To City Cruise-både på Themsen på hver side af floden

Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger Gyldig fra 21.11.2019

City Cruises er forpligtet til at beskytte dit privatliv online. Vi har offentliggjort denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger for at hjælpe dig med at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi vil bruge dem. Vi mener, at dit personlige privatliv er en grundlæggende rettighed, og vi er forpligtet til at have klare, åbne og tilgængelige politikker om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi håber, at du føler, at vores fortrolighedspolitik forklarer klart, hvordan vi indsamler og bruger de data, vi måtte indsamle fra dig. Vi har gjort vores bedste for at udarbejde en politik, der er retfærdig, respektfuld og beskytter dit privatliv.

Hvis du befinder dig i Den Europæiske Union, kan du rette henvendelse om spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger til vores EU-repræsentant i henhold til artikel 27 i GDPR:

EU-REP.Global GmbH, Attn: City Cruises
Hopfenstr. 1d, 24114 Kiel, Tyskland

[email protected]

www.eu-rep.global

Hvis du mener, at politikken ikke er blevet fulgt med hensyn til personlige oplysninger om dig selv eller andre, eller hvis du har generelle kommentarer eller feedback, bedes du tage sagen op med den databeskyttelsesansvarlige, som kan kontaktes på [email protected]

STATUS FOR POLITIKKEN
Denne politik fastsætter vores regler om databeskyttelse og de juridiske betingelser, der skal være opfyldt i forbindelse med enhver handling, der foretages i forbindelse med personlige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, indhentning, håndtering, behandling, opbevaring, transport og destruktion af personlige oplysninger.

Når der henvises til citycruises.com, omfatter dette også citycruisespoole.com, citycruisesyork.com og thamesjet.com.

Oplysningerne er underlagt visse juridiske sikkerhedsforanstaltninger og begrænsninger, der er fastsat i
EU's generelle databeskyttelsesforordning ("GDPR"), som skal implementeres i britisk lovgivning i henhold til det, der sandsynligvis vil være databeskyttelsesloven fra 2018. Roller og ansvarsområder.

City Cruises er dataansvarlig for de personoplysninger, som virksomheden har, hvilket betyder, at den har det primære ansvar for at sikre, at GDPR overholdes, og for at definere formålet med behandlingen af dine personoplysninger og også for overholdelse af databeskyttelseslovgivningen.

COVID-19 fortrolighedspolitik

På grund af regeringens retningslinjer forsøger vi nu at indsamle og behandle dine personoplysninger som reaktion på det nylige udbrud af coronavirus, som går ud over det, der normalt ville blive indsamlet fra dig, for at sikre vores medarbejderes og offentlighedens sikkerhed og velbefindende.
Sådanne oplysninger vil blive begrænset til det, der er proportionelt og nødvendigt under hensyntagen til de seneste retningslinjer fra regeringen og sundhedspersonalet for at håndtere og inddæmme virussen.
Personoplysningerne indsamles midlertidigt for at hjælpe NHS Test and Trace med at imødekomme anmodninger om disse oplysninger, hvis der er behov for det. Dette kan bidrage til at begrænse klynger eller udbrud.

Hvad er vores lovlige grundlag for at behandle dine personoplysninger?

Den generelle forordning om databeskyttelse kræver, at specifikke betingelser skal være opfyldt for at sikre, at behandlingen af personoplysninger er lovlig. Disse relevante betingelser er anført nedenfor:

  • Artikel 6, stk. 1, litra d) - er nødvendig for at beskytte den registreredes eller en anden fysisk persons vitale interesser.Betragtning 46 tilføjer, at "visse former for behandling kan tjene både vigtige hensyn til almen interesse og den registreredes vitale interesser, f.eks. når behandlingen er nødvendig af humanitære hensyn, herunder til overvågning af epidemier og deres spredning".
  • Artikel 6, stk. 1, litra e) - er nødvendig for udførelsen af en opgave i almenhedens interesse eller som led i udøvelsen af offentlig myndighed, som den dataansvarlige har fået overdraget.

 

Er jeg forpligtet til at give mine personoplysninger i henhold til et lovkrav, eller er jeg forpligtet til at give dem?

