk. Nadat we besloten hadden ons huwelijk aan boord van een jacht te houden, kwam het hele thema zo gemakkelijk samen. Ik hield van het nautische gouden en marineblauwe kleurenschema voor ons avondhuwelijk op zee. De witte taart met frambozenvulling en stippen was helemaal onze stijl en het gestreepte lint op mijn boeket paste perfect bij de rest van het decor.

 

Hoe nauw werkte u samen met uw huwelijkscoördinator tot aan uw bruiloft?

Ik ben zo gelukkig en dankbaar dat mijn moeder me zo goed heeft geholpen bij het plannen van de bruiloft. Als voltijdstudent heb ik het erg druk en zij hielp me door regelmatig contact te houden met onze huwelijkscoördinator Polly Lugo om ervoor te zorgen dat alles precies was zoals ik het voor ogen had. Polly was alles wat je kon hopen in een huwelijkscoördinator en meer.

 

Bruidsbloemen

 

Casey, wat ging er door je hoofd toen je naar het altaar liep?

Ik was erg nerveus en probeerde de tranen te bedwingen. Ik hield de arm van mijn vader stevig vast in de hoop dat ik niet zou vallen. Jimmy zag er erg knap uit en wachtte me op aan het eind van het gangpad.

 

Wat was je favoriete deel van de dag?

Ons favoriete deel van de dag was het genieten van alle prachtige stadslichten tijdens het diner.

 

Tot slot, wat is één woord dat u zou gebruiken om uw trouwdag te beschrijven?

Magisch.

Stadsbelevenissen Bruiloft

Een Hornblower huwelijk is echt een afwijking van het gewone. We zouden graag met u praten over uw unieke bruiloft, bekijk onze huwelijksarrangementen in een van onze havens: San Francisco, Berkeley, San Diego, New York, Marina del Rey, Long Beach of Newport Beach. Of vul onderstaand formulier in en een Hornblower huwelijkscoördinator helpt u op weg.