Selv om det ikke er obligatorisk at give oplysninger, anbefales det kraftigt, at det er i alles interesse at give os disse oplysninger, så vi kan træffe relevante foranstaltninger for at beskytte dig og andre.
Oplysningerne vil blive behandlet fortroligt. Alle oplysninger vil blive opbevaret sikkert og behandlet på et "need to know"-grundlag af kun et begrænset antal personer. Hvis der er behov for at videregive oplysninger ud over dette, vil den minimale mængde personoplysninger blive anvendt.
Når Covid-19-relaterede oplysninger skal anvendes til generel rapportering eller statistik, vil der så vidt muligt blive taget skridt til at anonymisere de anvendte data og generelle tal.

Hvor længe vil mine personoplysninger blive opbevaret?

For at støtte NHS Test and Trace opbevarer vi optegnelser i 21 dage. Dette afspejler inkubationsperioden for COVID-19 (som kan være op til 14 dage) og yderligere 7 dage for at give tid til testning og sporing. Efter 21 dage vil disse oplysninger blive bortskaffet eller slettet på sikker vis.

Fra den 4. juli er vi begyndt med vores tjenester igen. Hvis du vil have flere oplysninger om vores nye sociale distancering og forbedrede hygiejneforanstaltninger, kan du tage et kig på vores side om tilbagevenden til service her.

City Cruises behandling af dine personoplysninger

1.1 Indledning

Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger, når du bruger vores service og på anden måde interagerer med os som beskrevet nedenfor. Den forklarer vores databehandlingsaktiviteter, deres formål, hvilken kategori af personoplysninger, som disse aktiviteter involverer, og retsgrundlaget for disse behandlingsaktiviteter.

1.2 Bestilling af din billet eller andre tjenester

Når du bestiller et produkt eller en tjeneste hos City Cruises, vil du blive bedt om at give oplysninger som dit navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Afhængigt af dine specifikke reservationsoplysninger kan der blive anmodet om yderligere oplysninger som f.eks. fødselsdato osv. Når du anmoder om særlig assistance, f.eks. særlig kost eller kørestolstjenester, kan du desuden blive nødt til at oplyse følsomme oplysninger om f.eks. din helbredstilstand.

Når du ændrer din booking eller på anden måde søger anden hjælp hos os, behandler vi de ovennævnte personlige oplysninger, som vi har indsamlet fra dig. Dit navn samt dine kontaktoplysninger vil blive brugt af os til at holde dig informeret om dine bookinger. Dette omfatter at sende dig påmindelser pr. sms, e-mail eller telefon vedrørende din booking og meddelelse om eventuelle forstyrrelser, hvis din booking er forsinket eller annulleret. Formålet med disse behandlingsaktiviteter er at give dig de produkter og tjenester, du har booket hos os.

Du skal også oplyse dine betalingsoplysninger (f.eks. kortnummer og udløbsdato) ud over andre personlige oplysninger for at gennemføre din betaling. Disse oplysninger, navnlig dit navn, din adresse og din e-mailadresse, vil blive videregivet til vores udbydere af betalingstjenester med henblik på at modtage din betaling og gennemføre din booking. Hvis du anmoder om tilbagebetaling af din betaling, vil disse oplysninger også blive behandlet.

For at opfylde vores juridiske forpligtelser kan vi videregive dine oplysninger til f.eks. din kortudsteder, maritime sikkerhedstjenester eller politiet. Til dette formål kan de data, som vi behandler, omfatte dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dine betalingsoplysninger.

De oplysninger, du har givet os i forbindelse med booking og bookingadministration, opbevares i op til 10 år, indtil det ikke er nødvendigt for os for at beskytte og forsvare City Cruises.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine data som beskrevet i dette afsnit er din accept af de vilkår og betingelser, som du bestiller hos os, og vores legitime interesser i at drive vores forretning, eller at det er nødvendigt for at opfylde vores juridiske forpligtelser.

1.3 Kundesupport

City Cruises har forskellige former for kundesupport for at hjælpe dig. For at vi kan yde kundesupport til dig, behandler vi dine personoplysninger for at kunne identificere dig og hjælpe dig bedst muligt. På vores websted vil du kunne starte en LiveChat eller indsende en spørgeskemaformular, eller du kan også kontakte os pr. telefon, via e-mail eller breve eller via sociale medier; og når du kommunikerer med os på en af disse måder, vil vi hjælpe dig med forespørgsler, spørgsmål eller tilbagemeldinger vedrørende vores tjenester. Afhængigt af din henvendelse, dit spørgsmål eller din feedback kan du blive bedt om at give yderligere personoplysninger.

Når du har kontaktet kundeservice, vil vi undersøge indholdet af vores kommunikation med dig, f.eks. optagelsen af vores kommunikation med dig, når vi behandler din klage. Dette sker for at kontrollere kvaliteten af den service, vi har leveret til dig. Til dette formål kan dine personoplysninger såsom dit navn og dine kontaktoplysninger blive behandlet.

For at opretholde vores serviceniveau kan vi foretage datatestning af vores websteder og mobilapplikationer, når der opstår en fejl, eller når der foretages ændringer i vores system, og dette indebærer behandling af dine personoplysninger. Dette gør det muligt for os at fejlfinde (for at fjerne tekniske fejl) vores systemer, at vise eventuelle ændringer foretaget af dig eller os, der er relevante for dig, korrekt og at sikre, at disse websteder og mobilapplikationer fungerer korrekt.

Vi udarbejder også rapporter og statistikker ved at analysere de data, som du har givet os, f.eks. dit navn og dine kontaktoplysninger. Formålet er at forbedre vores service og give dig en bedre brugeroplevelse næste gang, du bruger vores tjenester.

Hvis vi opdager uregelmæssige aktiviteter på din konto, vil vi træffe de nødvendige foranstaltninger. Disse kan omfatte behandling af dine personlige oplysninger.

1.4 Markedsføring

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af vores tilbud sender vi dig eller gør dig på anden vis opmærksom på forskellige aktiviteter og tilbud via e-mail, som kan omfatte nyhedsbreve, e-shots, unikke tilbud baseret på dine præferencer eller oplysninger om andre særlige eller sæsonbestemte tilbud. Til dette formål behandler vi din e-mailadresse, din bookinghistorik og kampagnedeltagelseshistorik.

Vi kan også sende dig tilbud i forbindelse med din kommende booking via e-mail; til dette formål behandler vi din e-mailadresse og din bookinghistorik. Derudover vil vi også minde dig via e-mail om din uafsluttede booking og give dig nem adgang til din uafsluttede bookingproces; til dette formål vil din e-mailadresse og dine webadfærdsdata vedrørende din uafsluttede booking blive behandlet.

City Cruises bestræber sig på at være så relevant som muligt for hver enkelt kunde på tværs af forskellige digitale kanaler. Hvis du har besøgt vores websted, kan vi præsentere relevante tilbud til dig på andre digitale medier baseret på dine webklik på internettet. Anonymiseret IP i cookies vil blive behandlet til dette formål. Når du besøger vores websted, vil vi bruge din online-adfærd til at præsentere relevante tilbud via vores internetportaler, e-mail-kampagner og i andre digitale medier.

Med henblik på at forbedre vores kommunikation med dig udfører vi også markedsundersøgelser, som kan udføres ved at bruge dine personlige oplysninger til at forbinde forskellige datasæt. Personoplysninger i analytiske datasæt vil altid blive slettet efter analysen.

Du kan frit anmode om at få slettet dine personlige oplysninger, der anvendes til markedsføring, ved at kontakte os på nedenstående adresse. Anonyme brugercookies kan ikke identificeres til en bestemt person, men vil ikke desto mindre blive slettet i overensstemmelse med branchens praksis.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er dit samtykke og vores legitime interesser i at drive og forbedre vores virksomhed. Bemærk venligst, at tilbagetrækning af et samtykke ikke påvirker lovligheden af den behandling, der har fundet sted på grundlag af et samtykke, der er givet før tilbagetrækningen.

2. IP-adresser

City Cruises kan også spore dit domænenavn eller din IP-adresse for at hjælpe os med vores markedsføringsindsats som beskrevet ovenfor. For nogle computere er IP-adressen en global unik identifikator for din computer. Flere brugere af den samme computer vil dele den samme IP-adresse. I de fleste tilfælde vil din internetudbyder (eller netværksserver, hvis du er erhvervsbruger) dog kun tildele dig en IP-adresse for den tid, du er online (ca. 80 % af alle surfere bruger "midlertidige" IP-adresser). Det betyder, at selv om din IP-adresse er noteret, er det usandsynligt, at du får den samme IP-adresse næste gang, du bruger internettet.

3. Cookies

City Cruises bruger sine egne cookies og cookies fra store og små reklame- og analysevirksomheder til at hjælpe med transaktioner, til at reklamere til forbrugerne og til at forstå brugernes adfærd på selskabets websteder for at gøre dem lettere at bruge.
Hvis du ikke ønsker, at der placeres cookies på din computer, kan du deaktivere cookies via din internetbrowser. Deaktivering af cookies forhindrer dig ikke i at få adgang til nogen dele af City Cruises' websted eller service.

4. Opt-In og Opt-Out

På City Cruises' websted skal brugerne altid aktivt vælge, at de vil modtage reklamemeddelelser fra City Cruises. Vi vil aldrig antage, at de accepterer det. Desuden vil hver e-mail, der udsendes af City Cruises, indeholde instruktioner om at fjerne den pågældende e-mailadresse fra listerne over yderligere udsendelser.

5. Samtykke

Ved at bruge citycruises.com og indtaste personlige oplysninger giver du dit samtykke til indsamling og brug af disse oplysninger. Hvis vi ændrer vores privatlivspolitik, vil vi offentliggøre disse ændringer på denne side. Hvis vi ændrer vores politik i fremtiden, vil ændringen ikke påvirke, hvordan de data, du indtaster nu, bruges.

6. Vilkår og betingelser for billedrettigheder

Godkendte vilkår og betingelser for Instagram-indhold

Når du accepterer anmodninger om rettigheder, giver du City Cruises lov til at bruge dit indhold i fremtidige markedsføringskampagner uden ophavsret.

City Cruises vil anmode om rettigheder via en kommentar på din Instagram og kræver et svar for at godkende brugen af dit indhold. Hvis du vil acceptere, at City Cruises genbruger dit indhold, skal du blot svare ved at bruge hashtagget #YesCityCruises.

Copyright: Ved godkendelsen bliver billederne City Cruises' ejendom, og hver deltager giver afkald på ethvert krav på ejendomsret eller rettigheder hertil ved godkendelse af deres indhold til brug.

7. Ret til sletning

City Cruises skal slette personoplysninger efter anmodning fra den registrerede, men kun under begrænsede omstændigheder, nemlig når:
- personoplysningerne ikke længere er nødvendige for det formål, de blev behandlet til;
- City Cruises oprindeligt baserede sig på samtykke, dette samtykke er trukket tilbage og har ikke noget andet retsgrundlag for behandlingen;
- den registrerede har gjort indsigelse mod brugen af sine personoplysninger til direkte markedsføringsformål, og City Cruises kun bruger disse personoplysninger til direkte markedsføringsformål, og City Cruises kun bruger disse personoplysninger til direkte markedsføring.
markedsføringsformål;
- personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt, eller
- personoplysningerne skal slettes for at overholde en retlig forpligtelse, som City Cruises er underlagt.

8. Processorer

I henhold til GDPR skal City Cruises som dataansvarlig, når de giver en databehandler instrukser om at behandle personoplysninger på deres vegne, sikre, at der foreligger en skriftlig kontrakt mellem City Cruises og databehandleren, der omhandler en foreskrevet liste over spørgsmål.

9. Underretning om overtrædelser

City Cruises er forpligtet til at rapportere visse sikkerhedsbrud (som defineret ovenfor) til ICO og den registrerede.
Alle sikkerhedsbrud skal derfor anmeldes til City Cruises' databeskyttelsesansvarlige - [email protected].

10. Overførsler til udlandet

Når personoplysninger skal overføres uden for Det Forenede Kongerige, er City Cruises forpligtet til at sikre, at der er indført visse sikkerhedsforanstaltninger, der garanterer den registrerede et tilsvarende beskyttelsesniveau, som de ville have i Det Forenede Kongerige.

Vi anser god praksis for beskyttelse af personlige oplysninger for at være meget vigtig. Hvis du mener, at dette dokument eller vores praksis kan forbedres, bedes du sende en e-mail til [email protected].

City Cruises Ltd
Cherry Garden Pier
Cherry Garden Street
London SE16 4TU
[email protected]